Jeff Beck "Cause we've ended as lovers"

kotsadoros

Νέο μέλος
Πόντοι
18
γεια χαρα, ελπιζω να μην εχουν γινει 100 διασκευες του κοματιου στο φορουμ και να κουραζω. Πρωτη φορα που ηχογραφω και τον plexi μου σωστα.

Ηope u like it  ;)

Dude έχω χρόνια να κάνω comment σε δικό σου clip, γιατί pretty much is all said and done [όπως λένε και κει στην ξενιτιά].

Τώρα σε ένα από τα αγαπημένα μου clips... δίνεις πάλι ρέστα, άψογο Phrasing, colour of the sound γαμάτο [το μόνο που δεν γούσταρα είναι τα χρώματα του καναπέ]. Take care man!

Κορυφαίο, όπως και οτιδήποτε έχεις ανεβάσει κατά καιρούς στο Noiz. Μπράβο. :)

kotsadoros είπε:
...ελπιζω να μην εχουν γινει 100 διασκευες του κοματιου στο φορουμ...
Παρότι έχω όντως βαρεθεί να ακούω αυτό το κομμάτι από Έλληνες, η διασκευή είχε άποψη και μου κράτησε το ενδιαφέρον ως το τέλος.

Για μενα ειναι το πρωτο που βλεπω/ακουω απο σενα και μαλλον πρεπει να ψαξω και τ'αλλα ;)

Koρυφαιο κομματι, το προσεγγισες πολυ ομορφα με τον τροπο σου

και το γνωστο πολυ καλο παιξιμο  ;)

Τι κομματάρα είναι αυτή.

Τι παικταράς είναι αυτός.

Τι κιθαράρα είναι αυτή (Το 'πιασες το υπονοούμενο).

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, αλλά ακόμη πιο ενδιαφέρον το πόσο έχεις μελετήσει τον ήχο του Beck και το στιλ παιξίματος του- που δεν είναι και το ποιο «συμβατικό» που γνωρίζουμε. Άξιος…

Nestoras είπε:
Τι κομματάρα είναι αυτή.

Τι παικταράς είναι αυτός.

Τι κιθαράρα είναι αυτή (Το 'πιασες το υπονοούμενο).
χεχε, thanks νεστορα. Πραγματικα αυτη η prs μου εχει κανει εντυπωση. Απτις αγαπημενες μου πλεον. ;)

Φιλε μου καλημερα και απο μενανε !!

Αυτο το κομματι ..καθε του νοτα ειναι και 1.000.000 $..και οχι μονο το διασκευασες..αλλα το περασες με το δικο σου στυλ,χροια,ηχο,συναισθημα

Μπραβο φιλος!!!

Να σε ενημερωσω οτι ειμαι πληκτρας...και τα πληκτρα του τα χω βγαλει..αλλα μεχρι στιγμης ολο καραοκε το παιζω..γιατι μιας λειπεουν καλα κιθαριστικα χερια..μια ο ντραμερ πυροβολαει αντι να παιζει..μια ο μπασσος..ειναι κλασσος....

Anyway...να σαι καλα και παντα τετοια και καλυτερα !

Kωστη οποτε μπορεις ανεβασε το μπακιν αν το εχεις ευκαιρο

Thanks

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back