- Πόντοι
- 398
εσεις απο το μπλουζ να χαλαρωσαμε..μας εχετε αγχωσει !! να προλαβαικνουμε να τα ακουμε και να παιζουμε !!Jazzjoker είπε:Πέφτουνε τα backings βροχή! Ωραία.
Να και η δική μου εκδοχή πάνω στο just one night.
χαπιααα!!!
εσεις απο το μπλουζ να χαλαρωσαμε..μας εχετε αγχωσει !! να προλαβαικνουμε να τα ακουμε και να παιζουμε !!Jazzjoker είπε:Πέφτουνε τα backings βροχή! Ωραία.
Να και η δική μου εκδοχή πάνω στο just one night.
Μπράβο chief, δεν μας τα έχεις πει αυτά. Τελικά όσο πιο λίγα και με ψυχή παίζει κάποιος τόσο πιο πολλά λέει.yameth είπε:Εμένα πάλι το just one night μου είπε άλλα και σκέφτηκα να ανεβάσω ένα δείγμα χωρίς τα λόγια. ;D
Brother Ray? Is that you?yameth είπε:Εμένα πάλι το just one night μου είπε άλλα και σκέφτηκα να ανεβάσω ένα δείγμα χωρίς τα λόγια. ;D
Μωρέ, τα ίδια μου είπε κι' εμένα, απλά εγώ παίζω πολύ χειρότεραyameth είπε:Εμένα πάλι το just one night μου είπε άλλα και σκέφτηκα να ανεβάσω ένα δείγμα χωρίς τα λόγια. ;D
Fender Strat 60th Anniversary (MIM) με Tonerider City Limits μαγνήτες καρφί στον Dumble.gregg είπε:Ερωτιαρικο ;D
Ωραιος Γιαννη!
Με τι κιθαρα εγραψες και γενικα με τι εξοπλισμο;
edit: dumble ???![]()
Πως?yameth είπε:Fender Strat 60th Anniversary (MIM) με Tonerider City Limits μαγνήτες καρφί στον Dumble.
M' ανάγκασες να βάλω ακουστικά. Ναι το βζζζζζζζ το ακούω τώρα, αλλά ρε γ.....ο ακούω και κομπρέσσορα, θα με τρελάνετε. Από αύριο βγάζω όλο τον εξοπλισμό μου στο σφυρί. :RayDTutto είπε:Καλά το μπζζζ δεν το άκουγες;![]()
Kate eme αυτό είναι το Α και το Ω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις καλά όργανα, καλά μηχανήματα και υψηλή τεχνολογία (στο φινάλε) αν δε σου δίνουν τον ήχο και το vibe που θα σε εμπνέει να παίζεις καλά (=να το χαίρεσαι και να περνάει αυτό και στον ακροατή).yameth είπε:Δεν ξέρω για το παίξιμο (δεν είναι για να ντρέπομαι αλλά έχω παίξει και καλύτερα), αλλά μαλλον ο ήχος γράφτηκε καλά και βοήθησε πολύ στην έμπνευση. Εξ άλλου αυτό δεν είναι και το blues playing; Tone και έκφραση. Τελικα΄πόσο βοηθάει η τεχνολογιά σε αυτό;
Εγώ θα το πήγαινα σε Albert Collins........ αν ήξερα και μπορούσα.gregg είπε:BB style.
συντομα ανεβαζω και το backing.
Αμήν!audiokostas είπε:Σου χρειάζεται ένας καλός μπασίστας για να σε ανεβάσει. ;D
Πολυ σωστος!audiokostas είπε:Εγώ θα το πήγαινα σε Albert Collins........ αν ήξερα και μπορούσα.
Ασε που το μπάκι παρακαλούσε για ένα μπάσο με καμμιά άρση.![]()