Capital controls και αγορες απο ιντερνετ (κυριως thomman.de)

Status
Not open for further replies.
Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Η Gretsch εσ τσε χα δεν εχει? Γερμανοτσολιαδικη δηλαδη. Προτεινω να την μποϊκοταρουμε μαζι με ολα τα αλλα.
Ναι και ο Gretsch οπως και ο Martin (o....εφευρετης της κιθαρας οπως την ξερουμε σημερα) ηταν Γερμανοι....μονη  λυση ειναι να το ριξουμε στο ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ,που ειναι,οπως αλλωστε και ο μουσακας,ΠΕΡΣΙΚΟ  ;D

Superfunk είπε:
ε οχι και κιτσαρια η ομορφοτερη κιθαρα που κατασκευαστηκε ποτε...εδω θα τα χαλασουμε....δε πας κανα Σ/Κ στα Καθικια να ξελαμπικαρεις?  ;D
Αυτο το ΣΚ λέω να πάω εδώ  ;D

image.jpg

Αν δεν είχαμε CC μπορεί εναλλακτικά να σκεφτομουνα και καμία γερμανική παραλία  ;D, η κανένα απο αυτά τα έρημα ανατολικογερμανικα χωριά με τις ωραίες πολύ-πολυκατοικίες  ;D... Ξέρεις εσυ...

Superfunk είπε:
οπως και ο Martin (o....εφευρετης της κιθαρας οπως την ξερουμε σημερα) ηταν Γερμανοι....
Ναι αλλά το πρώτο έγχορδο το έφτιαξε ο δικός μας ο Απόλλων (όταν οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια) και απο εκεί το ξεσήκωσε ο Μαρτινος...άντε γερμανοτσολιά ;D

Έχω πάει εκεί Ντίνος, είναι σαν το Κατάκολο αλλά λίγο πιο πιασέ.

Πληροφορίες behind the curtains αναφέρουν ότι ο πυρήνας της Γης δεν είναι γερμανική εφεύρεση...Τα πήραν λοιπόν κι αυτοί και προχώρησαν στην εφεύρεση του έσω πυρήνα,με κινητήρα κατασκευασμένο από την BMW και μαγνητικό πεδίο εξελιγμένο από την Bilstein...

Σε περίπτωση που έχετε παράπονα από την ταχύτητα ή το κράτημα του πλανήτη,μπορείτε να επικοινωνείτε απ' ευθείας με τις εν λόγω εταιρίες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το τραγικο με την Ελλαδα ειναι που στις σπανιες και πολυ μικρες περιοχες οπου δεν εχει πεσει ακομα τσιμεντολιθακι, το τοπιο προκαλει δεος …  μετα βλεπεις πισω απο το λοφο μια κεραια (οχ) απο τις καινουριες τις τρεντι που πιανουν το ψηφιακο σημα… να και ενας ντενεκες απο φετα … ανεβαινεις το λοφο… και νατο το χωριουδιακι! ωρα να θυμηθεις την περιβοητη ελληνικη φιλοξενια… δε εχω παει σε ολες τις χωρες τους κοσμου, μονο σε μερικες κακοφημες συν την ελληνικη επικρατεια σαν τουριστας… και  εχω να πω οτι οι νεοελληνες παιζει να ειναι ο πιο αφιλοξενος και αγενης λαος που υπαρχει

harilatron είπε:
Έχω πάει εκεί Ντίνος, είναι σαν το Κατάκολο αλλά λίγο πιο πιασέ.
Δεν έχω πάει Κατάκολο Χάρι -

και αυτο το ΣΚ θαράξω σπίτι - εδώ, με την ομορφότερη κιθάρα που φτιάχτηκε ποτέ  ;D -

Dinosp είπε:
Αν δεν είχαμε CC μπορεί εναλλακτικά να σκεφτομουνα και καμία γερμανική παραλία  ;D, η κανένα απο αυτά τα έρημα ανατολικογερμανικα χωριά με τις ωραίες πολύ-πολυκατοικίες  ;D... Ξέρεις εσυ...
Και εσύ... στο λόμπυ εκείνων που επιχειρηματολογούν υπέρ της Ελλάδας με όχημα τις φυσικές ομορφιές της, ε;

Ευλογημένος Τόπος.

trolley είπε:
Και εσύ... στο λόμπυ εκείνων που επιχειρηματολογούν υπέρ της Ελλάδας με όχημα τις φυσικές ομορφιές της, ε;

Ευλογημένος Τόπος.
Απο λόμπυ ξέρω μόνο το του Χιλτον, Πάνο

Επίσης ξέρω οτι δεν μισώ την Ελλάδα και τους Έλληνες...

