Blues Για να Χαλαρώσουμε.

VAGTANPLAN είπε:
Να κανω και μια ασχετη ερωτηση πως μπορω να βαζω το λινκ κατω απο το μυνημα οπως εσειιιιιιςς ???  :-\
Προσθετες επιλογές - επισύναψη αρχειου  ;) ;) ;) χεχεχεχεχε

Εκανα ενα βιαστικο take στο d.o.a.

Κιθαριτσα μια fender Robben Ford, σπανιως γραφω με αυτη, αλλα σημερα την εβγαλα απο τη θηκουλα.

doa.mp3

Attachments

Αν και θα χαρεί το αφεντικό που θα ακούσει την Robben, είναι προφανές ότι είχες καιρό να την παίξεις και δεν σου "καθότανε".

Δεν είχες και κάποιο "σχέδιο" από την αρχή και ενώ το πήγες "πάμε και βλέπουμε" δεν σου βγαινε. Αλλάζοντας στο 1:53 ήταν λίγο καλύτερα και ένοιωσες πιο άνετα αλλά γενικώς ............. είχες και καλύτερες.

audiokostas είπε:
...αλλά γενικώς ............. είχες και καλύτερες.
Θα συμφωνήσω, προσθέτοντας ότι πολλοί από 'μας  'δω μέσα θα ΄θέλαμε στο ενεργητικό μας μια τέτοια <<performance>>. 8)

Nestoras είπε:
Θα συμφωνήσω, προσθέτοντας ότι πολλοί από 'μας  'δω μέσα θα ΄θέλαμε στο ενεργητικό μας μια τέτοια <<performance>>. 8)
Heteron Hekateron (Ιαπωνικά).

Το ζήτημα είναι ότι μπορούσε καλύτερα. Ενοιωθες μια αβεβαιότητα, μια αμηχανία "προς τα που να το πάω" που κατέληγε σε κάποιες εύκολες (για τον gregg) λύσεις  ;) και νομίζω ότι γνωρίζουμε περι τίνος ομιλώ.

audiokostas είπε:
Αν και θα χαρεί το αφεντικό που θα ακούσει την Robben, είναι προφανές ότι είχες καιρό να την παίξεις και δεν σου "καθότανε".

Δεν είχες και κάποιο "σχέδιο" από την αρχή και ενώ το πήγες "πάμε και βλέπουμε" δεν σου βγαινε. Αλλάζοντας στο 1:53 ήταν λίγο καλύτερα και ένοιωσες πιο άνετα αλλά γενικώς ............. είχες και καλύτερες.
Right said, δεν εχει κατσει αυτη η κιθαρα στα χερια μου :)

Σκοπευω να αχοληθω εκτενεστερα μαζι της μελλον γιατι μ'αρεσει πολυ σαν οργανο.

Σχετικα με καποιο "σχεδιο" παιξιματος, οντως δεν υπηρχε και το αποτελεσμα ειναι ολιγον τι ατονο και βαρετο.

next time maybe

Θα συμφωνήσω, προσθέτοντας ότι πολλοί από 'μας  'δω μέσα θα ΄θέλαμε στο ενεργητικό μας μια τέτοια <<performance>>. 8)
:-[

audiokostas είπε:
..και νομίζω ότι γνωρίζουμε περι τίνος ομιλώ.
Αν και καθήμενος (πιστεύω), ορθώς ομίλησες. :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν ξέρω αν με το συγκεκριμένο take τον προσλάμβανε ο Dickey Betts για την επομενη περιοδεία των Allman, but sounds good anyway.

Φυσικά μπορεί και καλύτερα, το χει αποδείξει.

Οπως λένε κι οι κινεζοι πάντα υπάρχει ενα ψηλότερο βουνό ;)

Γρηγόρη, το backing είναι υπερβολικά χαμηλά. Εγώ την αρμονία με το ζόρι την άκουγα, πιο πολύ τη φανταζόμουνα. Παίζει κι αυτό το ρόλο του.

Jazzjoker είπε:
Γρηγόρη, το backing είναι υπερβολικά χαμηλά. Εγώ την αρμονία με το ζόρι την άκουγα, πιο πολύ τη φανταζόμουνα. Παίζει κι αυτό το ρόλο του.
+1

Καλά Gregg...δεν τα ακούς προτού τα ανεβάσεις στο φόρουμ? ;D

...άμα δεν...τα βιαστικά take's μην τα ανεβάζεις καθόλου  ;)

Αλλά ότι και να λέμε , είσαι μεγάλη παιχτούρα...να το ξέρεις!  :)

Θα συμφωνήσω, προσθέτοντας ότι πολλοί από 'μας  'δω μέσα θα ΄θέλαμε στο ενεργητικό μας μια τέτοια <<performance>>. 8)
Αυτό ξαναπές το!...έχει πολύ καλό Feel!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gregg είπε:
Κιθαριτσα μια fender Robben Ford, σπανιως γραφω με αυτη, αλλα σημερα την εβγαλα απο τη θηκουλα.
Έλα βρε, πως και την έβγαλες απο τη θήκη τί προέκυψε άραγε??    ;D ;D

Ναι, ίσως ήταν λίγο "βιαστικό" το take...(εκτός απο αυτά που έχεις παίξει στο δεύτερο κύκλο..)

