Μπυροποσία: DP και ξερό ψωμί (Ιούλιος 2013)

Το ότι έρχεσαι από την Πελοπόννησο  για να πιεις μαζί μας και να κάνουμε παρέα ειλικρινά αξίζει τον σεβασμό όλων μας.Πρώτα η δουλειά και το ψωμί σου και μετά οι μπύρες.Νασαι καλα Χρηστο!!

Ρε παιδια τελικα για ποτε η συναξη;;

Καλημέρα και καλό μήνα.

Μπήκε ο Ιούλιος, καιρός για (περισσότερη) Μπύρα!!! ;)

Κάνω ΜΠΑΜΠ για να σημειώσω κάτι...

αν και ψήφισα 2 Παρασκευές, παρόλ'αυτά, φοβάμαι ότι η Παρασκευή 19 Ιουλίου μου είναι δύσκολη... Βλέπετε θα λείπω από αύριο στην Αμερική και θα κάνω να δω τα παιδιά μου 14 ημέρες. Μην το κάνω 15 λόγω το νοιζ... :(

Αλλά ότι νομίζεται. Ένας είμαι...

Καλήν ημέραν άρχοντες...

επικρατέστερες ημερομηνίες είναι:

Παρασκευή 19: 10 άτομα

Σάββατο 20: 6 άτομα

Παρασκευή 26: 6 άτομα

με βάση και τα μέχρι τωρα σχόλια, τι λέτε; Παίζει να το πάμε για Σάββατο 20 ή Παρασκευή 26;

Εγώ τελικά μπορώ 19 και 26 γιατί στις 20 έχω να παραστώ σε βαφτίσια ανηψιάς  8)

Και 20 λογικά θα γίνεται απλά θα σκάσω με καθυστέρηση ...όπως αρμόζει σε μια φίρμα  ;D

Stoner Jackass είπε:
Και 20 λογικά θα γίνεται απλά θα σκάσω με καθυστέρηση ...όπως αρμόζει σε μια φίρμα  ;D
Παρακαλώ να μην σφετερίζονται οι τίτλοι που ανήκουν σε άλλους. :D

O κόσμος όλο και κάπου θα πάει το Σ/Κ, οπότε η Παρασκευή είναι πιό σωστή επιλογή, όπως λένε και οι προτιμήσεις του poll.

yameth είπε:
O κόσμος όλο και κάπου θα πάει το Σ/Κ, οπότε η Παρασκευή είναι πιό σωστή επιλογή, όπως λένε και οι προτιμήσεις του poll.
Ορθώς εμίλησε ο Τσιφ.

Πάμε για Παρασκευή 19 λοιπόν!

Που λέτε να πάμε; Καμιά σουβλακερί με καλές μπύρες και κήπο;

Jasemeister είπε:
Που λέτε να πάμε;
cn_image_5.size.sheraton-fiji-resort-nadi-nadi-fiji-110130-6.jpg

Στην Αγία Παρασκευή που είχαμε πάει, δεν ήταν άσχημα... Silly Wizards ?

Jasemeister είπε:
Πάμε για Παρασκευή 19 λοιπόν!

Που λέτε να πάμε; Καμιά σουβλακερί με καλές μπύρες και κήπο;
Ok. Με βλέπω αδύνατον να έρθω αυτή τη φορά... Καλά να περάσετε παιδιά! (Θα δω μήπως παραστρατήσω το βράδυ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ και μόνο, αλλά δε το βλέπω)...

Παιδιά και γω δυστυχώς παρότι ψήφισα Παρασκευή 19 δεν θα τα καταφέρω καθώς δεν βόλεψαν τελικά οι ημερομηνίες από Γερμανία για Ελλάδα και Μυτιλήνη.

Θα είμαι νοητά εκεί πάντως, θα το θελα πολύ να λέγαμε καμιά σαχλαμάρα από κοντά.

Παρων! Ν.Φιλαδελφεια εχει αρκετα μαγαζια (απο μπυραριες μεχρι σουβλατζιδικα) και χωρο για παρκαρισμα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back