- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
ΓκούλαγκΔεν πιστεύω να ξύπνησες το πρωί και να είπες ότι θα πάρεις το noiz ...
Κάτι θα έχεις στο μυαλό σου φαντάζομαι.
ΓκούλαγκΔεν πιστεύω να ξύπνησες το πρωί και να είπες ότι θα πάρεις το noiz ...
Γκούλαγκ
Αρχίσαμε τα γλειψίματα.....Α πρέπει και να συστηθούμε.
Εγώ είναι ο Στράτος, με τα παρατσούκλια φιούζιος, φούζιος, και ΦΑΣΙΟΝ, που μου έχουν βγάλει τα υπόλοιπα παιδιά κατά καιρούς.
Είμαι ο καραγκιόζης του noiz.
Ο LK παραπάνω, είναι ο δικηγόρος του φόρουμ, με ειδίκευση στα διαζύγια.
Αν θέλεις να χωρίσεις, μην κοιτάξεις αλλού.
Μέχρι και διατροφή θα σου βγάλει να παίρνεις απ' την γυναίκα σου, είναι άσσος.
Αρχίσαμε τα γλειψίματα.....
Υπάρχει "φάκελος" με όλα τα μέλη και "παρακολουθήσεις inbox" που θα αποσταλούν στον νέο αντμιν. ....
Αλέξανδρε κατ' αρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Θα ήθελα να μας πεις αν εσύ σχεδιάζεις κάτι καινούριο εδώ, και πώς βλέπεις το noiz.
Δεν πιστεύω να ξύπνησες το πρωί και να είπες ότι θα πάρεις το noiz ...
Είναι μεγάλο εγχείρημα όμως και δεν θα γίνει overnight.
Και να μην υπάρχει φάκελος τα ζητάμε από την κυβέρνηση που έχει το Predator να μας τα δώσει ????Noiz predator?
Και να μην υπάρχει φάκελος ...
Είσαι τυχερό αγόρι καθότι λόγω των συνταρακτικών εξελίξεων δεν μπορώ να κάνω χρήση του...
Γιατί όχι?Γενικά ο αυθορμητισμός λείπει από τη ζωή μας.Εγώ μαζί του είμαι...Πλησιάζει και το επόμενο πρωί,να ξες.Αν μας πει ότι το μετάνιωσε,πάλι μαζί του.Δεν πιστεύω να ξύπνησες το πρωί και να είπες ότι θα πάρεις το noiz ...
Θυμάσαι που έλεγες για τις προεκλογικές υποσχέσεις;Τελικά εγκρίθηκε από την διεύθυνση?
Πόσα καράτια είναι?
Θα γράψω μετά για το θέμα. Τώρα τρώμε πίτσες στο τζάκι, τρωω αλλα υπάρχει ενα μούδιασμα και σε εμέναί ως φανατικός του noiz και μου βαραίνει κάπως περισσότερο το στομάχι και πίνω και κοκα κόλα και νιώθω μια δυσφορία.Είσαι τυχερό αγόρι καθότι λόγω των συνταρακτικών εξελίξεων δεν μπορώ να κάνω χρήση του...
Προβολή συνημμένου 34001
Ένα από τα βασικά θέματα που θα λυθεί είναι να υπάρχει ένας λογαριασμός σε όλο το site (forum, αγγελίες κτλ).
Όλα τα παραπάνω σε μια καλή "βάση" πλατφόρμας που να μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε τις ήδη πολλές ιδέες που έχω. Δηλαδή εντελώς καινούρια sections.
Διαγωνισμούς με ωραία giveaways (κατά προτίμηση telecasters)!!! ???Τι θα θέλατε να δείτε σαν αλλαγές στο Noiz;