Capital controls και αγορες απο ιντερνετ (κυριως thomman.de)

Status
Not open for further replies.
trolley είπε:
Σύμφωνοι (στο ότι φαίνεται νορμάλ ως άτομο), αλλά δεν τον αδικώ, εφ' όσον αυτό που θεώρησε ως λογική αντίδραση σε μία ηπιότατη διαφωνία ήταν να μπλοκάρει το συνομιλητή του.
Ε εντάξει. Ούτε ο πρώτος ήταν, ούτε ο τελευταίος... ;D

RayDTutto είπε:
Ε εντάξει. Ούτε ο πρώτος ήταν, ούτε ο τελευταίος... ;D
Exactly my point.

Which is?

Ο μόνος λόγος να πάει κανείς είναι μήπως πετύχει τη Λήδα Μπόλα και την πάει για καφέ.
Εισαι ΜΕΡΑΚΛΗΣ (στο εχουν ξαναπει αυτο νομιζω)  ;D

Superfunk είπε:
Εισαι ΜΕΡΑΚΛΗΣ (στο εχουν ξαναπει αυτο νομιζω)  ;D
Εμ, τι περίμενες να πω; Τον Αντζολέτο;  ;D ;D ;D

atreu73 είπε:
Προτείνω να μπουκάρουμε στο Μαξίμου. Ποιος είναι μαζί μου;
Κατσε γιατι τα εχεις μπερδεψει λιγο,προς το παρον κυβερνατε ΕΣΕΙΣ.... ;D

Κατσε να ξανακυβερνησει καποιας μορφης γερμανοτσολιαδικη κυβερνηση (οπου να'ναι δηλαδη) και ΤΟΤΕ μπουκαρεις....ολα εγω θα στα μαθαινω?  ;D

Εμ, τι περίμενες να πω; Τον Αντζολέτο;  ;D ;D ;D
Γερμανοτσολιαδικα και ελβετοψυχα καναλια παρακολουθεις βλεπω..... ;D

Εντάξει μάγκες, το νήμα δεν είναι για μένα, αλλά για την χώρα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΣουπερΦάνκη για την απόλυτη κατανόηση όσων έγραψα.

Τώρα το ότι κάποιο μένουν στο ποιός είμαι, από πού είμαι, ποιανού είμαι (που ρωτάν και στο χωριό μου οι γέροι τα πιτσιρίκια) και ότι σώνει και ντε πρέπει να ανήκω σε κάποιον πολιτικό χώρο και να βαστώ μια ταμπέλα για να πω την γνώμη μου, μόνο ως χιουμοριστικά μπορώ να τα δω και να τα προσπεράσω.

Και τον Τρόλλευ επιθυμώ να τον μπλοκάρω γιατί ΑΚΡΙΒΩΣ ύψωσε μια ταμπέλα και θέλησε να μου την φορέσει, μπας και χωρέσουν αυτά που έγραψα στο, προφανέστατα, πολύ μικρό πεδίο κατανόησής του.

Α, και επειδή κάποτε σε άλλο νήμα, κάτι μου είπε για τον Alice Cooper. Εντάξει, καλός-καλός, αλλά πόσα και εγώ να αντέξω σ'αυτή την ζωή...;  :P

trolley είπε:
Αυτό - ακριβώς αυτό - έχει προβλεφθεί ότι θα πεθάνει από τη δεκαετία του '40 (αρκεί να διαβάζει κάποιος τα σωστά βιβλία), και μην έχετε καμία ελπίδα ή πεποίθηση ότι μπορεί να αποφευχθεί ο χαμός του. Η Ελλάδα που έχει "μεγαλώσει για να χωρέσουμε", όχι μόνο εμείς αλλά και πολλοί-πολλοί άλλοι, είναι (ή, θα είναι) η Ευρώπη.

Στον αγύριστο και να μην μας γράφει.

Στην κηδεία του θα φροντίσω να έχω κλείσει πρώτο στασίδι πίστα για να την απολαύσω.