Αλλα, σου είπα - δεν μου επιτρέπει ο Samy να πολιτικολογω στο φόρουμ...

Όποτε το κόβω εδώ

Αν δεν είχαμε CC μπορεί εναλλακτικά να σκεφτομουνα και καμία γερμανική παραλία  Grin,...
Και ομως εχει φανταστικες παραλιες,ειδικα στη Βορεια Θαλασσα (αν και η...θαλασσα ειναι λιγο τρομακτικη...και εγω δεν μπαινω μεσα  ;D)

http://www.skyscanner.net/news/10-best-beaches-germany-pictures

η κανένα απο αυτά τα έρημα ανατολικογερμανικα χωριά με τις ωραίες πολύ-πολυκατοικίες  Grin... Ξέρεις εσυ
ερημα ανατολικογερμανικα χωρια δεν υπαρχουν,τωρα αν αναφερεσαι στα blocks κομμουνισμο ειχαν οι ανθρωποι τι θες να κανουν...σε ολες τις πρωην κομμουνιστικες χωρες υπαρχουν blocks αλλα δεν υπαρχουν ΜΟΝΟ αυτα (τα χωρια δεν εχουν πολυκατοικιες στη Γερμανια παντως σε αντιθεση με τα δικα μας  ;D)

παντως ακομα και τα blocks ειναι αριστουργηματα αρχιτεκτονικης σε σχεση με τη μεση ελληνικη πολυκατοικια (ειδικα στην επαρχια)  ;D

μηπως τα μπερδεψες με αυτα?

http://www.buzzfeed.com/awesomer/beautiful-berlin#.fpKQ90zMO

μαλλον δεν εχεις παει στη Γερμανια ετσι δεν ειναι?  ;D ;D ;D

Επίσης ξέρω οτι δεν μισώ την Ελλάδα και τους Έλληνες...
αρα δε μισεις και τον..... μαλακα? (ενταξει τη μαλακια ολοι την αγαπαμε)  ;D

εσυ δεν εισαι ανθρωπΑς,ΑΓΙΟΣ εισαι.... ;D ;D

παντως και εγω την αγαπω την Ελλαδα μια χαρα χωρα ειναι και εχει πολλες ομορφιες (οχι την πισινα που ποσταρες παντως  ;D)

Ευλογημένος Τόπος.
Ωραια χωρα οντως αλλα εχει ενα μικρο προβληματακι : τους ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ της (δεν το εχω πει εγω πρωτος με προλαβε ο Καστοριαδης  ;D ;D ) δεν ειναι κακοι ανθρωπΕς αλλα εχουν καποια....θεματακια ως προς την οπτικη τους προς τον (υπολοιπο) κοσμο και την πραγματικοτητα  ;D...ενταξει τα πρωτα 200 χρονια ειναι δυσκολα καποια στιγμη θα ερθουν επιτελους σε επαφη με την πραγματικοτητα η ελπιδα πεθαινει αλλωστε τελευταια... ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Νίκο σωστά μάντεψες (ειναι γνωστό οτι είσαι παντογνώστης  ;D)

Δεν έχω "πάει" Γερμανία - πέντε-έξι φορές Φρανκφούρτη και δατς ολ - ούτε καν Βαρελινο, ποσο μάλλον επαρχία -

Δεν εχω δει πολυ Βόρεια Θαλλασα - η μακρύτερη διαμονή μου εκεί ήταν δυο βδομάδες σε ενα φανταστικό ξενοδοχείο με ορίτζιναλ πίνακες Καντινσκι - αν θυμάμαι καλά λεγόταν Kurhaus - στο Scheveningen, το επίνειο της Χαγης (στο καλύτερο course που εχω συμμετάσχει στη ζωή μου) - αποβάθρες στυλ Briton, χιλιόμετρα παραλίας - μαύρη Θάλασσα

Όμως το θέμα μου δεν ειναι εκεί

Το θέμα μου ειναι οτι δεν βλέπω το λόγο να μου φτύνουν στη μούρη Έλληνες, το μίσος τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες, ειδικά όταν η κουβέντα δεν ειναι εκει αλλα άλλου

