Και οι δυό δραστηριότητες δεν είναι "έλα μωρέ να έτσι είναι και γίνεται". Είναι σοβαρές προσεγγίσεις τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα.
Από την άλλη το να πεις δεν κάνω ένα καβερ αλλά προσπαθώ πολύ περισσότερα θέλει κουράγιο και πείσμα. Πχ εγώ δεν το κάνω, γιατί και όρεξη δεν έχω και δεν είμαι ικανός. Και στην τελική δεν αντέχω (και γι αυτό δεν θέλω) την σύγκριση με το αρχικό.
Κυρ dim μου, ή δεν κατάλαβες τι εννοούσα, ή ξύπνησες άσχημα σήμερα.
Έχουν ανέβει κατά καιρούς πράγματα εδώ, τα οποία επικεντρώνονται σε έναν παράγοντα (πχ ήχος κιθάρας, φωνή, σόλο, κλπ), και τα υπόλοιπα (εκτός από αυτό τον παράγοντα) είναι πολύ κακά και πρόχειρα (πχ ξεκουρδισιά, λάθος ακκόρντα, κλπ).
Εκεί λοιπόν έχει υπάρξει αντιμετώπιση του στυλ "έλα μωρέ, δεν πειράζει, δεν με νοιάζουν τα ακκόρντα, εγώ την φωνή/κιθάρα/ήχο θέλω να δω".
Αυτό δεν είναι σωστό σαν λογική, και κάνει οποιαδήποτε προσπάθεια αναξιόπιστη, και είναι κρίμα για την ίδια την προσπάθεια.
Αυτό λέω.
Στο συγκεκριμένο, ο Γιώργος παίζει πάρα πολύ καλά (το έγραψα έτσι κι αλλιώς), απλά έχω την εντύπωση ότι δεν διατηρεί την ίδια "ζέση" σε όλη του την διάρκεια (που θα το ανέβαζε δυο σκάλες πάνω).
Δεν είναι ότι δεν μπορεί, απλά ίσως δεν έδωσε την ίδια σημασία/προσοχή σε όλη την διάρκεια.
Τα covers που λες τι σχέση έχουν?
Ποιος είπε ότι είναι κακό να παίζεις δικά σου πράγματα σε ένα κομμάτι κάποιου γνωστού κιθαρίστα/μουσικού?
Επίσης, ποιος δεν χαίρεται όταν βλέπει έναν μουσικό να προοδεύει?
Να ανεβάζει τον πήχυ?
Και κάτι άλλο.
Και μόνος του να ήταν κάποιος εδώ μέσα, και κανείς να μην τον άκουγε, από την στιγμή που αποφάσισε να ανεβάσει/δημοσιοποιήσει κάτι, θα έπρεπε να προσπαθήσει να είναι αυτό όσο καλύτερο μπορεί.
Το να έχει πχ ένα φοβερό σόλο σε ένα κομμάτι που είναι αλλού για αλλού ρυθμικά, να του το λες, και να σου λέει "δεν με νοιάζουν τα υπόλοιπα, εγώ για το σόλο το ανέβασα" (δεν είναι πραγματικό το παράδειγμα φυσικά), είναι δείγμα κακής νοοτροπίας.
Αυτό έθιξα, και όπως έγραψα, δεν έχει να κάνει με την προσπάθεια του Γιώργου εδώ, που είναι πάρα πολύ καλή.
Απλά ήταν αφορμή.
Και ίσως να πρέπει να ανοίξουμε κάποια στιγμή θέμα περί κριτικής/σχολίων.
Αλλά είναι τεράστιο το θέμα και δεν μπορώ να ασχοληθώ αυτή την εποχή.