Το αγαπημένο μου κομμάτι από την αγαπημένη μου μπάντα. Ο λόγος που λατρεύω τις Les Paul.Απο τα καλύτερα σας!
Το γλυκό έδεσε με τον Σπύρο στο μπάσο. Μπράβο!
1)Πέρασα, αλλά δεν ακούμπησα.?1)Δηλώνετε τζαζίστας;
2)Πολύ ενδιαφέρουσα η #11,
3)η πράσινη που είναι;
4)Ωραίο δέσιμο, μπράβο σας!
Σου κόλλησε εσένα η Nuno. ?Ωραίο, αλλά θέλω άσ(θ)μα με τον Περικλή ποζερά με την ποζεροκιθάρα- την οποία βλέπω παρκαρισμένη στο παρασκήνιο ?
Επίσης το τρομερό Dm7- C#m7 μετά το D5 που όλοι παίζουν (λάθος) F/E.
1)Ευχαριστώ1)Κομματαρα, μπανταρα εκτελεσαρα (η δικη σας)
2)Νεστορ οι λεςπωλ δε θα πρεπε να ειναι ντελουξ ομως?
3)Τη Νουνο γιατι δεν τη παιζει κανεις??
Στράτο όταν το πρωτομάθαινα, Φα-Μι έπαιζα και κάτι δεν μου ακουγόταν σωστά. Ρε π0#$+η μου λέω, τι δεν πάει καλά και ψάχνω και τον είδα ότι παίζει Dm7-C#m7 5o-4o τάστο και λέω αυτό είναι.Το ίδιο πράγμα είναι Νέστορά μου.
Αν το μπάσο παίζει F-E, και εσύ παίζεις Dm7- C#m7, είναι σαν να παίζεις F-E αλλά αντί για την 5η κάθε συγχορδίας παίζεις την 6η.
και λέω αυτό είναι.
Θα μου κρύβει πιο καλά τη κοιλιά. ?Εγώ πάντως, ακόμα θεωρώ ότι η Les Paul σου πάει καλύτερα από όσες κιθάρες σε έχω δει να παίζεις.
Και να σου πω και κάτι "τρελό"?
Νομίζω ότι η 335 θα σου πηγαίνει ακόμα καλύτερα. :classic_smile:
Μια Gretsch hollowbody και είσαι πιο αδύνατος και απ' τον Nuno. Μιλάω από πείρα. Κρύβει μέχρι και μπούτια ?Θα μου κρύβει πιο καλά τη κοιλιά. ?
Να είμαι σαν τον Stills?Μια Gretsch hollowbody και είσαι πιο αδύνατος και απ' τον Nuno. Μιλάω από πείρα. Κρύβει μέχρι και μπούτια ?
Του λείπουν καμιά... 50αριά κιλά για να δείξει έτσι. Sir ξεκίνα να τρως σαν να μην υπάρχει αύριο.
Τι φάση με το παλικάρι. Όχι τον Νέστορα, τον ΒΒ. Δεν ήξερε πόσα παιδιά έχει. Πώς είχε τόση απήχηση στις γυναίκες μέχρι τα γεράματα απορώ. Τι του βρίσκανε. Οκ, λεφτά και φήμη. Τέλος. Για την κιθάρα που έπαιζε δε νομίζω να προσέλκυε γυναίκεςΤου λείπουν καμιά... 50αριά κιλά για να δείξει έτσι. Sir ξεκίνα να τρως σαν να μην υπάρχει αύριο.