- Πόντοι
- 638
Κάτσε αρχηγέ μου για να καταλάβω...xrusopsaro είπε:2)οταν άκουσα τον ενυσχητή σε 1Χ12 εντυποσιάστηκα από το tone του και την ευελιξία του είναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για πρόβες με ντραμς και πόσο μάλλον για LIVE στο λέω εκ πήρας ξέχνα το...δεν αρκεί με τίποτα η ένταση ακόμα και αν η καμπίνα εχει μικροφωνο που πάει σε κονσόλα...
Έχω έναν ενισχυτή 0.5 Watt.
Την έξοδο από το μεγάφωνο, τη στέλνω μέσω μικροφώνου σε κονσόλα με προενίσχυση 30db και τελκούς ενισχυτές 2*1000W.
Και αυτό δεν είναι αρκετό για να καλύψει τον ντράμμερ σε live? Ή μια κατοστάδα ντάμμερς? Αυτό είναι? ;D
Quiz: πόσο % περισσότερη ένταση έχει ένας ενισχυτής 15W σε σύγκριση με έναν των 5W?3)αν θες να σε καλύπτει σε προβες και live πρέπει να πας σε 15W(class A) τουλάχιστον (π.χ. nighttrain της VOX η tiny terror της Orange)

Για μια ακόμα φορά: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CLASS A OΥΤΕ Ο VOX ΟΥΤΕ Ο ORANGE.
Oι Κορεάτες αν μη τι άλλο τα τελευταία χρόνια φημίζονται για την αξιοπιστία τους, και για τους Blackstar έχω ακούσει τα καλύτερα. Νομίζω ότι ο μαγαζάτορας του Σπύρου έπεσε σε ελλατωματική παρτίδα.4)το οτι είναι φτιαγμένος στην corea δεν πρέπει να σε επιρεάζει και οι δύο μου φίλοι είναι υπερευχαριστιμένοι από την αξιοπιστία του (μην καθεσε να σπας το κεφάλι σου για τισ χόρες προέλευσης σημασία έχει το αποτέλεσμα -γνώμη μου)