Και άμα φτάσεις στο αμήν χρησιμοποιείς τα σωσίβια-φελλούς, ήτοι Stratocaster..Και άμα σου πάρει ο αέρας τη βαρκα, χρησιμοποιείς το σκάφος...
Και άμα φτάσεις στο αμήν χρησιμοποιείς τα σωσίβια-φελλούς, ήτοι Stratocaster..Και άμα σου πάρει ο αέρας τη βαρκα, χρησιμοποιείς το σκάφος...
Αν κάνεις ένα λογαριασμό για μέλη του φόρουμ και νοιζ αγγελίες δεν θα αγοράζει κανένας από εμένα.Καλώς σας βρήκα!
Ο λόγος που είπα να ρωτήσω είναι γιατί αφουγκράζομαι τη γνώμη της κοινότητας.
Το Noiz θέλει πλήρης αναβάθμιση σε επίπεδο πλατφόρμας & branding. Σκοπός μου είναι να γίνει μοντέρνο, φρέσκο, απλό στη λειτουργία του, να υπάρχει πολύ καλή δομή και καλό user experience, συμβατότητα με όλες τις συσκευές και ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών. Ένα από τα βασικά θέματα που θα λυθεί είναι να υπάρχει ένας λογαριασμός σε όλο το site (forum, αγγελίες κτλ).
Όλα τα παραπάνω σε μια καλή "βάση" πλατφόρμας που να μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε τις ήδη πολλές ιδέες που έχω. Δηλαδή εντελώς καινούρια sections.
Είναι μεγάλο εγχείρημα όμως και δεν θα γίνει overnight.
Αλλά το Noiz δεν θα είναι one-man show. Δηλαδή θα υπάρξουν συνεργασίες με κόσμο που να βοηθήσει να αναπτυχθεί. Το brain-storming είναι ασταμάτητο.
Να προσέχεις τότε τι λες ? ??Αν κάνεις ένα λογαριασμό για μέλη του φόρουμ και νοιζ αγγελίες δεν θα αγοράζει κανένας από εμένα.
Καλη αρχή με λιγότερη λογοκρισία.
Δυσκολεύομαι πολύ οπότε θα ανοίξω άλλο λογαριασμό για τις αγγελίες.Να προσέχεις τότε τι λες ? ??
Αυτο νομίζω αντιβαίνει στον μέχρι τώρα κσνονισμό και τη δεοντολογία του φόρουμ.θα ανοίξω άλλο λογαριασμό για τις αγγελίες.
Βασικά τώρα έκανα λάθος. Αυτό γίνεται τώρα. Αλλά αμα ο νέος admin αποφασίσει τον ένα λογαριασμό για όλα τότε θα υπάρχει πρόβλημα αν υποθέσουμε πως θα ισχύει πως δεν θα υποστηρίζονται οι πολλοί λογαριασμοί για ενα μέλος. Ε? Καλά το πα τώρα? Χαχαχαχα ?Αυτο νομίζω αντιβαίνει στον μέχρι τώρα κσνονισμό και τη δεοντολογία του φόρουμ.