Θα πω τρεις λέξεις μόνο (εγώ κι ο παπακαλιάτης ;D ;D): Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο >boukas είπε:Ρε Μενέλαε, πόσα χρόνια κρατά αυτή η εξεταστική σου; Μουχαχαχα
ΟΚ, Βόλο με βολεύει κι εμέναfleamail είπε:Εγώ προτείνω η συνάντηση να μετονομαστεί σε τσιπουροποσία και να πάρει μέρος στο Βόλο που είναι και στην μέση ώστε να έχουμε πανελλήνια προσέλευση. 8)
Χα! Κι εγώ θα είμαι εκεί καθαρά Δευτέρα εκτός απροόπτου! 8)kwstas79 είπε:Βόλο θα είμαι ΠΣΚΔ, Λίακο, ανώμαλο αγόρι σε περιμένω...........
Ψήηηηνονται, ψήηηνονται... (θα έλεγα αν ήμουν Ελλάδα - είναι 5 λεπτά απ'το σπίτι των δικών μου). Χωρίς πλάκα τώρα, έχω πάει εκατοντάδες φορές και είναι στα προτεινόμενα. Αλλιώς να βρεθείτε σε κανένα Texas για να χαλβαδιάσουν ο Μπούκας και ο Χώτσος τίποτα μεταλλούδες και γκοθούδες. Ο Βόλος είναι ωραία ιδέα για Σάββατο, υποθέτω, και τα Γιάννενα τα υπεραγαπώ αλλά είναι μακριά (τώρα τι προτείνω αφού δεν θα'μαιmenelaos είπε:Τέλος πάντων, αν όχι craft προτείνω octoberfest (έχει και ποικιλία από μπύρες, και διάφορα νόστιμα μπινελίκια για συνοδά χαρχαρχαρ), αλλά α) πρέπει να κλείοουμε όπως και δήποτε και β) το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι στην Αγία Παρασκευή οπότε μπορεί διάφοροι να μην ψήνεστε........