Παιδια χαλαρωστε , πιο πανω το ξεκαθαρισα και για να μην γινει παλι το γνωστο οπου καμια 30αρια την πεφτουν σε εναν , επειδη ειπε η διατυπωσε κατι λαθος ξαναλεω αυτο που εγραψα παραπανω μεσα σε ολα...
Μια χαρα λαμπατος ειναι ο ενυσχητης απλα εμενα
προσωπικα δεν μου αρεσει το ηχοχρωμα... Προτιμω κατι αλλο... Εχω δωσει 4 ευακαιριες στον ht-20 με διαφορετικς κιθαρες και δεν μου αρεσε...
Αναθεωρω τις αποψεις μου λοιπον περι λαμπας η οχι στον συγκεκριμενο ενυχητη ,
εστερνιζομαι την αποψη σας οτι ειναι μια χαρα λαμπατος , το οποιο δεν το λεω απο εγωισμο αλλα πληρη κατανοηση των σπεκς , αλλα απο εκει και περα συνεχιζομαι να μην αρεσκομαι σε τετοιου ειδους ηχους...
Τωρα να μην εκανα σωστη ρυθμηση των κουμπιων του ? Εγω ξερετε τι παιζω σε γενικες γραμμες... Εβαλα το γκειν στην μεση και το eq φλατ και στην συνεχεια προσπαθησα να βρω αυτο που μου ταιριαζει... Επειτα το προασπαθησα και ο καταστηματαρχης... Δεν με επεισε...Δεν πειραζει , δεν ειναι ολα για ολους... Υπαρχουν τοσοι λαμπατοι που μου αρεσουν... Ας υπαρχει ο ht-2o που δεν μου αρε...
Eξαλλου εφοσον καλυπτομαι σπιτιακα , στουντιακα ,και λαιβικα με την πεταλιερα μου αψογα, ισως μπω στην διαδικασια να παρω καποιον v22 για να αγγιξω και λιγο απο λαμπα και τελος... Οταν θα χρειαστω λαμπατο πιστευω θα το νιωσω... Προς το παρον διακρινω αν πραγματικα τον χρειαζομαι η αν εχω gas... Το gas το ελεγχω για την ωρα...
btw ευχαριστω και τελος παντων συγνωμη αν σας τεντωσα τα νευρα με ις παρορμητικες αποψεις μου , αλλα τι να κανουμε κερκυραιος...