Capital controls και αγορες απο ιντερνετ (κυριως thomman.de)

Status
Not open for further replies.
theoctapus είπε:
Εγώ θυμάμαι πάντως προ ευρώ που το τυρί μύριζε γάλα. Αχχχ, άλλες εποχές.

Εγώ θυμάμαι πάντως προ CC που ψώνιζα on-line. Αχχχ, άλλες εποχές.
Δηλαδή όχι σαν Βάρναλης.

theoctapus είπε:
Εγώ θυμάμαι πάντως προ ευρώ που το τυρί μύριζε γάλα.
Ήταν χαλασμένο γι' αυτό. ;D

Εγώ θυμάμαι πάντως προ CC που ψώνιζα on-line.
Ενώ τώρα πας στο κατάστημα, δημιουργείς διαπροσωπικές σχέσεις, ο κόσμος με κοινά ενδιαφέροντα έρχεται πιο κοντά.

Άσε που αυτοί του ίντερνετς είναι απατεώνες.

;D ;D ;D ;D ;D

H τυρόπιτα ήταν μία (ουσιαστικά φυλλόπιτα με ίχνη άσπρου υλικού επιμελούς προσομείωσης "φέτας" Βουλγαρίας -ξύσμα βαρελόπατου - και συνοδευόταν από Τανίκα Άφρικα φραπέ με αφρό που δεν διαλύεται ούτε από πυρηνική έκρηξη και συνοδεύει τα Μαρλίμπορο που καταναλώνεις ενώ περιμένεις το πλοίο για Αντίπαρο - είναι φθηνό το φρηκοκάμπινγκ εκεί - ενώ το τρανζίστορ παίζει τα Αμερικάνικά και σου θυμίζουν ότι φέτος είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου να αλλάξεις τις χορδές της ακουστικής γιατί μεγάλωσες και φοβάσαι ότι θα πάθεις τέτανο αν παίξεις με πληγιασμένα δάχτυλα).

Η διαφορά με την Βόρεια Ελλάδα είναι η πλάση του φύλλου και για αυτό εκεί την λεν μπουγάτσα.

Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για έλεγχο κεφαλαίων και να μιλήσουμε για τον Άνθρωπο πέρα από κάθε έλεγχο και αναστολή.

harilatron είπε:
Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για έλεγχο κεφαλαίων και να μιλήσουμε για τον Άνθρωπο πέρα από κάθε έλεγχο και αναστολή.
Μετά από τον Νίτσε όμως θα πρέπει να δούμε και λίγο τον Ντοστογιέφσκυ.

audiokostas είπε:
Μετά από τον Νίτσε όμως θα πρέπει να δούμε και λίγο τον Ντοστογιέφσκυ.
Το σημαντικό είναι να μη χάσουμε τα σημαντικά όπως ένα τσαμπί σταφύλι σε μια αμμουδιά ή 2 τσιγάρα για μετά ασχολούμενοι με τους περιορισμούς στις τράπεζες.

fusiongtr είπε:
Ενώ τώρα πας στο κατάστημα, δημιουργείς διαπροσωπικές σχέσεις, ο κόσμος με κοινά ενδιαφέροντα έρχεται πιο κοντά.

Άσε που αυτοί του ίντερνετς είναι απατεώνες.

;D ;D ;D ;D ;D
εγω νομιζω οτι υπαρχει και καλυτερη λυση...

Thomann & malakies ΚΥΡΙΟΙ....

Θελεις Telecaster?

Πας ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στον ΠΑΡΑΓΩΓΟ....βουτας το αΡεοπλανακι σου,πας στο Scottsdale & τους λες "ειμαι Greek & I want a Telecaster"

Αυτοι αφου...συνελθουν απο τα ΓΕΛΙΑ (γενικα οπουδηποτε και να παω στον κοσμο και αναφερω οτι ειμαι Greek γελανε οποτε πλεον συστηνομαι ως...Κυπριος) θα τους πιασει η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ τους (γενικα για τα θυματα του κομμουνισμου  ανεκαθεν ειχαν ενα soft spot οι Αμερικανοι) και θα σου δωσουν Telecaster με 70% εκπτωση απο το MSRP

Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει αν δεν γίνει διακριτή και ευκρινής αναφορά στο κόστος της τυρόπιτας προ υιοθέτησης του Ευρώ από την Ελληνική οικονομία.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας πάραυτα.
Συμφωνα με αυτο

http://antikleidi.com/2013/03/10/euro-drachma/

εκανε ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..... (1 ευρω)

Superfunk είπε:
Θελεις Telecaster?

