Brian May guitars

Μάλλον δεν το κατάλαβες το τελευταίο που είπα ή απλά δεν το θεώρησες χιούμορ....(επειδή δεν είχε :lol: μάλλον...)

ε,ολη μερα με τις Warmoth &&τις κορεατικες κιθαρες μου που να καταλαβω&ο καϋμενος..
em.icon.bigsmile.png
&

την οποια διαφορα που υποστιριζεις οτι ακους (αν οντος,που πιστευω πως ειναι ψυχολογικο) θα την ακουσεις και απο 2 ολοιδιες κιθαρες.ποτε δεν ειναι εντελος ολοιδιες 2 κιθαρες.χωρις να θελω να σου αλλαξω γνωμη (και δεν με ενδιαφερει κιολας) δεν υπαρχει διαφορα και ευτυχως ακουω μια χαρα.

Κι εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.Αν ήταν καθαρός ο ήχος ίσως να ακούγαμε κάποια διαφορά (αν και αμφιβάλλω).Μήπως ρε παιδιά μας δουλεύει ο Brian και παίζει με την ίδια??

Πειραχτήρι Brianακο μου εσυ!!??? 8)

Μήν το κουράσουμε άλλο..

¶ντε, πάω να παίξω με την rockinger brian may warmoth special custom ,που ντάξει η κιθάρα μιλάμε γ***ει, ακούγεται ΟΛΟΙΔΙΑ με την red special.

Μήν το κουράσουμε άλλο..
¶ντε' date=' πάω να παίξω με την rockinger brian may warmoth special custom ,που ντάξει η κιθάρα μιλάμε γ***ει, ακούγεται ΟΛΟΙΔΙΑ με την red special.[/quote']

μπα εγω ακουω διαφορα.. :lol:

Μήν το κουράσουμε άλλο..
¶ντε' date=' πάω να παίξω με την rockinger brian may warmoth special custom ,που ντάξει η κιθάρα μιλάμε γ***ει, ακούγεται ΟΛΟΙΔΙΑ με την red special.[/quote']

τι παιδι εισαι εσυ ρε :lol: :lol:

σε παω με χιλια 8)

εγω παλι δεν καταλαβα καμια διαφορα, αλλα μαλλον φταιει οτι ειμαι "φιλαρακι" του superfunk..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back