- Πόντοι
- 1,848
Χλωμο το βλεπω... 8) Μη παιρνεις και τοις μετρητοις οτι διαβαζεις.Costas Siachamis είπε:Deep Purple θα έχει βασικό θέμα; Από πού κι ως πού;
Χλωμο το βλεπω... 8) Μη παιρνεις και τοις μετρητοις οτι διαβαζεις.Costas Siachamis είπε:Deep Purple θα έχει βασικό θέμα; Από πού κι ως πού;
Γιατί βρε συ?trolley είπε:Ενημερώνω ότι δεν θα έρθω.
Βεβαίως!neeq είπε:Δεν εγγυώμαι, λόγω απόστασης.
Αλλά γενικά είμαι ελευθερος οπότε θα προσπαθήσω να έρθω, καθώς έχω πάνω από χρόνο να δω μερικές φάτσες.
Να ψηφίσω? ???
Δε σνομπάρουμε τα σουβλάκια αγαπητέ Νικόλα, μπορούμε να πάμε σε όποιο μέρος γουστάρουμε. Ακόμα και σε πλατεία με μπύρες από περίπτερο και σουβλάκια στο χέρι!8 με 15 Ιουλίου είμαι στο Αμέρικα για συναυλία άρα δε μπορώ...
Μετά τα ΣΚ πάω στα παιδιά (στους πεθερούς μου), οπότε μόνο Παρασκευές, ή ακόμη καλύτερα καθημερινή (ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ).
επί τι ευκαιρία, δε το κάνουμε σε κανά σουβλατζίδικο, να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ! Γιατι σε μπυραρία?
Ωραια, το έριξα στο ΝΑΙ ;DJasemeister είπε:Βεβαίως!
Δε σνομπάρουμε τα σουβλάκια αγαπητέ Νικόλα, μπορούμε να πάμε σε όποιο μέρος γουστάρουμε. Ακόμα και σε πλατεία με μπύρες από περίπτερο και σουβλάκια στο χέρι!
Τε λε ρε καροπαντελονά ψεκασμένε αμπελοφιλόσοφοτεμπελοψευτοψαγμενοκουλτουριάρη τζιβάτε μπιμπλικα;;Αντε να ακούσεις κανένα Μουζουράκη κάβερ του ιμάτζιν ;Dneeq είπε:+1000 στις μπυρες απο περίπτερο...οκλαδόν στο τσιμέντο και τα γρασίδια![]()
Αυτο, αφού πιουμε τις μπυρες ;DStoner Jackass είπε:Σε λίγο θα μας πείτε να ανάψουμε καμιά φωτιά στην ερμού