Brand new days- Σε ευχαριστούμε admin

ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΑΜΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ALEX.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!1! ΑΝΤΕ ΠΧΙΑ ΟΛΟ ΤΕΛΕ, ΣΤΡΑΤ, ΤΕΛΕ, ΤΕΛΕ, ΚΑΙ ΣΤΡΑΤ. ΑΜΑΝ!

Πέρα από την πλάκα, εγώ χάρηκα πολύ γιατί αντιλήφθηκα μια μεγάλη ανακούφηση στα λόγια του πολύ αγαπητού (πρώην) αφεντικού. Αλήθεια χάρηκα, και είμαι σίγουρος ότι έχει κάνει την καλύτερη επιλογή που μπορούσε.

Συμφωνώ φουλ με Κορμούλ (κάνει και ρίμα). Εγώ, όπως ελπίζω και εσείς, θα συνεχίσω να έρχομαι σε αυτό το στέκι. Μου έχει δώσει πολλά, και δεν είναι στα σχέδιά μου να το αλλάξω για κάτι άλλο.

Εύχομαι τα καλύτερα!

Βασικά ήμουν ντράμερ, χαχα. Αν πάω να παίξω ντραμς τώρα παίζει να μου πέσουν τα χέρια.
Ο νέος Διαχειριστής θα πρέπει να τοποθετηθεί επί των παρακάτω ζητημάτων, ίνα γίνει αποδεκτός από την Γερουσία:

- Τι πιστεύει για τη Shania Twain

- Προτιμά τους Genesis του Phil Collins ή του Peter Gabriel

- Ποιο είναι το αγαπημένο του πανκ άλμπουμ

- Θα έβαζε Μπίλυ Τζόελ ή Γούναρη στο κασσετόφωνο αν ήτο καψούρης

Πάνω απ'όλα:

- Προτιμά τα γεμιστά με κυμά ή δίχως

Ο νέος Διαχειριστής θα πρέπει να τοποθετηθεί επί των παρακάτω ζητημάτων, ίνα γίνει αποδεκτός από την Γερουσία:

- Τι πιστεύει για τη Shania Twain

- Προτιμά τους Genesis του Phil Collins ή του Peter Gabriel

- Ποιο είναι το αγαπημένο του πανκ άλμπουμ

- Θα έβαζε Μπίλυ Τζόελ ή Γούναρη στο κασσετόφωνο αν ήτο καψούρης

Πάνω απ'όλα:

- Προτιμά τα γεμιστά με κυμά ή δίχως

Θα σου απαντήσω με μια λέξη: SLAYER.

καλά γεμιστά δαγκωτό με κιμά.

Θα σου απαντήσω με μια λέξη: SLAYER.

καλά γεμιστά δαγκωτό με κιμά.
Παρά τις ελλειπείς απαντήσεις, σας ευχόμεθα ευόδωση των στόχων σας καλή επιτυχία. :)

Ο νέος Διαχειριστής θα πρέπει να τοποθετηθεί επί του παρακάτω ζητήματος, ίνα γίνει αποδεκτός από την Γερουσία.

Τι γνώμη έχει για τις τελεκάστερ.

Αφτό θα δείξει προς τα που πάμε.

Σ' έναν κόσμο γεμάτο ινφλουένσερς, ή υπάρχει ακόμα ελπίδα για μας τους υπόλοιπους?

Οι Slayer ή ο κιμάς στα γεμιστά σε χάλασε;
Εννοείτε ο κιμάς..., οι Slayer μια χαρά είναι!

Καλή αρχή στη νέα διοίκηση!
Ξαναμανά εννοείτε!!

Βλέπω τον Γιάννη από δω και πέρα με κοτούλες, πάπιες, γουρουνάκια, μπαχτσέδες, θερμοκήπια κ.τ.λ. κ.τ.λ... 

Πέραν απ΄τη πλάκα, τα ακούσματά μου είναι κυρίως rock & metal. Άλλα έχω περάσει από πολλά άλλα ιδιώματα. Εκτός απο Ελληνική μουσική που δεν ακούω (αν και εκτιμώ, μουσικά, κάποια είδη).

Κιθάρες τις λατρεύω. Δεν είμαι κιθαρίστας, αλλά σαν ηχολήπτης απλά γουστάρω κιθάρες.

Μην μιλάμε για εμένα, πείτε εσείς.

Τι θα θέλατε να δείτε σαν αλλαγές στο Noiz;

Καμία αύξηση ίσως;.... τόσα χρόνια με τον βασικό......
16651444_10210075428497269_1607582474_o.jpg

Καμία αύξηση ίσως;.... τόσα χρόνια με τον βασικό......

Όχι ρε LK, τι κάνεις?

Θα αρχίσουνε τώρα οι άλλοι με τις συντάξεις, το πράγμα θα πάει στο δημόσιο και τους συνταξιούχους, μετά στο ΑΕΠ, θα ακολουθήσουν οι τράπεζες, το δημοψήφισμα του 2015, θα βγει κι ο cos_dr να μας πει ότι το μεγάλο κεφάλαιο πίνει το αίμα του λαού και η ακρίβεια δεν αντέχεται, θα ζητήσει να τον ψηφίσουμε για να αγωνιστεί για μεγαλύτερους μισθούς για όλους, και θα αυτομπαναριστεί στο τέλος ο Αλέξανδρος (ο νέος αντμίν) από την απελπισία του.

Κρίμα να τον πιάσουμε απ' τον λαιμό τον άνθρωπο ακόμα δεν ήρθε.

Εγω έχω ήδη αποχωρήσει, αντίο σας και λυπάμαι πραγματικά που συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Σας λυπάμαι χαχαχαχα πλάκα κάνω, θα γράψω μετά τις σκέψεις μου που θα μαι σπίτι, με την ησυχία μου Χαχαχαχαχαχα ?

καλά μην γκρινιάζετε. φτιάξτε μου γεμιστά με ρύζι.

Διαλεξε κ τα σωστα γεμιστα ο ανθρωπος (χωρις κιμα)

...αι θα αυτομπαναριστεί στο τέλος ο Αλέξανδρος (ο νέος αντμίν) από την απελπισία του.

Στα βαθειά κατευθείαν....να ψηθεί ο άνθρωπος......και γω από Δευτέρα.....ΟΑΕΔ....για ταμείο...

Τι θα θέλατε να δείτε σαν αλλαγές στο Noiz;

Αλέξανδρε κατ' αρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Θα ήθελα να μας πεις αν εσύ σχεδιάζεις κάτι καινούριο εδώ, και πώς βλέπεις το noiz.

Δεν πιστεύω να ξύπνησες το πρωί και να είπες ότι θα πάρεις το noiz ...

Κάτι θα έχεις στο μυαλό σου φαντάζομαι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back