...μμμμ...δεν ξέρω, η αφίσα δεν αναφέρει, νομίζω θα παίουμε δύο μπάντες, δεν είμαι σίγουρος όμως...cos_dr είπε:Τι ωρα ειναι η έναρξη στην Βαρέα Μεγάρων την Παρασκευή?
Δε φέρνεις και κανα Hammond?Ασε τη Παρασκευη και κατεβα Χαλκιδα αυριο, θα ειμαι εκει.
Μακαρι να ειχα ενα, θα το εφερνα τρεχοντας... ;Dez είπε:Δε φέρνεις και κανα Hammond?![]()
Για κανά moog το κόβω να φέρει ;D ;D ;Dez είπε:...μμμμ...δεν ξέρω, η αφίσα δεν αναφέρει, νομίζω θα παίουμε δύο μπάντες, δεν είμαι σίγουρος όμως...
Δε φέρνεις και κανα Hammond?![]()
Φίλοους Χαλκιδεύ, είναι λίγο δυσκολουο να έρθω καθότι βρίσκομαι εις τα 12νησια ;DWaterfall-K είπε:Ελατε ωρε Αθηναιοι, 30' δρομος ειναι ως τη Χαλκιδα. Εδω για να πατε απ'το ενα φαναρι στο αλλο μες την Αθηνα θελετε 15 λεπτα.![]()
Δεν αναφερομουν σε σενα Samy. Νομιζω ημουν ξεκαθαρος, ειπα "Ελατε ωρε Αθηναιοι...", και οχι "Ελατε ωρε Αθηναιοι και λοιποι εξωγηινοι...". ;DΠαντως μου χρωστας μια επισκεψη, σε νορμαλ ωρα αυτη τη φορα, οχι 10 το πρωι που μου'σκασες μυτη τις προαλλες.samy paraga είπε:Και μη βρίζεις ως Αθηναίουο, εγώ δεν σε είπα Πέρπλ λαίμαι έτσιου ;D ;D ;D