...μμμμ...δεν ξέρω, η αφίσα δεν αναφέρει, νομίζω θα παίουμε δύο μπάντες, δεν είμαι σίγουρος όμως...cos_dr είπε:Τι ωρα ειναι η έναρξη στην Βαρέα Μεγάρων την Παρασκευή?
Δε φέρνεις και κανα Hammond?Ασε τη Παρασκευη και κατεβα Χαλκιδα αυριο, θα ειμαι εκει.
Μακαρι να ειχα ενα, θα το εφερνα τρεχοντας... ;Dez είπε:Δε φέρνεις και κανα Hammond?
Για κανά moog το κόβω να φέρει ;D ;D ;Dez είπε:...μμμμ...δεν ξέρω, η αφίσα δεν αναφέρει, νομίζω θα παίουμε δύο μπάντες, δεν είμαι σίγουρος όμως...
Δε φέρνεις και κανα Hammond?
Φίλοους Χαλκιδεύ, είναι λίγο δυσκολουο να έρθω καθότι βρίσκομαι εις τα 12νησια ;DWaterfall-K είπε:Ελατε ωρε Αθηναιοι, 30' δρομος ειναι ως τη Χαλκιδα. Εδω για να πατε απ'το ενα φαναρι στο αλλο μες την Αθηνα θελετε 15 λεπτα.
Δεν αναφερομουν σε σενα Samy. Νομιζω ημουν ξεκαθαρος, ειπα "Ελατε ωρε Αθηναιοι...", και οχι "Ελατε ωρε Αθηναιοι και λοιποι εξωγηινοι...". ;DΠαντως μου χρωστας μια επισκεψη, σε νορμαλ ωρα αυτη τη φορα, οχι 10 το πρωι που μου'σκασες μυτη τις προαλλες.samy paraga είπε:Και μη βρίζεις ως Αθηναίουο, εγώ δεν σε είπα Πέρπλ λαίμαι έτσιου ;D ;D ;D