- Πόντοι
- 38
Ενα μικρο κλιπακι που σκαρωσα πριν λιγο τζαμαροντας ενα ηχο απο το amplitube fender.
Hope you like!
blues_for_Mr_S.mp3
Hope you like!
blues_for_Mr_S.mp3
Περιττή πρότασηgregg είπε:οσο να ναι
Α, επισης αν θελει κανεις το backing μου λεει παιδες![]()
Θενκς φιλε μου! Θα ανεβασω το τρακ αυριο.Michelle είπε:Περιττή πρόταση
Και βέβαια το θέλουμε ;D ;D
Και να μην ξεχάσω
Για ακόμα μια φορά μας μάγεψες![]()
Η κιθαρα ειναι μια στρατ usa std με τους dimarzio yjmΠάρα πολύ ωραίο και με τις ανάσες του.
Ηχητικά, μου βγάζει ένα digital feel ο συγκεκριμένος ήχος. Μιλάμε για λεπτομέρειες βέβαια. Η κιθάρα τι είναι;
Thanks!Ωραια παιξιματα.
Αν ται επαιζες και με τιποτα καλους στράτο ηχους θα ηταν αψογο για την παρτυ μου.
+1, παρ' ολα αυτα το feeling υπερεχειJazzjoker είπε:Πάρα πολύ ωραίο και με τις ανάσες του.
Ηχητικά, μου βγάζει ένα digital feel ο συγκεκριμένος ήχος. Μιλάμε για λεπτομέρειες βέβαια.
;Dmick77 είπε:Αισχος......αφου δεν το εχεις τι το βασανιζεις ρε παιδι μου? γκρακα γκρουν ........ασε μας καημενε............. ;D ;D ;D ;D Χρονια πολλα Γρηγορης
ΥΓ την αλλη φορα γραψε με μικροφωνο στον μεσα μπουκι και ασε τα πλαστικα
Χρονια καλα μαν και σε σενα! Ειναι υποτιθεται 2 ενισχυτες εντελως left o ενας και right ο αλλος. Απλα δεν ξερω πως μου την εδωσε και δυναμωσα (αρκετα) περισσοτερο τον εναν ;DΧμμμ, ούτε κι εμένα μου άρεσε αυτή τη φορά πολύ ο ήχος, πάντως συνήθως ο Γρηγόρης καταφέρνει να κάνει τα plugins να ακούγονται καλά (It's in the f**king fingers, τα'χουμε ξαναπεί... ;D)
Επίσης κάτι έχεις κάνει και με την στερεοφωνία....(Η κιθάρα αριστερά, το βάθος της δεξιά?...or something like that..)
Χρόνια Καλά!...![]()
thanks man!πολυ καλος...το χεις παρα πολυ..μηπως εισαι και λιιγο μαυρος..;![]()