Μπυροποσία γερόντων Noiz - Ευπρόσδεκτοι φυσικά και νέοι

Ιντριγκαδορικη ερωτηση.

Ξέρω εγώ ποιον ρωτάω... έχω καταλάβει ότι βάζει μέσα τα πάντα, έστω και να να δει αν τα συμπαθεί. Οπότε εμπιστεύομαι την απάντηση και προχώρησα στον εξής:

Επίσης παρήγγειλα αυτό:

καθώς το Motherboard μου έχει θέση για ένα μόνο Nvme δίσκο.

(προς mods: το ξέρω ότι έχουμε κάνει hijack το thread, παρακαλώ χωρίστε το με τίτλο "Δίσκοι, samples και συμπαραμαρτούντα....")...

Και μετα σου λεει ο αλλος τι μαγκια και τι ωραια , το montage εχει 3 Giga κενο :ROFLMAO:, ουτε πριν 25 χρονια δε θα αρκουσαν :ROFLMAO:, μονο καποια akai η/ και emu cd rom να βαλεις πιο πολυ ογκο θα επιαναν :ROFLMAO:
7gb samples περιεχουν έχουν κάτι multis του Omnisphere 2 που είναι σχεδόν εικοσαετιας. Ποιος ασχολείται ακόμα με ΑΡΜΟΝΊΑ σαν το MONTAGE 🤣🤣
Παρε ένα Ensoniq. SQ-1 ή ένα Roland W30 αν θες να παίζεις με samples που έχουν και προσωπικότητα σαν όργανα και ας έχουν μικρή μνήμη 🤣 Αντε μη μου τη βαρέσει κα πάω ΣΤΟ ΝΑΚΑ να πσρω ένα KONTROL MK3 να γίνω. 🤣

Ακουγα τις προαλλες ενα plug in, σε φαση ηλεκτρικη κιθαρα, πολυ δυνατο, μιλαμε τρομερες δυνατοτητες και ηχο τζετ.

6 giga μονο του ειναι :ROFLMAO: Μονο για ΜΙΑ κιθαρα, ετσι ; :ROFLMAO: Mονο Les Paul ηχο ξερω γω :ROFLMAO: Kαι το αλλο το "κορυφαιο" με τα 6 giga δειγματα στο συνολο, μεχρι και didgeridoo εχει μεσα :ROFLMAO:

To Electric Mint είναι 15GB

Στο αλλο ειχε ενα ωραιο feature, που εφτιαχνες ας πουμε ενα pattern ρυθμικο, με ghost notes, αρμονικες, strums κλπ οπως θα επαιζες με το δεξι, κανονικα με επιλογη σε ποιες χορδες να κανεις mute, ταχυτητα και φορα του strumming κλπ, και μετα τις συγχορδιες τις αλλαζες σε real time απο τα πληκτρα, εσυ επαιζες απλα τα chords και αυτο βαραγε ρυθμικη κιθαρα τζετ.

Πολυ καλη φαση.

Θα έρθω να στον κλέψω. :mad:
:ROFLMAO:
Αύριο που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά μπορεί να πάω να πάρω αυτόν γιατί ζήλεψα τώρα. :mad:
Έχεις κάψει έλαια σιλικόνης και δημιουργείς πυρόσφαιρα. ΟΥΤΕ με 100 ΤΒ δεν ημπορείς και με χρήση ΑΙ να βρεις αυτά που παίζω λαίμαι.
Οι ΑΓΟΡΕΣ θα ισορροπήσουν όλμος και τότε θα σε τσακίσω στα μπουνίδια

Έχεις κάψει έλαια σιλικόνης και δημιουργείς πυρόσφαιρα. ΟΥΤΕ με 100 ΤΒ δεν ημπορείς και με χρήση ΑΙ να βρεις αυτά που παίζω λαίμαι.
Οι ΑΓΟΡΕΣ θα ισορροπήσουν όλμος και τότε θα σε τσακίσω στα μπουνίδια
Άντε να μου τον πάρεις αύριο και να μου τον φέρεις κιόλας. :mad: 👹

Άντε να μου τον πάρεις αύριο και να
Δεν ευκολύνομαι τώρα, ήδη είμαι μακριά 700+ χλμ
Θα κλαις Κωστούλα όταν η Καλυδία κερδίσει με το άσθμα μου το διαγωνισμό της Γιουργιαβύζιον

