Camping Στη Σαντορίνη

FatalV είπε:
Από τα ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ παραθεριστικά νησάκια! 8)

Έίναι ό,τι πρέπει. Ανεπιφύλαχτα σου προτείνω να πας στο μοναδικό (και απίστευτα οργανωμένο) camping του νησιού!!

Άσε που το έχει και ροκάς και όλη τη μέρα ακούς κλασσικές ροκές (και όχι μόνο) οπότε πιστεύω να γουστάρεις!

Και η χώρα είναι πολύ όμορφη!

Πήγα πέρσι για ένα 5ήμερο και πέρασα αληθινά όμορφα!
+1

Ειμουν εκει πριν κανα 15ημερο κ οντως ειναι ακριβως οπως τα λες.. Το να ακουω Kansas πχ σε καμπινγκ κ να σφυραω τα μπιρονια μου ηταν οτι επρεπε. ;D ;D ;D

επισης πραγματι βρισκεται σε πολυ καλο επιπεδο απο μεριας οργανωσης, βεβαια δε ξερω τι γινεται απο αυγουστο  που πλακωνει ο κοσμος... εγω πηγα σε ψιλονεκρη περιοδο... ::)

Superfunk είπε:
)

το καμπινγκ στην Περισσα ειναι καλυτερο και εχεις και την τεραστια παραλια με τη μαυρη αμμο στα ποδια σου (το κακο ειναι οτι τον Αυγουστο θα τη εχουν και αλλοι 100.000 ... ;D)

+1

... μια τεράστια και αρκετά όμορφη παραλία ... γεμάτη με χιλιάδες κόσμο, αυτοκίνητα και μαγαζιά. 8)
και πολλους πολλους αγριοκαγκουρες!!!! ;D ;D ;D

Παιδια το camping στην αντιπαρο δεν το εχει ροκας αλλα αποστρατος αστυνομικος.Το νου σας λοιπον....

Exει λιγες μερες που γυρισα απο Σαντορινη.

Πολυ ζευγαρι ρε παιδι μου.Για καμπινγκ εκει δεν θα προτιμουσα οι παραλιες ολο πετρα σου καινε τα ποδια, ειδικα στο καμαρι.Εκτος αν παιζει κατι σπεσιαλ σε καμπινγκ αλλα δεν πιστευω.Γενικα ομως το νησι ειναι  ενας μαγικος τοπος, τα σχολια ειναι περιτα.Ειναι η 3η φορα που πηγα. 

μπερδευτηκα λιγο... ???

το καμπινγκ που πηγε ο fuZZed και ο FatalV ειναι αυτο στην περισσα?

Trending...

Νέα θέματα

Back