The Wrecking Crew @ Silver Dollar: Η Επιστροφή

mustafank

Μητσοτάκη κάθαρμα
Πόντοι
48
Παρασκευή 25 Μαρτίου / Οι The Wrecking Crew ζωντανά στο Silver Dollar, με διάθεση παρέλασης!

Ζογκλέρ, σπάνια ζώα, κλόουν, μαχητικά αεροσκάφη, γουρούνια που παίζουν μπάντζο, αλεξίσφαιροι σεφ, υποβρύχιοι ράπερς, παραδοσιακά φαγητά, δεν θα υπάρχουν, αλλά η βραδιά θα γεμίσει με rock, blues, rock'n'roll και θετική ενέργεια!

Οι πόρτες ανοίγουν προς τα μέσα.

Η είσοδος είναι από εκεί που μπαίνεις στο μαγαζί. (21:00 / Δωρεάν)

(Silver Dollar music bar, Εθνικής Αμύνης 19)

Καλά εγώ έμεινα πολύ πίσω...... :P 

Που είναι τα fuzz... :P, που είναι η vavoura, που είναι το πανκ τέλος πάντων.....?  ;D ;D ;D   

Τι είναι αυτά? Rock & Roll & Blues......? :o  Πόσο πια θα  ξεπέσετε κι άλλο....?  :-X ;D  Ά ρε Παράγκας που σας χρειάζεται.....! :-X 

Μια χαρά σας άκουσα...... ;) :D  Eύγε Gian(n)is!

cigaret13 είπε:

Που είναι τα fuzz... :P, που είναι η vavoura, που είναι το πανκ τέλος πάντων.....?  ;D ;D ;D   

Τι είναι αυτά? Rock & Roll & Blues......? :o  Πόσο πια θα  ξεπέσετε κι άλλο....?  :-X ;D  Ά ρε Παράγκας που σας χρειάζεται.....! :-X 

Πάνε και αι τελεκάστερε, το ρίξαμε εις το βάζον.

ΦΤΟΥ κοπριά

ΥΓ Ντάξ είναι επαμφοτερίζων ου καλτέχνς

cigaret13 είπε:

Που είναι τα fuzz... :P, που είναι η vavoura,?  ;D ;D ;D   

ΥΓ Ντάξ είναι επαμφοτερίζων ου καλτέχνς
είμεθα ερμαφρόδιτοι...παίζομεν και μπουθάρα (με φαζ και βαβούρα) και ροκεντροllιάρικο μπάσο...  :P :P :P ;D ;D ;D

τενκ γιου, μίστερ!  ;D ;D ;D

που είναι το πανκ τέλος πάντων.....?  ;D ;D ;D   
ορίστε και το πανκ και με τα φαλτσάκια του και με τα όλα του................  :P :P :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back