Τις έβαλες 10άρες ή βαριόσουνα ν' αλλάζεις?... :)

longshadow είπε:
Έλα βρε, πως και την έβγαλες απο τη θήκη τί προέκυψε άραγε??    ;D ;D
:) :)

Οχι, δεν της αλλαξα ακομα χορδες, συντομα ομως.

Jazz, εχεις δικιο ειναι πολυ χαμηλα το backing.

Αυτό που θα ακούσετε είναι ηχογραφημένο από κινητό, 3 τα ξημερώματα στον "Κόκκορα" (παλιά ρεμπετοταβέρνα στη περιοχή, 7λόφου Θεσσαλονίκη,όπου τα τρίχορδα βασιλεύουν).

Μετά από καλό ρεμπέτικο, μπόλικο τσίπουρο και καλό φαϊ, μας ήρθε η ιδέα να δοκιμάσουμε blues με φυσαρμόνικα, τρίχορδο μπουζούκι και κιθάρα..... ιδού το αποτέλεσμα.....

Υ.Σ.: μία χάρη ρε παλικάρια... βάλτε το τόνο στα κομμάτια που ανεβάζετε, γιατί δε ξέρω πολλά από μουσική και παιδεύομαι πολύ να βρώ τον αντίστοιχο τόνο στη φυσαρμόνικα

BuzukiBlues.mp3

Attachments

καλο Στεργιο! Ρε συ περιμενα εναγωνιως να μπει η φωνη αλλα...

Καλο παντως αν και δεν ειμαι φαν του μπουζουκιου στα blues.

Φωνή...μμμμ...μακάρι να υπήρχε κάποιος για φωνητικά.

όσο για το μπουζουκί, συμφωνώ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έγινε καλό δέσιμο.

Έχει γίνει μια προσπάθεια μεταξύ Βαμβακάρη και Λουϊζιάνα Red, το αποτέλεσμα ήταν περίεργο...

Επανέρχομαι μετά από μπόλικα προβλήματα hardware, που ελύθησαν με κόπο και με την αγορά καινούριας κάρτας ήχου.

Ανεβάζω backing όπου κοπανάω την strat  και κάνω διάφορες βλακείες όπως να προσπαθώ να παίξω σε τάστα που δε χωράνε τα δάκτυλά μου :) και διάφορα άλλα.

Αν σας αρέσει το backing, το ανεβάζω μοναχό του σε δεύτερο χρόνο.

soon_my_time_is_coming-jazzjoker.mp3

Attachments

Jazzjoker είπε:
Επανέρχομαι μετά από μπόλικα προβλήματα hardware, που ελύθησαν με κόπο και με την αγορά καινούριας κάρτας ήχου.

Ανεβάζω backing όπου κοπανάω την strat  και κάνω διάφορες βλακείες όπως να προσπαθώ να παίξω σε τάστα που δε χωράνε τα δάκτυλά μου :) και διάφορα άλλα.

Αν σας αρέσει το backing, το ανεβάζω μοναχό του σε δεύτερο χρόνο.
Γεια σου Jazzjoker με τις πενιές σου

Ει σε Πρώτος  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

jazz, πολυ καλο μαν!

Θα κανεις εναν κοπο να ανεβασεις το τρακ;

edit: τι καρτουλα πηρες;

Ευχαριστώ guys.

Gregg, τίποτα σπουδαίο αλλά κάνει τη δουλειά πολύ καλύτερα από την προηγούμενη: M-Audio Fast Track Ultra.

Να και το backing.

soon_my_time_is_coming.mp3

Attachments

Παιδιά θα χωρέσω λίγη κούραση στ'αυτιά σας ακόμα  ;D

δοκιμή με τους καινούριους bill lawrence στη στρατούλα και χωρίς καθόλου EQ ή οτιδήποτε άλλο .. πείτε μου αν σας αρέσει ο ήχος please  :)

Jazzjoker : βλακείες τα λες αυτά ρε φίλε ???

soon_my_time_is_coming_kostas80.mp3

Attachments

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back