Upgrade με hot noiseless - Blues Jam

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
2,493
Λίγες μέρες πριν αναβάθμισα μια από τις στρατ με ένα σετ hot noiseless, που πάντα ήθελα. Εδώ και λίγες βδομάδες είναι discontinued και δυσκολεύτηκα λιγο να το βρω, με το πλήρες pickguard. Εν τέλει, το βρήκα απο Ιταλία.
Οι εντυπώσεις είναι θετικές. Είναι πιο bright, πιο stratty, και με πολύ περισσότερο μπασο σε σχέση με του SCN, καθώς επίσης με λιγότερο complex ήχο και αρμονικές. Θυμίζουν λίγο τους lace sensors σε πιο brutal έκδοση. Τα καθαρά είναι ΟΚ, δεν σπάνε τόσο όσο με τους SCN, αλλά λίγο πιο άγευστα. Με distortion o ήχος παραμένει stratty αλλά λόγω έντονου μπασου μπαίνει λίγο σε paf territorry στον μαγνήτη του λαιμού. Κάνει πολλά πράγματα και τα κάνει διαφορετικά απότι οι λοιποί μαγνήτες που έχω συναντήσει. Θελει ιδιαίτερη μεταχείρηση για βγάλει τον ήχο που πρέπει. Λόγω του ιδιαίτερου στησίματος που έχουν οι μαγνήτες, προτιμούν ενισχυτές και πετάλια με complex ήχο, χωρίς πολλά πολλά μπασα, όπως marshall, hiwatt κλπ. Καθαρίζουν απίστευτα και τα swells γίνονται πολύ πιο εύκολα από καθε άλλη κιθάρα που έχω. Με βρώμικο ήχο, είναι όνειρο. Κάτι ήξερε παραπάνω ο Beck που χρησιμοποιούσε κάτι ανάλογο.

Εδώ ένα μεσημεριανο blues Jam, με Plexi και λίγο overdrive να σπρωχνει.

IMG_1061.jpg

Ακούγονται όντως πολύ «γεμάτοι» στο clip. Ωραίος, ήχος, στα γούστα μου. Και… μερακλίδικο παίξιμο, όπως πάντα, Γιώργο! Με γεια!

Με γεια! Ακούγεται φανταστικά. Και εξαιρετικό παίξιμο, ΟΜG!😲 Fantastisch!! Ja ja! 😍😍😍

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back