Δεν ευκολύνομαι τώρα, ήδη είμαι μακριά 700+ χλμ
Θα κλαις Κωστούλα όταν η Καλυδία κερδίσει με το άσθμα μου το διαγωνισμό της Γιουργιαβύζιον

Πρέπει να πάμε για μπύρα σύντομα να ηρεμήσουμε. Έχει ξεφύγει η κατάσταση :ROFLMAO:

Εσένα και του Al (του Meola) δεν παίζονται.
Κοίτα να ειδοποιήσεις το Τρόλευ να μην έρθει διατί ο Κοζ του έχει στήσει καρτέρι με 100 οικοδόμους του ΚΚΕ να τον τσακίσουν και να φανεί πως τον έφαγαν τα έλαια σιλικόνης και ταύτον απ τα πολλά ΤΒ που κουβάλαγε στο ντέφι του

Κοίτα να ειδοποιήσεις το Τρόλευ να μην έρθει διατί ο Κοζ του έχει στήσει καρτέρι με 100 οικοδόμους του ΚΚΕ να τον τσακίσουν και να φανεί πως τον έφαγαν τα έλαια σιλικόνης και ταύτον απ τα πολλά ΤΒ που κουβάλαγε στο ντέφι του
Θα έρθει. Αν δεν έρθει δεν του ξαναμιλάω. Τα χρόνια περνάνε, θα μετανιώνουμε μετά από 20 και χρόνια noizo-παρέας αν δε συναντιόμαστε. Και μη γράφεις πολλά πολιτικά και τρολολολ και με παρασύριεςς γιατί θα έρθει ο @Slew Rate και θα κάνουμε να ξαναγράψουμε 2 χρόνια. Μη θυμώσει γιατί αυτός δε σηκώνει παραβίαση κανόνων του φόρουμ, παίρνει ζωές. :D

Τα χρόνια περνάνε, θα μετανιώνουμε μετά από 20 και χρόνια noizo-παρέας αν δε συναντιόμαστε.

Όπως τα λες είναι, είμαι ένοχος και κάπως μαλάκας, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να έλθω διότι η υγεία μου και η φυσική μου κατάσταση είναι μετριότατες, για να πω το λιγότερο. Ελπίζω στο μέλλον να βελτιωθεί αυτό και να μπορέσουμε να πάμε μαζί στο Νάκα, να πουλήσουμε τρελίτσα. Να έλθει και ο Σάμη, τον οποίο θα συστήσουμε σαν τον έλληνα Wakeman.

Όπως τα λες είναι, είμαι ένοχος και κάπως μαλάκας, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να έλθω διότι η υγεία μου και η φυσική μου κατάσταση είναι μετριότατες, για να πω το λιγότερο. Ελπίζω στο μέλλον να βελτιωθεί αυτό και να μπορέσουμε να πάμε μαζί στο Νάκα, να πουλήσουμε τρελίτσα. Να έλθει και ο Σάμη, τον οποίο θα συστήσουμε σαν τον έλληνα Wakeman.
Να προσέχεις την υγεία σου, εύχομαι καλή έκβαση σε όλα και θα πάμε στο ΝΑΚΑ να τους απασχολήσετε εσείς και θα βουτήξω κανα 2-3 controller να τα μοιραστούμε. Thug Life! Θα ζητήσουμε έκπτωση για να κάνουμε reviews. :ROFLMAO: 👹

Να προσέχεις την υγεία σου, εύχομαι καλή έκβαση σε όλα και θα πάμε στο ΝΑΚΑ να τους απασχολήσετε εσείς και θα βουτήξω κανα 2-3 controller να τα μοιραστούμε. Thug Life! Θα ζητήσουμε έκπτωση για να κάνουμε reviews. :ROFLMAO: 👹
Για πότε σε έψησε ερυθροσταυρίτη μου με τη μέτρια φυσική κατάσταση και υγεία ο '' κάπως μαλάκας'' δε λέγεται. Πίσω μαλθακή πετούγια των κλειδοκύμβαλώνε . Είσαι η ντροπή τους και θα έπρεπε να ντρέπεσαι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back