Πας ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στον ΠΑΡΑΓΩΓΟ....& λες "ειμαι Greek & I want a Telecaster" και θα σου δωσουν Telecaster με 70% εκπτωση απο το MSRP
Greekcaster? ;D ;D ;D

harilatron είπε:
Το σημαντικό είναι να μη χάσουμε τα σημαντικά όπως ένα τσαμπί σταφύλι σε μια αμμουδιά
4€ το κιλό τα σταφύλια (πόσο μεγάλο τσαμπί?), και 15€ η ομπρέλλα. ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
4€ το κιλό τα σταφύλια (πόσο μεγάλο τσαμπί?), και 15€ η ομπρέλλα. ;D ;D ;D ;D
Αχχχχ, παλιά, τότε, πρίν το ευρώ, ο ήλιος δεν έκαιγε. Καθόσουν χωρίς ομπρέλα ούτε αντηλιακό. Ωραίες εποχές.

fusiongtr είπε:
Greekcaster? ;D ;D ;D
Κοιτα δεδομενου οτι οι μισοι εργατες στη Fender ειναι Μεξικανοι θα τσιμπισεις και home made burrito απο καμμια ψυχοπονιαρα γιαγια που ξερει απο προσφυγια,,,,

theoctapus είπε:
Αχχχχ, παλιά, τότε, πρίν το ευρώ, ο ήλιος δεν έκαιγε. Καθόσουν χωρίς ομπρέλα ούτε αντηλιακό. Ωραίες εποχές.
Sostost o Μανέστρος...

Και να μην ξεχνάμε ότι κανείς δεν έπαθε τίποτα από τη ραδιενέργεια του Τσερνόμπιλ ακριβώς επειδή ήταν αναλογική.

Η καινούρια τσιρίζει. Αν δεν το ακούς, είσαι κουφός.

Και για να μην ξεχνάμε το νήμα, το πρόβλημα προέρχεται από την καθικιά και την απληστία του Γερμανού.

Γιατί αν ο Θώμαν που τρώει και γλεντάει με τα λεφτά των Ελλήνων, άνοιγε λογαριασμό στην Ελλάδα, θα μπορούσαμε να αγοράσουμε με απλή κατάθεση στον λογαριασμό.

Αλλά τι περιμένεις...... Γερμαναράδες.

Εγώ λέω να αποκλείσουμε με τα μηχανάκια / αυτοκίνητα μας όλα τα backbones όλων των providers για όλες τις ιντερνετικές ενέργειες που πάνε Τώμαν (ακόμα και γκουγλάρισμα) για να δεις μετά πως θα χεστεί πάνω του και θα αλλάξει γνώμη.

audiokostas είπε:
H τυρόπιτα ήταν μία (ουσιαστικά φυλλόπιτα με ίχνη άσπρου υλικού επιμελούς προσομείωσης "φέτας" Βουλγαρίας -ξύσμα βαρελόπατου - και συνοδευόταν από Τανίκα Άφρικα φραπέ με αφρό που δεν διαλύεται ούτε από πυρηνική έκρηξη και συνοδεύει τα Μαρλίμπορο που καταναλώνεις ενώ περιμένεις το πλοίο για Αντίπαρο - είναι φθηνό το φρηκοκάμπινγκ εκεί - ενώ το τρανζίστορ παίζει τα Αμερικάνικά και σου θυμίζουν ότι φέτος είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου να αλλάξεις τις χορδές της ακουστικής γιατί μεγάλωσες και φοβάσαι ότι θα πάθεις τέτανο αν παίξεις με πληγιασμένα δάχτυλα).

