Μπορούν οι μουσικοί να είναι "φαν" της μουσικής το

kkaravolas

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ποια είναι η γνωμη σας λοιπόν (έτσι για να ξεφύγουμε λίγο από τα κουρδισμένα ξύλα, τα βουίσματα και τα ...πετάλια που κάνουν τούμπες :lol: )? Μπορεί ένας μουσικός - δημιουργός να ακούει τη μουσική του καθαρά για απόλαυση και να λέει "πωω ρε π**στη μου,τι κάνει ο άνθρωπος", ή πάντα υπάρχει μία κριτική διάθεση απέναντι σε αυτή?

Εγώ πιστεύω πώς για να γράφει κάποιος καλή μουσική, πρέπει σίγουρα να θέλει να την ακούει όπως ακούει και κάθε άλλο αγαπημένο καλλιτέχνη ή συγκρότημα.Και ποιός δεν αγαπάει τα παιδιά του! :D

Εγώ ακούω αυτά (τα λίγα) που έχουμε γράψει με το συγκρότημα που παίζω(?) και γουστάρω παλαβά. Αν και σε πολλά σημεία λέω "αυτό μπορούσαμε να το κάνουμε και έτσι, και αλλιώς, ..." κτλ.

Φοβάμαι πως όχι....και όχι απλά δεν μπορεί να ξεφύγει απο αυτό ένας μουσικός για τα δικά του δημιουργήματα,αλλά και για των άλλων.Μιλώντας για μένα προσωπικά και ξεπερνώντας με τα χρόνια "παιδικές" ασθένειες,ακόμα όταν ακούω κάτι μαγικό τρελλαίνομαι,αλλά στο εν κατακλείδι δεν λέω ποτέ "πως το κάνει",αλλά "πως του ήρθε ρε γαμώτο.."

Αγνή ζήλεια θαυμασμού... 8)

Ειναι κλασσικη καταρα του μουσικου που δεν νοιωθει πληρως την μουσικη που ακουει επειδη σκαλωνει σε φαση "ωραια παραγωγη,τεχνικο περασμα κτλ.Το να αποφευγεις αυτα τα σκαλωματα στην δικια σου μουσικη ειναι δυσκολο.Εγω παντως το εχω(το να μην σκαλωνω) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back