RIP John Sykes

rossi

Μέλος
Πόντοι
58
1737408806282.png

Δεν ειναι τόσο του γούστου μου το στύλ, αλλά ο τρόπος του ήταν τόσο έντονος και πειστικός που τον ξεχώριζε. Για να μη πουμε και για την εμφάνιση του που κακά τα ψέματα ειναι η μισή δουλειά. Άρα τα είχε όλα ο Sykes.

Επίσης το να βλεπεις σήμερα πιτσιρικια στο youtube να παιζουν τα lines του 38 χρόνια μετά ειναι απο μονο του μια απαντηση για την αξία του.

το στύλ, αλλά ο τρόπος του ήταν τόσο έντονος και πειστικός που τον ξεχώριζε. Για να μη πουμε και για την εμφάνιση του που κακά τα ψέματα ειναι η μισή δουλειά. Άρα τα είχε όλα ο Sykes.
Ήταν από τους πρώτους εκείνης της εποχής που είχε όλο το "πακέτο". Είχε τα looks, τη σκηνική παρουσία και το παίξιμο.
Απλά ας θυμηθούμε τους Whitesnake προ Sykes (βέβαια η μπάντα πέρασε από... extreme makeover για να ματσάρει με τις απαιτήσεις τις εποχής) και επί Sykes.

Στυλίστας σε όλα. Ήταν ο κιθαρίστας που έβλεπες και έλεγες "έναν τέτοιο κιθαρίστα θέλω". (Ενταξει αν παιζεις αυτό το στυλ)

Να πω την αληθεια δεν ηταν το φορτε μου ως κιθαριστας.Παρολα αυτα τον σεβομουν πολυ.Και εξαιρετη φωνη.Αποδειξη,οι κατοπινοι Thin Lizzy(σαν ονομα και μονο αφου χωρις τον Φιλιπ.........) στους οποιους ειχε αναλαβει και τα φωνητικα.Ειχε και πολυ Moore στο παιξιμο του,το ελεγε εξαλλου.
Καλη του ωρα του μαγκα εκει που παει.

Για τα της φωνης το παρακατω.

Και ενα απο τα σολος του που πολυ αγαπαω.Ειναι και αυτη η φωνη,οπως παντα............

Προχθές τυχαία έβλεπα μια πρόσφατη συνέντευξη του Doug Aldrich που επαινούσε τόσο πολύ τον Sykes...
Μας άφησε πολύ ωραία μουσική, στο χαρντ ροκ είδος!
Ένας - ένας οι παλιοί δυστυχώς "χαιρετούν"...

Ένας - ένας οι παλιοί δυστυχώς "χαιρετούν"...
Ε, δεν ήταν και υπέργηρος, 65 ετών "έφυγε", αλλά δυστυχώς ήταν καρκίνος.
Νωρίτερα έπεσα σε μια συνέντευξη του που εξιστορούσε την απόλυση του από τους Whitesnake, που την έμαθε από management, την ώρα που ακόμα δεν είχαν ολοκληρωθεί οι ηχογραφήσεις του 1987.
Όπως το περιέγραψε με δικά του λόγια: “I was furious and wasn’t about to accept this. So I went down to the studio where David was still recording his vocals, prepared to confront him. Honest to God, he ran away, got in his car and hid from me!”
Και το 2017 είχε δηλώσει το ακόλουθο για την πιθανότητα ενός reunion με τον Coverdale: “I really have no interest in ever talking to him again”.

Trending...

Νέα θέματα

Back