Η διαφορά με την Βόρεια Ελλάδα είναι η πλάση του φύλλου και για αυτό εκεί την λεν μπουγάτσα.
ΘΕΟΣ!

Και για να μην ξεχνάμε το νήμα, το πρόβλημα προέρχεται από την καθικιά και την απληστία του Γερμανού.

Γιατί αν ο Θώμαν που τρώει και γλεντάει με τα λεφτά των Ελλήνων, άνοιγε λογαριασμό στην Ελλάδα, θα μπορούσαμε να αγοράσουμε με απλή κατάθεση στον λογαριασμό.

Αλλά τι περιμένεις...... Γερμαναράδες.

Εγώ λέω να αποκλείσουμε με τα μηχανάκια / αυτοκίνητα μας όλα τα backbones όλων των providers για όλες τις ιντερνετικές ενέργειες που πάνε Τώμαν (ακόμα και γκουγλάρισμα) για να δεις μετά πως θα χεστεί πάνω του και θα αλλάξει γνώμη.
Τι θεός, ΗΜΙΘΕΟΣ.

Κι άμα κατέβουνε κι οι μετανάστες να ουμ στην Γερμανία με τα τρακτέρ σουβλάκια στο δρόμο και του αποκλείσουνε το μαγαζί.... εκεί να δεις.

Να μας κυβερνήσει ο θόμαν. Ο θόμαν, ένας Άγγλος, ένας Ινδός κι ένας Έλληνας.

atreu73 είπε:
Ο θόμαν, ένας Άγγλος, ένας Ινδός κι ένας Έλληνας.....
....έπεσαν με το αεροπλάνο στην ζούγκλα.

Πείτε ρε σεις την συνέχεια.

fusiongtr είπε:
....έπεσαν με το αεροπλάνο στην ζούγκλα.

Πείτε ρε σεις την συνέχεια.
Και σκοτώθηκαν όλοι στη συντριβή. Τι σου είναι ο Άνθρωπος; που λέει κι ο χαρυλάτρον.

fusiongtr είπε:
Κι άμα κατέβουνε κι οι μετανάστες να ουμ στην Γερμανία με τα τρακτέρ σουβλάκια στο δρόμο και του αποκλείσουνε το μαγαζί
Και όλοι σπουδαγμένοι και επιτυχημένοι γιατί ο Έλληνας έξω από την Ελλάδα διαπρέπει.

Ο Τέλης ο Σαβάλας έγινε αρχηγός της Αμερικάνικής της Αστυνομίας, ο Λιτμπάρσκης αρχηγός της Εθνικής της Γερμανίας. Ακόμα κι ο Μπελούσης κατάφερε και έγινε τραγουδιστής.

Μπράβο ρε φίλε.... Επιτέλους κάποιος πρέπει να τα λέει

....έπεσαν με το αεροπλάνο στον Amazonιο....
.....αλλά είχαν Ελληνικές πιστωτικές και η ζουγκλα τους έβγαλε κάρτα "Go Back to Greece and throw the dice again"

atreu73 είπε:
Και σκοτώθηκαν όλοι στη συντριβή. Τι σου είναι ο Άνθρωπος; που λέει κι ο χαρυλάτρον.
Έτσι πρέπει, να πιάνουμε το neumann της Ζωής.

audiokostas είπε:
Και όλοι σπουδαγμένοι και επιτυχημένοι γιατί ο Έλληνας έξω από την Ελλάδα διαπρέπει.

Ο Τέλης ο Σαβάλας έγινε αρχηγός της Αμερικάνικής της Αστυνομίας, ο Λιτμπάρσκης αρχηγός της Εθνικής της Γερμανίας. Ακόμα κι ο Μπελούσης κατάφερε και έγινε τραγουδιστής.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ο Μαραντόνας, ο Μέσης, ο Ριβάλντος, Ο Πλατινής, ο Σόρος, ο Κάφκας και τόσοι άλλοι.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back