Προσωπικά νιώθω (και θέλω διακαώς να συνεχίσω) πρωτίστως Ευρωπαίος και μετά 'Ελληνας, but maybe thats just me... :)

Έκτορας είπε:
Α, και επειδή κάποτε σε άλλο νήμα, κάτι μου είπε για τον Alice Cooper. Εντάξει, καλός-καλός, αλλά πόσα και εγώ να αντέξω σ'αυτή την ζωή...;  :P
Εδώ που τα λέμε, έχεις και εσύ τα δίκηα σου. Είμαι τόσο παλιόπαιδο που ΚΑΙ σήμερα για τον Κούπερ θέλω να σου πω από την αρχή, αλλά κρατιόμουνα. Εντάξει, πες μου κάτι για τους ΕΛΟΥ και πατσίσαμε. Μην με μπλοκάρεις, θα ψοφήσω από έλλειψη οξυγόνιου.

chris gti είπε:
Στον αγύριστο και να μην μας γράφει.

Στην κηδεία του θα φροντίσω να έχω κλείσει πρώτο στασίδι πίστα για να την απολαύσω.

Προσωπικά νιώθω (και θέλω διακαώς να συνεχίσω) πρωτίστως Ευρωπαίος και μετά 'Ελληνας, but maybe thats just me... :)
Γεμισαμε Γερμανοτσολιαδες εδω μεσα....αλλα θα μπουκαρουμε καποτε στο Μαξιμου δεν θα μπουκαρουμε?Απο τα εντερα σας θα σας κρεμασουμε ρε   νενεκοι...  

Superfunk είπε:
Γεμισαμε Γερμανοτσολιαδες εδω μεσα....αλλα θα μπουκαρουμε καποτε στο Μαξιμου δεν θα μπουκαρουμε?Απο τα εντερα σας θα σας κρεμασουμε ρε   νενεκοι...
Και θα αποκτήσουμε ξανά συκωταριές ελληνικές.....τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσαμε να φτιάχνουμε και μερακλίδικες χορδές....οπότε θα μας ήταν περιττός ο Θομαν...

οκ. Άρα ο τρόλεϊ δε συμμετέχει στην επανάσταση. Έμεινε μόνο ο σούπερφανκιος. Έστω, εγώ κι ο σούπερφανκιος θα μπουκάρουμε μέσα. Είμαστε αρκετοί. Φτάνουμε. Θα απαιτήσουμε άμεσα να αρθούν τα κάπιταλς με τα κοντρόλς για να μπορούμε να ψωνίζουμε και πάλι όπως παλιά από θόμαν.

atreu73 είπε:
Έμεινε μόνο ο σούπερφανκιος. Έστω, εγώ κι ο σούπερφανκιος θα μπουκάρουμε μέσα. Είμαστε αρκετοί. Φτάνουμε. Θα απαιτήσουμε άμεσα να αρθούν τα κάπιταλς με τα κοντρόλς για να μπορούμε να ψωνίζουμε και πάλι όπως παλιά από θόμαν.
Plan B έχετε?

Gommer είπε:
Και θα αποκτήσουμε ξανά συκωταριές ελληνικές.....
Αχχχ, τότε, παλιά, πρίν απ' το ευρώ, η συκωταριά είχε άλλη γεύση, ήταν πιο νόστιμη, μύριζε το σπίτι όταν η γιαγιά μου την τηγάνιζε στο πετρογκάζι. Άλλες εποχές.

Superfunk είπε:
Γεμισαμε Γερμανοτσολιαδες εδω μεσα.... 
Δηλώνοντας ευρωπαϊστής στα της Ελλάδας, φεντεραλιστής στα της ευρώπης και διεθνιστής στα του κόσμου πού κατατάσσομαι; ;D

Nikoubis είπε:
Δηλώνοντας ευρωπαϊστής στα της Ελλάδας, φεντεραλιστής στα της ευρώπης και διεθνιστής στα του κόσμου πού κατατάσσομαι; ;D
"Ρηγάς" στανταράκι

marathon είπε:
Plan B έχετε?
Εννοειται φιλε. Πολυ πριν τα CC. Πριν καν εμφανιστει η φραση Plan B στo πολιτικο λεξιλογιο, το μπαρακι αυτο ηταν το δικο μας Plan B για ποτο, κι ακομα ειναι.
drinking.gif

2484_DSC_6146.jpg

Nikoubis είπε:
Στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ? 8) ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back