Όσο για τους μαλακες -

Ο γιος μου ανήκει σε αυτούς που  πολιτικά  θεωρώ μαλακες - δεν τον μισώ, τον αγαπάω

Ξέρω οτι πολιτικά με θεωρεί μαλακα - ξέρω οτι δεν με μισεί

(Όταν μεγαλώσει ο μικρός σου θα συνεχίσεις τον αγαπάς οτι και αν ειναι, οτι και αν κάνει, όσο τον αγαπάς τωρα)

Άρα, προσπαθώ να σέβομαι - προσπαθώ να καταλάβω - προσπαθώ να μην προκαλώ, να μην προσβάλω (πολυ) - η αλήθεια ειναι οτι δεν τα καταφέρνω πάντα

τελος ελπίζω οτι δεν θα βρεθούμε σύντομα στην κατάσταση που θα λέμε: Τι ωραία που είμαστε τότε με τα capital controls (επανέρχομαι στο τοπικ με πολιτικό σχόλιο  ;D )

Νίκο σωστά μάντεψες (ειναι γνωστό οτι είσαι παντογνώστης  Grin)Δεν έχω "πάει" Γερμανία - πέντε-έξι φορές Φρανκφούρτη και δατς ολ - ούτε καν Βαρελινο, ποσο μάλλον επαρχία -
Ε τοτε πως ,αφου ΟΝΤΩΣ δεν εχεις παει (σιγα τη Γερμανια που ειδες...η Φραγκφουρτη ειναι μια wanna be Νεα Υορκη (ή μαλλον Wall Street) ...καλα μη νομιζεις οτι και το Βερολινο ειναι και τοσο πολυ...Γερμανια.... ;D ;D ) γιατι λες για ερημα ανατολικογερμανικα χωρια?

Η Γερμανια ειναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε εκταση και ποικιλια χωρα με απιστευτες φυσικες ομορφιες και με μερικες απο τις ωραιοτερες πολεις και χωρια της Ευρωπης για τον απλο λογο οτι ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ οι ανθρωποι αυτο που εχουν.

Δεν εχω δει πολυ Βόρεια Θαλλασα - η μακρύτερη διαμονή μου εκεί ήταν δυο βδομάδες σε ενα φανταστικό ξενοδοχείο με ορίτζιναλ πίνακες Καντινσκι - αν θυμάμαι καλά λεγόταν Kurhaus - στο Scheveningen, το επίνειο της Χαγης (στο καλύτερο course που εχω συμμετάσχει στη ζωή μου) - αποβάθρες στυλ Briton, χιλιόμετρα παραλίας - μαύρη Θάλασσα
Τωρα πως η ΟΛΛΑΝΔΙΑ εγινε Γερμανια ενας θεος ξερει... ;D ;D τελικα αποφασισε για να καταλαβουμε:ΕΧΕΙ ή δεν εχει ΠΑΡΑΛΙΕΣ η Γερμανια?  ;D

Το θέμα μου ειναι οτι δεν βλέπω το λόγο να μου φτύνουν στη μούρη Έλληνες, το μίσος τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες, ειδικά όταν η κουβέντα δεν ειναι εκει αλλα άλλου
Σιγα ρε το φτυσιμο....δες το περισσοτερο σαν...ασκησεις ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ...καλο θα σου κανει...αν ητανε ετσι το φτυσιμο τι να πουν και οι μεταναστες στην Ελλαδα... ;)

Όσο για τους μαλακες -Ο γιος μου ανήκει σε αυτούς που  πολιτικά  θεωρώ μαλακες - δεν τον μισώ, τον αγαπάω

Ξέρω οτι πολιτικά με θεωρεί μαλακα - ξέρω οτι δεν με μισεί

(Όταν μεγαλώσει ο μικρός σου θα συνεχίσεις τον αγαπάς οτι και αν ειναι, οτι και αν κάνει, όσο τον αγαπάς τωρα)
Θα προσπαθησω να μη γινει μ*******,τωρα αν γινει δεν θα παψω να τον αγαπαω αλλα θα ειναι ΓΙΟΣ ΜΟΥ οχι ο Μητσος που πεταξε τον αδειο ντενεκε της ΦΕΤΑΣ πανω στην ωραιοτερη παραλια που εχω δει στη ζωη μου (Καστρακι Ναξου) πριν απο μια εβδομαδα που ημουνα εκει.... ;D...τον....Μητσο λοιπον ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να τον αγαπησω...εσυ παλι εισαι μαλλον ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ και μπραβο σου.... ;D  

ελος ελπίζω οτι δεν θα βρεθούμε σύντομα στην κατάσταση που θα λέμε: Τι ωραία που είμαστε τότε με τα capital controls (επανέρχομαι στο τοπικ με πολιτικό σχόλιο  Grin )
Και εγω το ελπιζω αλλα η δραχμουλα δεν ειναι μακρια ετσι πως το παμε...

