- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 448
ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΑΜΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ALEX.
Βασικά ήμουν ντράμερ, χαχα. Αν πάω να παίξω ντραμς τώρα παίζει να μου πέσουν τα χέρια.
ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΑΜΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ALEX.
Ο νέος Διαχειριστής θα πρέπει να τοποθετηθεί επί των παρακάτω ζητημάτων, ίνα γίνει αποδεκτός από την Γερουσία:Βασικά ήμουν ντράμερ, χαχα. Αν πάω να παίξω ντραμς τώρα παίζει να μου πέσουν τα χέρια.
Ο νέος Διαχειριστής θα πρέπει να τοποθετηθεί επί των παρακάτω ζητημάτων, ίνα γίνει αποδεκτός από την Γερουσία:
- Τι πιστεύει για τη Shania Twain
- Προτιμά τους Genesis του Phil Collins ή του Peter Gabriel
- Ποιο είναι το αγαπημένο του πανκ άλμπουμ
- Θα έβαζε Μπίλυ Τζόελ ή Γούναρη στο κασσετόφωνο αν ήτο καψούρης
Πάνω απ'όλα:
- Προτιμά τα γεμιστά με κυμά ή δίχως
Παρά τις ελλειπείς απαντήσεις, σας ευχόμεθα ευόδωση των στόχων σας καλή επιτυχία.Θα σου απαντήσω με μια λέξη: SLAYER.
καλά γεμιστά δαγκωτό με κιμά.
Δεν αρχίσαμε καλά.....Θα σου απαντήσω με μια λέξη: SLAYER.
καλά γεμιστά δαγκωτό με κιμά.
Ο νέος Διαχειριστής θα πρέπει να τοποθετηθεί επί του παρακάτω ζητήματος, ίνα γίνει αποδεκτός από την Γερουσία.
Οι Slayer ή ο κιμάς στα γεμιστά σε χάλασε;Δεν αρχίσαμε καλά.....
Εννοείτε ο κιμάς..., οι Slayer μια χαρά είναι!Οι Slayer ή ο κιμάς στα γεμιστά σε χάλασε;
Ξαναμανά εννοείτε!!Καλή αρχή στη νέα διοίκηση!
Αμνηστία στον Παράγκα! Καλή δύναμη![SIZE=15.4px]Τι θα θέλατε να δείτε σαν αλλαγές στο Noiz;[/SIZE]
Καμία αύξηση ίσως;.... τόσα χρόνια με τον βασικό......Μην μιλάμε για εμένα, πείτε εσείς.
Τι θα θέλατε να δείτε σαν αλλαγές στο Noiz;
Καμία αύξηση ίσως;.... τόσα χρόνια με τον βασικό......
καλά μην γκρινιάζετε. φτιάξτε μου γεμιστά με ρύζι.
Διαλεξε κ τα σωστα γεμιστα ο ανθρωπος (χωρις κιμα)Κρίμα να τον πιάσουμε απ' τον λαιμό τον άνθρωπο ακόμα δεν ήρθε.
Στα βαθειά κατευθείαν....να ψηθεί ο άνθρωπος......και γω από Δευτέρα.....ΟΑΕΔ....για ταμείο......αι θα αυτομπαναριστεί στο τέλος ο Αλέξανδρος (ο νέος αντμίν) από την απελπισία του.
Κρίμα να τον πιάσουμε απ' τον λαιμό τον άνθρωπο ακόμα δεν ήρθε.
Τι θα θέλατε να δείτε σαν αλλαγές στο Noiz;
ΓκούλαγκΔεν πιστεύω να ξύπνησες το πρωί και να είπες ότι θα πάρεις το noiz ...
Κάτι θα έχεις στο μυαλό σου φαντάζομαι.