blues for Mr S.

οσο να ναι :P

Α, επισης αν θελει κανεις το backing μου λεει παιδες :)

τις χορδες λέω βρε  :P.. περισσότερο στην αρχή ... τις τσιμπάς ή με δάχτυλα προς τα έξω παίζεις ?

Ναι βρε! Το καταλαβα. Γι'αυτο σου λεω, τις τσιμπαω οσο να'ναι (αλλα σε αλλα σημεια εχει και παιξιμο με δαχτυλα προς τα εξω οπως ειπες ;))

gregg είπε:
οσο να ναι :P

Α, επισης αν θελει κανεις το backing μου λεει παιδες :)
Περιττή πρόταση  :P

Και βέβαια το θέλουμε  ;D ;D

Και να μην ξεχάσω

Για ακόμα μια φορά μας μάγεψες  :)

Πάρα πολύ ωραίο και με τις ανάσες του.

Ηχητικά, μου βγάζει ένα digital feel ο συγκεκριμένος ήχος. Μιλάμε για λεπτομέρειες βέβαια. Η κιθάρα τι είναι;

Michelle είπε:
Περιττή πρόταση  :P

Και βέβαια το θέλουμε  ;D ;D

Και να μην ξεχάσω

Για ακόμα μια φορά μας μάγεψες  :)
Θενκς φιλε μου! Θα ανεβασω το τρακ αυριο.

Ηχητικά, μου βγάζει ένα digital feel ο συγκεκριμένος ήχος. Μιλάμε για λεπτομέρειες βέβαια. Η κιθάρα τι είναι;
Η κιθαρα ειναι μια στρατ usa std με τους dimarzio yjm  :)

Ωραια παιξιματα.

Αν ται επαιζες και με τιποτα καλους στράτο ηχους θα ηταν αψογο για την παρτυ μου.
Thanks!

Jazzjoker είπε:

Ηχητικά, μου βγάζει ένα digital feel ο συγκεκριμένος ήχος. Μιλάμε για λεπτομέρειες βέβαια.
+1, παρ' ολα αυτα το feeling υπερεχει  ;)

Αισχος......αφου δεν το εχεις τι το βασανιζεις ρε παιδι μου?  γκρακα γκρουν ........ασε μας καημενε............. ;D ;D ;D ;D Χρονια πολλα Γρηγορης

ΥΓ την αλλη φορα γραψε με μικροφωνο στον μεσα μπουκι και ασε τα πλαστικα

Χμμμ, ούτε κι εμένα μου άρεσε αυτή τη φορά πολύ ο ήχος, πάντως συνήθως ο Γρηγόρης καταφέρνει να κάνει τα plugins να ακούγονται καλά (It's in the f**king fingers, τα'χουμε ξαναπεί... ;D)

Επίσης κάτι έχεις κάνει και με την στερεοφωνία....(Η κιθάρα αριστερά, το βάθος της δεξιά?...or something like that..)

Χρόνια Καλά!... :)

πολυ καλος...το χεις παρα πολυ..μηπως εισαι και λιιγο μαυρος..; :D

mick77 είπε:
Αισχος......αφου δεν το εχεις τι το βασανιζεις ρε παιδι μου?  γκρακα γκρουν ........ασε μας καημενε............. ;D ;D ;D ;D Χρονια πολλα Γρηγορης

ΥΓ την αλλη φορα γραψε με μικροφωνο στον μεσα μπουκι και ασε τα πλαστικα
;D

thanks man! να'σαι καλα!

Χμμμ, ούτε κι εμένα μου άρεσε αυτή τη φορά πολύ ο ήχος, πάντως συνήθως ο Γρηγόρης καταφέρνει να κάνει τα plugins να ακούγονται καλά (It's in the f**king fingers, τα'χουμε ξαναπεί... ;D)

Επίσης κάτι έχεις κάνει και με την στερεοφωνία....(Η κιθάρα αριστερά, το βάθος της δεξιά?...or something like that..)

Χρόνια Καλά!... :)
Χρονια καλα μαν και σε σενα! Ειναι υποτιθεται 2 ενισχυτες εντελως left o ενας και right ο αλλος. Απλα δεν ξερω πως μου την εδωσε και δυναμωσα (αρκετα) περισσοτερο τον εναν ;D

(εχεις αυτι βρε ατιμε ;))

πολυ καλος...το χεις παρα πολυ..μηπως εισαι και λιιγο μαυρος..; :D
thanks man!

ωραιο αλλα ο ηχος πραγματι σε αδικει ιδιαιτερα.και οντως μας εχεις συνηθισει σε καλυτερους (ηχους)

το παιξιμο ειναι εκει και ειναι δικο σου.

απο Κερκυρα ενα  8)

οντως ο ηχος ισως ειναι λιιιιιιιιιιιιιιιιιγο ψευτιλέ.  :)

δεν με χαλασε σχεδον καθολου, ομως.

περιεργο γιατι το συγκεκριμενο softwareακι μου δινει ως επι το πλειστον πολυ ικοποιητικους ηχους.

'νταξει το παιξιμο ειναι μαπα οπως παντα....   μην τα ξαναλεμε  ;D

για ριξε και το backing track να εχουμε κι εμεις...

thanks για την ακροαση παιδες  και σορυ για την καθυστερημενη απαντηση :)

@Alderbody με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω το backing. Προς το παρον κλεινει το ενα ματι :P

Να'στε καλα παιδες, σας ευχαριστω και παλι!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back