gangster είπε:Θέλουμε και χου ιζ χου για να συνδυάζουμε φάτσες με ποστς. ;D
Η ιστορια αλλα λεει ομως Bloodako , νο1 =4 , νο2 ~10 , νο3= 18 :-\bloody_sunday είπε:Εγώ θα είμαι περιχαρής αν δω και τους μισούς από σας στην v.4, πιθανόν (δουλειάς επιτρέπουσας) κατά Τρίτη του Πάσχα μεριά.
Ελπιζω να θυμασαι οτι παρουσια μαρτυρων, μου υποσχεθηκες οτι θα μου χαρισεις 7-8 παναλαφρα σωματα strat που εχουν αρχισει και μουχλιαζουν στην αποθηκη σου και να μην ηταν απλα λογια του ποτου ...dkall είπε:Η ιστορια αλλα λεει ομως Bloodako , νο1 =4 , νο2 ~10 , νο3= 18 :-\Εγώ θα είμαι περιχαρής αν δω και τους μισούς από σας στην v.4, πιθανόν (δουλειάς επιτρέπουσας) κατά Τρίτη του Πάσχα μεριά.
....και ναι !!!! ειναι γεγονος , οι μπυροποσιες ανατρεπουν τα κατεστημενα .
Γυρνωντας απο την δουλεια (οχι σαν μερικους μερικους που κοιμοντουσαν μεχρι
το μεσημερι) ο ΕΛΤΑ (Σαββατο ?) ειχε φερει το νεο Fender reis. 57 σωματακι
και μαλιστα ΧΩΡΙΣ τελωνειο
Αν υπολογισουμε και τι εγινε , μετα την νο2 μπυροποσια .....τοτε στην νο4 θα
ειναι 30 ατομα ....
Ναι, αλλά δεν μου 'κατσες!!! Όλα εγώ τα έτρωγα! Έκανες αυτό που λέμε... τόπο στα..... πιάτα!!!! ;D ;D ;D ;Dnpap είπε:προσωπικά έχω να καταγγείλω δύο προβοκάτσιες....
δεύτερη από τον apos που κάθησε "τυχαία" δίπλα μου σπρώχνοντας τις πιατελάρες με τα κρεατικά
μπρος στην μούρη μου αφήνοντας με να φλερτάρω με την χοληστερίνη μου...
Μάιστα.... Και φυσικά ο ear δεν σου έκανε αυτή την εξυπηρέτηση γιατί είναι καλός άνθρωπος. Κάτι θα έβγαλε από αυτό. Κανα μεζεδάκι, καμια μπύρα παραπάνω...npap είπε:νομίζεις...
"δούλεψα" αθόρυβα και σε συνεννόηση με τον ear που σούπιανε την κουβέντα για να γυρίζεις πλάτη...![]()
Θες να αρχίσω να λέω και για τον blue; Ε, ε;apos είπε:ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ και ο ear.... Να τα....