Blues for Joe

Ότι είσαι καλός κιθαρίστας το ξέραμε, ότι έχεις "αναγκαστική" σχέση με τα blues λόγω κακών επιρροών...και αυτό το ξέραμε. ;)

kostas80 είπε:
Ωραιότατα αυτά τα ακκόρντομονοπάτια που χεις πάρει τελευταία .

Τον κομπρέσορα τον έκοψες ή δεν ακούω καλά ?
Ευχαριστώ Κώστα. Όντως τον έχω κόψει τον κομπρέσορα ειδικά στα καθαρά παιξίματα. Ό,τι ακούς είναι καρφί στον ενισχυτή με λίγο reverb που προστέθηκε μετά.

Ότι είσαι καλός κιθαρίστας το ξέραμε, ότι έχεις "αναγκαστική" σχέση με τα blues λόγω κακών επιρροών...και αυτό το ξέραμε. ;)
Όλο τις αναφέρεις για διαφόρους αυτές τις κακές επιρροές αλλά δε μας λες ποιες είναι.  ;D

Jazzjoker είπε:
Όλο τις αναφέρεις για διαφόρους αυτές τις κακές επιρροές αλλά δε μας λες ποιες είναι.  ;D
Audiokostas, gvour...όλη αυτή η αλητοπαρέα που σε επηρεάζει και δεν παίζεις συχνότερα (ή και μόνο) κομμάτια σαν ετούτο...

marathon είπε:
Audiokostas, gvour...όλη αυτή η αλητοπαρέα που σε επηρεάζει και δεν παίζεις συχνότερα (ή και μόνο) κομμάτια σαν ετούτο...
Ντροπη και αισχος!

Ζητω να μπαναριστει ο Μαραθωνας διοτι ψευδεται.

Τι σχεση εχουμε εμεις με μπλουζ?

4-5 κομματακια εχουμε βαλει εδω στο νοιζ και δεν ειναι ουτε ενα μπλουζ.

Και ξανα ντροπης!

gvour είπε:
Ζητω να μπαναριστει ο Μαραθωνας διοτι ψευδεται.
Υπάρχουν videos-ντοκουμέντα κύριος...

Δε μας ενδιαφερουν τα βιντεος αγαπητος φιλος.

Εμεις για τα πασα ;D mp3 που εχουμε ποστεψει ομιλουμε.

Ουτε ενα δεν ειναι μπλουζ!

Τα στοιχεια υπαρχουν.

Kαι δηλ τουτο εδω του Σπυρου δεν ειναι μπλουζ βρε Ανεστη?

Αν δεν ειναι ας παιζει συνεχεια τετοια οπως ειπες.Μαζι σου κι εγω :D

Δε θελω να χαλασουμε αλλο το θεμα του Σπυρου αλλα φιλος φουσιον οχι-η Εmma ειναι μπαλαντα.

gvour είπε:
Εμεις για τα πασα ;D mp3 που εχουμε ποστεψει ομιλουμε.

Ουτε ενα δεν ειναι μπλουζ!

Τα στοιχεια υπαρχουν.
Έχεις δίκιο φίλος. Τώρα που το σκέφτομαι, το "Blues for Emma" είναι καθαρό Death metal. ;D ;D ;D ;D

Λοιπόν, άσε τις τεμπελιές και πιάσε τη δουλειά τώρα.

Έχεις ένα πολύ όμορφο προσχέδιο/έμπνευση (δεν θα αρχίσω το τι θυμίζει και ποιόν) το οποίο θέλει να του δώσεις αρχή-μέση-τέλος.

Μετά του βάζεις και τα απαραίτητα πλήκτρα-ντραμομπάσα και έχεις άλλο ένα ωραίο κομμάτι για το LP σου με New World Music.  ;D

Εχει ενδιαφέρον που προσπαθείτε να μιλήσετε με τον Μαραθον για blues.

Διασκεδάζω.

audiokostas είπε:

Εχει ενδιαφέρον που προσπαθείτε να μιλήσετε με τον Μαραθον για blues.

Διασκεδάζω.
έλα ντε...μα πόσο κορόϊδα είναι :D :D

Άμα ξαναβάλω "blues" στον τίτλο κομματιού να με χ.....  ;D

marathon είπε:
Ποιος σου είπε ότι δεν παίζω συχνότερα; Άλλο που λόγω κουλαμάρας όσον αφορά το είδος, τα ακούω μόνο εγώ.

Λοιπόν, άσε τις τεμπελιές και πιάσε τη δουλειά τώρα.

Έχεις ένα πολύ όμορφο προσχέδιο/έμπνευση (δεν θα αρχίσω το τι θυμίζει και ποιόν) το οποίο θέλει να του δώσεις αρχή-μέση-τέλος.

Μετά του βάζεις και τα απαραίτητα πλήκτρα-ντραμομπάσα και έχεις άλλο ένα ωραίο κομμάτι για το LP σου με New World Music.  ;D
Μας έχεις πιάσει τους τεμπέληδες σήμερα (εννοώ και τον από δίπλα) και μας την λες.  ;D

Αλλά έχεις δίκιο.

Jazzjoker είπε:
Μας έχεις πιάσει τους τεμπέληδες σήμερα (εννοώ και τον από δίπλα) και μας την λες.  ;D
Αφού σας αγαπάω...... :-*

Η διαφορά είναι ότι ο μεν πήρε το λίγο και το κανε πολύ (και σ' όποιον αρέσει) ...........  ;)

Πολύ πολύ ωραίο! Τελείως my cup of tea αυτό το παίξιμο(σαν ακροατής,όχι σαν παίκτης...ακόμα :D).Μου θύμισε αρκετά Mark Goldenberg. Επίσης νομίζω ότι έχεις βρει TO sweet spot του clean strat ήχου ;) Cheers

Εξαιρετικό, αν και πλέον δεν περίμενα κάτι λιγότερο :). Σε σημεία μου θύμισε κάτι απο little wing, τυχαίο? α, και εξαιρετικός ήχος, όπως ήδη επισημάνθηκε. Γμτ, με 'κανες να πεθυμησω την strat, πάνω που νόμιζα ότι την είχα ξεπεράσει ;D

Σας ευχαριστώ ταπεινώς.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back