οποτε ναι θα τα νοσταλγησουμε τα CC εδω ρε συ νοσταλγουμε το email Χαρδουβελη.... ;D ;D ;D

Superfunk κάτσε Γερμανία εσύ, Ελλάδα εμείς. Που και που φέρνε και ρίχνε στην μαύρη αγορά κανά όργανο απο Thomman.de.

Τώρά που ξανά βλέπω το όνομα του thread...πίστεύω ότι θα μπορούσες να είσαι μία απο τις λύσεις ενάντια στα capital controls για εμάς απο την Κούβα.

Η Κουβα  πλεον δεν εχει cc μια και δεν υπαρχει το εμπαργκο πια ,she joined the free market western world, βεβαια το 99,9% των κατοικων της δεν εχει...capital  ;D οποτε ας περιμενουμε λιγακι...

Που και που φέρνε και ρίχνε στην μαύρη αγορά κανά όργανο
εχω κατι συκωταριες απο τη Βαυαρια,ενδιαφερεσαι?  ;D

Superfunk είπε:
Η Κουβα  πλεον δεν εχει cc μια και δεν υπαρχει το εμπαργκο πια ,she joined the free market western world, βεβαια το 99,9% των κατοικων της δεν εχει...capital  ;D οποτε ας περιμενουμε λιγακι...

εχω κατι συκωταριες απο τη Βαυαρια,ενδιαφερεσαι?  ;D
το free γιατί το έβαλες μπροστά στο market και χάλασες την πρόταση?

Όσο για τις συκωταριές ΟΧΙ ευχαριστώ. Έχουμε απο δαύτες ακόμα.......

πίστεύω ότι θα μπορούσες να είσαι μία απο τις λύσεις ενάντια στα capital controls
σαφως και θα πραξω ΑΚΡΙΒΩΣ σαν Ελληνας,με αλληλεγγυη και αυτοθυσια για τον συμπατριωτη μου...χωρις να τον εκμεταλευτω ....μονο 1200% προμηθεια θελω... ;D ;D

Superfunk είπε:
σαφως και θα πραξω ΑΚΡΙΒΩΣ σαν Ελληνας,με αλληλεγγυη και αυτοθυσια για τον συμπατριωτη μου...μονο 1200% προμηθεια θελω... ;D ;D
Μόνο μην ζητήσεις μετρητά...δεν υπάρχουν..κανα σπιτάκι ίσως ή και καμιά βραχονησίδα έχουμε να σου δώσουμε 8)

Νίκο,

ΠΟΛΥ χαίρομαι που ΔΕΝ μπορούμε να συνεννοηθούμε

Μα την Παναγία

Gommer είπε:
Μόνο μην ζητήσεις μετρητά...δεν υπάρχουν..κανα σπιτάκι ίσως ή και καμιά βραχονησίδα έχουμε να σου δώσουμε 8)
μη φοβασαι θα τα βρουμε,εμεις οι Ελληνες παντα βοηθαμε ο ενας τον αλλον

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/634041/ellines-ekmetalleuodai-ellines-sti-germania

Νίκο,

ΠΟΛΥ χαίρομαι που ΔΕΝ μπορούμε να συνεννοηθούμε

Μα την Παναγία
Ich auch.... ;)

Θα ανησυχουσα ιδιατερα αν μπορουσα να συνεννοηθω μαζι σου (και με τους ομοϊδεατες σου)

Superfunk είπε:
μη φοβασαι θα τα βρουμε,εμεις οι Ελληνες παντα βοηθαμε ο ενας τον αλλον

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/634041/ellines-ekmetalleuodai-ellines-sti-germania
Δεν θέλω να μακρυγορώ και να ξεφεύγω απο το thread αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι 'ελληνικο φαινόμενο' .Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταδικάζω και συμφωνώ ότι υφίσταται αυτό που λες. Το newsbeast εκτός απο κάτι ξέκολα που βάζει δεν είναι και το καλύτερο για ενημέρωση πάντως.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back