Ναι τον Οκτώβριο τσίμπησα κιθαρούλα από Ιαπωνία! Εφόσον ήδη έχεις στο balance του paypal χρήματα, νομίζω πως δεν υπάρχει θέμα όσα και να είναι! Το θέμα είναι να μπορέσεις να τα βάλεις στο balance και για αυτό ο μόνος τρόπος που έχω βρει και λειτουργεί είναι από εσένα πληρωμή στον εαυτό σου μέσω paypal - money request!J.B. είπε:Γνωρίζει κανείς ή ακόμα καλύτερα να το έχει ήδη κάνει, αν μπορείς να γίνει αγορά από ebay με paypal για ποσό μεγαλύτερο από 500 € εφόσον βέβαια έχει φροντίσει να υπάρχουν στο balance του paypal του ?
Άρα καταλαβαίνω ότι από τη στιγμή που είναι στο balance σου δεν θεωρούνται ότι βρίσκονται σε ελληνικό λογαριασμό με ότι περισορισμό αυτό συνεπάγεται.vonserke είπε:Ναι τον Οκτώβριο τσίμπησα κιθαρούλα από Ιαπωνία! Εφόσον ήδη έχεις στο balance του paypal χρήματα, νομίζω πως δεν υπάρχει θέμα όσα και να είναι! Το θέμα είναι να μπορέσεις να τα βάλεις στο balance και για αυτό ο μόνος τρόπος που έχω βρει και λειτουργεί είναι από εσένα πληρωμή στον εαυτό σου μέσω paypal - money request!
ποσο σου βγηκε το τελωνειο?περιπου 30% της συνολικης αξιας?vonserke είπε:Ναι τον Οκτώβριο τσίμπησα κιθαρούλα από Ιαπωνία! Εφόσον ήδη έχεις στο balance του paypal χρήματα, νομίζω πως δεν υπάρχει θέμα όσα και να είναι! Το θέμα είναι να μπορέσεις να τα βάλεις στο balance και για αυτό ο μόνος τρόπος που έχω βρει και λειτουργεί είναι από εσένα πληρωμή στον εαυτό σου μέσω paypal - money request!
Ακριβώς!J.B. είπε:Άρα καταλαβαίνω ότι από τη στιγμή που είναι στο balance σου δεν θεωρούνται ότι βρίσκονται σε ελληνικό λογαριασμό με ότι περισορισμό αυτό συνεπάγεται.
Το τελωνείο είναι το ίδιο πράγμα αφού και οι δύο χώρες είναι εκτός ΕΕ! Πάντοτε το υπολογίζω στο 27% της συνολικής αξίας με μεταφορικά και συνήθως πέφτω μέσα ή μου βγαίνει λίγο λιγότερο!scofield είπε:ποσο σου βγηκε το τελωνειο?περιπου 30% της συνολικης αξιας?
απο Αμερικη προπερσυ τοσο μου ειχε βγει εμενα..απο Ιαπωνια δεν ετυχε να ψωνισω ποτε
θενκς.vonserke είπε:Το τελωνείο είναι το ίδιο πράγμα αφού και οι δύο χώρες είναι εκτός ΕΕ! Πάντοτε το υπολογίζω στο 27% της συνολικής αξίας με μεταφορικά και συνήθως πέφτω μέσα ή μου βγαίνει λίγο λιγότερο!