ΚαλημεραPapastefanos είπε:Καλημέρα...τον έχει δοκιμάσει κανείς σε μπουζούκι??
σε ευχαριστώ για την απάντηση.messalion είπε:Καλημερα
Αν αναφερεσαι στον V22 ναι τον εχει δοκιμασει ενας φιλος μου στον δικο μου.
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ηχος για ηχογραφηση αλλα οχι για live.Δεν κανει γιατι δεν εχει αρκετα πριμα για το μπουζουκι με αποτελεσμα οταν τον τσιτωνεις να "λσπαωνει" καπως στα καθαρα του
...πιο έμπειρος από λαμπάτους (είναι συνηθισμένη αντίδραση κατά την μετάβαση σε αυτούς), πιο ευτυχισμένος και συνειδητοποιημένος με την επιλογή του από πλευράς ηχητικής αξίας, και αναλόγως με το άτομο με διαφορετικούς βαθμούς αυθυποβολής λόγω του ποσού που διατέθηκε.stepar10 είπε:Kαλημέρα! Χθες παρέλαβα τον bugera και απλά ήθελα να αναφέρω ποσο χαρούμενος είμαι. Παίζω πρώτη φορά με λαμπάτο και πραγματικά ήταν αυτο που έψαχνα να ακουσω.
Δεν έξυνε όπως οι τρανζίστορ που είχα και οσο αφορα την ενταση του είναι πραγματικά δυνατός για όπου τον χρειαστώ. (για σπίτι δύσκολα να τον ανοίξεις πάνω απο το 3-4)
Το βρώμικο του κανάλι δεν μου πολυ γέμισε το "αυτί" αλλά ίσως φταίει το οτι παίζω με μονούς (τελεκαστερ).
Οποιοςδηποτε θελει να ρωτήσει κάτι φυσικα ευπρόσδεκτος.
Πρώτη φορά δεν ήθελα να σταματήσω να παίζω επειδη δεν χόρταινα τον ωραίο, καθαρό και γεμάτο ήχο...
Δηλαδή με κάτι ενισχυτές των 1000 + ευρω πως μπορεί να νιωθει κανείς???
Προσωπικα εχω καταληξει οτι τα πολλα χρηματα δεν καθοριζουν οπωσδηποτε το τελικο αποτελεσμα... Πλεον με λιγα χρηματα μπορεις να φτιαξεις πολυ ωραιο rig...stepar10 είπε:Δηλαδή με κάτι ενισχυτές των 1000 + ευρω πως μπορεί να νιωθει κανείς???
...αφού έχεις δώσει μία περιουσία στο μεταξύ... ;D ;Daris 17561 είπε:Προσωπικα εχω καταληξει οτι τα πολλα χρηματα δεν καθοριζουν οπωσδηποτε το τελικο αποτελεσμα... Πλεον με λιγα χρηματα μπορεις να φτιαξεις πολυ ωραιο rig...
Ε χρειαζεται μια διαδρομη για να καταληξεις σε καποια συμπερασματα...marathon είπε:...αφού έχεις δώσει μία περιουσία στο μεταξύ... ;D ;D
...ενώ εάν διάβαζες Noiz από την αρχή... ;D ;Daris 17561 είπε:Ε χρειαζεται μια διαδρομη για να καταληξεις σε καποια συμπερασματα...
Ma μου αρεσουν τα πραματα που εχω... Απλα λεω οτι καλο ηχο φτιαχνεις και με λιγα χρηματα οχι οτι δεν θα ηθελα κατι απο αυτα που εχω...marathon είπε:...ενώ εάν διάβαζες Noiz από την αρχή... ;D ;D