O
OurDarkness
Guest
Ζηλεύω ...
Θεσσαλονικείς δεν υπάρχουν σε αυτό το forum? :

1ον) Κάτω τα χέρια από τα γένια του npap και τις ανυπόστατες κατηγορίες περί συμμαχίας πιρουνιών etc.apos είπε:Μάιστα.... Και φυσικά ο ear δεν σου έκανε αυτή την εξυπηρέτηση γιατί είναι καλός άνθρωπος. Κάτι θα έβγαλε από αυτό. Κανα μεζεδάκι, καμια μπύρα παραπάνω...νομίζεις...
"δούλεψα" αθόρυβα και σε συνεννόηση με τον ear που σούπιανε την κουβέντα για να γυρίζεις πλάτη...![]()
ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ και ο ear.... Να τα....
Μα τι ρωτάει..... Τι να συζητάμε άνθρωπέ μου, δεν ακούς;;; Μια δεκαριά μπυροκολώνες και 4-5 ποικιλίες δίπατες και περιμένεις α) να συζητάμε και β) να το θυμόμαστε;;; ;D ;D ;Delavd είπε:Καλά όλα αυτά...Δε μας είπατε όμως ΤΙ συζητούσατε τόσες ώρες εκεί... ;D
Κουτσομπολιά, σχόλια, ειδήσεις κλπ κλπ... ;D
+1. Το κεφάλι μου ζυγίζει σαράντα οκάδες και το κατούρημα απέκτησε σήμερα ένα πλούσιο, πορτοκαλί χρώμα. Μέχρι την επόμενη φορά θά'χω συνέλθει ελπίζω.menelaos είπε:Μα τι ρωτάει..... Τι να συζητάμε άνθρωπέ μου, δεν ακούς;;; Μια δεκαριά μπυροκολώνες και 4-5 ποικιλίες δίπατες και περιμένεις α) να συζητάμε και β) να το θυμόμαστε;;; ;D ;D ;DΚαλά όλα αυτά...Δε μας είπατε όμως ΤΙ συζητούσατε τόσες ώρες εκεί... ;D
Κουτσομπολιά, σχόλια, ειδήσεις κλπ κλπ... ;D
Λίβελλος.Alchemist είπε:Έγινε, ξεκινάω! ;D
Έχω να καταγγείλω ότι ο blue έκατσε (δήθεν τυχαία) δίπλα στον Yameth και μάλιστα του προσέφερε καπνό και χαρτάκια ώστε να στρίψει τσιγάρο!!!
Περιττό να πούμε ότι το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ "θερμό" μετά από αυτή τη χειρονομία...
Τα ανταλλάγματα για την παραπάνω συναλλαγή δεν είναι εξακριβωμένα, οι φήμες όμως λένε ότι ο blue καπάρωσε ήδη θέση gate keeper στον επόμενο γύρο κρίσεων στο Noiz μαζί με μπόλικο κάρμα, ώστε να ξεπεράσει τον boukas και να είναι ο gate keeper και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος καρμίρης!![]()
![]()
ΑΙΣΧΟΣ όπως θα έλεγε και ο Earendil...
blue είπε:Λίβελλος.Έγινε, ξεκινάω! ;D
Έχω να καταγγείλω ότι ο blue έκατσε (δήθεν τυχαία) δίπλα στον Yameth και μάλιστα του προσέφερε καπνό και χαρτάκια ώστε να στρίψει τσιγάρο!!!
Περιττό να πούμε ότι το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ "θερμό" μετά από αυτή τη χειρονομία...
Τα ανταλλάγματα για την παραπάνω συναλλαγή δεν είναι εξακριβωμένα, οι φήμες όμως λένε ότι ο blue καπάρωσε ήδη θέση gate keeper στον επόμενο γύρο κρίσεων στο Noiz μαζί με μπόλικο κάρμα, ώστε να ξεπεράσει τον boukas και να είναι ο gate keeper και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος καρμίρης!![]()
![]()
ΑΙΣΧΟΣ όπως θα έλεγε και ο Earendil...
Εγω δεν ηρθα καν στη μπυροποσια κ ζητω συγνώμη γι'αυτο αλλα μου ετυχε κατι...
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!!!!! ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!!!! Νομίζω από τους άντρες πρέπει να ζητάς συγνώμη που δεν είσαι γυναίκα!!theoniki είπε:Θέλω όμως από την άλλη να ζητήσω συγγνώμη από τις κοπέλες που συνοδεύαντα 2 μέλη του noiz καθώς για κακή τους τύχη ΔΕΝ είμαι κοριτσάκι ;D ;D ;D
Ε, γι αυτό σε περνάνε για κοπέλα ρε Θεονίκη! Άκου διατύπωσηΕυχαριστώ όλους για την όμορφη χθεσινή βραδιά ;D
Μα εδώ είχε ειπωθεί σε αυτό το thread, αλλά φαντάσου πόσο δεν ήθελαν να το πιστέψουν μερικοί!Wow! είπε:Κάπου εδώ, να θυμίσω ότι είχα πει πως αποκλείεται να είναι κορίτσι.
![]()
Κατα βαση ειμαι bedroom player... τιποτα ροζ δικτυωτα ... τιποτα κορμακια ...dkall είπε:Φυσικα ...... Μονο να μου πεις τι θα φορας για να ταιριαζουν τα χρωματακια...
Μήπως κατούρησες πάνω στον Orange σου (απ'το άβατάρ σου) και δεν το κατάλαβες; ;DEarendil είπε:το κατούρημα απέκτησε σήμερα ένα πλούσιο, πορτοκαλί χρώμα. Μέχρι την επόμενη φορά θά'χω συνέλθει ελπίζω.
...δεν παίρνω όρκο... ;D...αλλά δεν νομίζω... ;DJasemeister είπε:Μήπως κατούρησες πάνω στον Orange σου (απ'το άβατάρ σου) και δεν το κατάλαβες; ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;DEarendil είπε:...δεν παίρνω όρκο...Μήπως κατούρησες πάνω στον Orange σου (απ'το άβατάρ σου) και δεν το κατάλαβες; ;D