Πραγματικα, δυσκολα μπορει να "βγει" το παιξιμο του. Ακους κιθαριστες που εχουν προσεγγισει αριστα bb και albert King και stevie. Αλλα ο mr iceman ειναι εντελως στον κοσμο του...Jazzjoker είπε:Επίπονο ψυχικά; ΟπωσδήποτεΕγώ αν τολμήσω να βάλω την τέλε στον bridge μαγνήτη και να παίξω δάχτυλα, με πιάνει κατάθλιψη. Οπότε ξαναγυρνάω στον neck, πιάνω πένα και παίζω την εμπειρία
![]()
Αααααχ, όπως το '79 που δε βρίσκαμε πένες ;D ;D ;DΑ, ουτε πενα δεν επιασα (καλα αυτο ακουγεται)
Τί γράφει το rig? (Μάλλον δεν το έχω ψάξει όσο θα έπρεπε)Πεταξα" το κοματι μεσα στο guitar rig
1)Δεν συμφωνώ. Ο Τάκης μπορεί να είναι καλύτερος όταν παίζει Μichael Schenker αλλά και στο μπλούζ είναι σούπερ.audiokostas είπε:1)Κυρ παλιοροκά, καίτοι cohonatos χεράς, πολλάκις αποδεδειγμένος, το μπλουζ (kateme) δεν το χεις. Σόρρυ.
2)Ισως διότι διάγεις βίον ανθόσπαρτον.;D
3)Μου φερες πολύ σε Buddy Guy .
4)Και δεν μου αρέσει πολύ ο Guy.
Εκτός όταν κένταγε με τον Junior Wells.
βάζεις το backing στο deck1, ακολουθεί το rig σου και γράφεις και τα 2 στο deck2.... Εύκολα, πρόχειρα, τσαπατσούλικα και γρήγορα!!! ;D ;D ;DWilliamSats είπε:Τί γράφει το rig? (Μάλλον δεν το έχω ψάξει όσο θα έπρεπε)
Mα, δεν εκατσα να παιξω blues. Εδω δεν ανοιξα cubase θα επαιζα blues?audiokostas είπε:Κυρ παλιοροκά, καίτοι cohonatos χεράς, πολλάκις αποδεδειγμένος, το μπλουζ (kateme) δεν το χεις. Σόρρυ.
Ισως διότι διάγεις βίον ανθόσπαρτον.;D
Μου φερες πολύ σε Buddy Guy με τα ζαβά τα bends και τα βιαστικά τελειώματα.
Και δεν μου αρέσει πολύ ο Guy.
Εκτός όταν κένταγε με τον Junior Wells.
Gregg είσαι ωραίος!gregg είπε:ενα take στο backing του williamsats.
Επρεπε να προλαβω το κτελ για Πατρα, και ετσι το πετσοκοψα λιγοWilliamSats είπε:Gregg είσαι ωραίος!
Γιατί δεν το έγραψες όλο?
Ειδικά σε μερικά σημεία είναι για πολύ χώσιμο.
Μ' άρεσε. Το έβαλα και έγραψα φασαρίαgregg είπε:Ωραιος odis
Παραθετω αλλο ενα ωραιο backing track, up-tempo φαση![]()