Μπυροποσία v3: Η επιστροφή...

κ εγώ γουστάρω οκτομπερφεστ {γιατί είναι γειτονία μου...} αλλά φοβάμαι ότι δε θα βολέψει κανέναν άλλο η Αγ.Παρασκευή. {ίσως μονο blue και toneless...}

στο κουκάκι που πε ο toneless πιστεύω είναι εξίσου προσβάσιμο σημείο, αλλά δεν έχω ιδέα τι μαγαζιά έχει εκεί...

Πρωτείνω αυτή τη φορά, ας έχουμε όλοι ένα τηλέφωνο>>KWSTAS79<< να βρεθούμε κάπως ευκολότερα...ειδικά γι αυτούς που δεν έχουν ξανάρθει κ δε γνωρίζουμε φυσιογνωμικά{μιλάει ο παλιός μπυροπότης... :P}

{Κώστας79, ακόμα περιμένουμε τη δημιουργία του Βιοτικού Πανκ σχήματος που θα ταράξει τα νερά του μάστερινγκ και των ξύλων της Cort...}

Εντάξει λοιπόν καυτό ακατανόμαστο αγόρι, πάμε κουκάκι, ο Μενέλαος έτσι και αλλιώς δεν θά πατήσει.

Πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα, αν και δεν έχω ιδέα που βρίσκεται.

Ποιά στάση (αχ) μετρό βολεύει;

WrTsXxx είπε:
...κανέναν άλλο η Αγ.Παρασκευή. {ίσως μονο blue και toneless...}
Απο πότε τα Δυτικά προάστεια είναι κοντά στην Αγ. Παρασκευή;  :P

Πρωτείνω αυτή τη φορά, ας έχουμε όλοι ένα τηλέφωνο>>KWSTAS79<<
Όχι το τηλέφωνο του Κώστα. Είναι ακριβό μιας και ξεκινάει απο 090...  :P

Στο Κουκάκι έχει μια καλή μπυραρία, όπου είχε γίνει και παλαιώτερα "μπυροποσία".

Δυστυχώς, δεν θυμάμαι όνομα.  ::)

kwstas79 είπε:
Ποιά στάση (αχ) μετρό βολεύει;
Έλα που δεν ξέρεις... ;D

Η στάση έχει το όνομα του Γαλάτη Τραβ@@στή...

για κουκάκι βολεύει η στάση ΣΥΓΓΡΟΥ-ΦΙΞ ή και η "Ακρόπολη", αναλόγως που θα πάμε... {we trust MrToneless}

<< 100post για μένα!!! ουάου! νίωθω ότι ολοκληρώνομαι σα μέλος, μετά απο 5χρόνια στο φορουμ αγγίξα τα 100!!! να τα χιλιάσω>> ;D ;D

toneless είπε:
Στο Κουκάκι έχει μια καλή μπυραρία, όπου είχε γίνει και παλαιώτερα "μπυροποσία".

Δυστυχώς, δεν θυμάμαι όνομα.  ::)
Η βύνη, αλλά πρέπει να έχει κακό κάρμα, αν κρίνω από το τι επακολούθησε αμέσως μετά στο φόρουμ!  :P :P ;D

Αν και εμείς τώρα μάλλον μπορούμε να αποδειχθούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Οπότε παίζει σαν ιδέα!  8)

wasted είπε:
Η βύνη, αλλά πρέπει να έχει κακό κάρμα, αν κρίνω από το τι επακολούθησε αμέσως μετά στο φόρουμ!  :P :P ;D

Αν και εμείς τώρα μάλλον μπορούμε να αποδειχθούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Οπότε παίζει σαν ιδέα!  8)
Σωστά τα λες αλλά η αλήθεια είναι ότι είχαμε περάσει ωραία εκείνο το βράδυ στη Βύνη, έτσι δεν είναι; :)

η craft καλύτερες μαγιονέζες έχει παρά μπύρες...!  ;)

εντάξει δεν είναι άσχημη αλλά υπάρχουν και καλύτερες... ;)

κουκάκι που λέτε είναι ωραία...(τι μιλάω αφού ούτε και εγώ θα είμαι εκεί)...τέλοςπα....

Να χωθώ κι εγώ σαν απρόσκλητος ενοχλητικός ξάδερφος και να προτείνω μια βραδιά μπυροποσίας στον Τσέχο για τους Θεσσαλονικείς?  ;D

FatalK είπε:
η craft καλύτερες μαγιονέζες έχει παρά μπύρες...!  ;)

εντάξει δεν είναι άσχημη αλλά υπάρχουν και καλύτερες... ;)

κουκάκι που λέτε είναι ωραία...(τι μιλάω αφού ούτε και εγώ θα είμαι εκεί)...τέλοςπα....
Η κόκκινή τους τα σπάει τρελλά, απλά πρέπει να την πιεις γρήγορα γιατί αν μείνει γίνεται ΑΙΣΧΟΣ  ;D ;D >:(

Smurflord είπε:
Να χωθώ κι εγώ σαν απρόσκλητος ενοχλητικός ξάδερφος και να προτείνω μια βραδιά μπυροποσίας στον Τσέχο για τους Θεσσαλονικείς?  ;D

Που ειναι αυτος?

Ειχα πει και εγω παλια για μπυροποσια Βορειων, αλλά πρεπει να μαζευτουμε..εχω και πολυ πιεσμένο πρόγραμμα, αλλα αν καποιος εχει ορεξη ας οργανωσει, και βλεπουμε.

By the way οταν εγινε η τελευταια μπυροποσια στην craft ήμουν δίπλα και δε μπορεσα να ερθω, φτύστε με.

Στην άνω τούμπα είναι, ένα στενό πίσω απ'τα expert, δίπλα στο σχολείο (δεν θυμάμαι ποιό, εγώ είμαι στην άλλη άκρη). Αν θέλετε πάντως και μαζευτούμε μπορώ να το "κλείσω" το μαγαζί. Και σήμερα εκεί θα είμαι.  8)

Α, να προσθέσω. Μπυραρία είναι, Burian λέγεται, και το σημαντικότερο: Έχει ποτήρια του λίτρου και χαμηλές τιμές, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε.

Εγώ είμαι υπέρ της Craft γενικά μιας και έχει την καπνιστή που σκοτώνει και μπορείς να συζητήσεις και άνετα χωρίς να ξελαρυγγιάζεσαι σα το Lemmy για να σ'ακούνε οι άλλοι, αλλά ψήνομαι πολύ και για Octoberfest. Δεν εχω πάει και θέλω να της κάνω ένα test drive. Επίσης καλή περίπτωση είναι το Le Roi στο Χαλάνδρι, αλλά εκεί πρέπει να κλείσουμε. Παντού βασικά θα πρέπει να κλείσουμε...

WrTsXxx είπε:
κ εγώ γουστάρω οκτομπερφεστ {γιατί είναι γειτονία μου...} αλλά φοβάμαι ότι δε θα βολέψει κανέναν άλλο η Αγ.Παρασκευή. {ίσως μονο blue και toneless...}

στο κουκάκι που πε ο toneless πιστεύω είναι εξίσου προσβάσιμο σημείο, αλλά δεν έχω ιδέα τι μαγαζιά έχει εκεί...
Αγ. Παρασκευη RULZ. Ειμαι σαφως μεσα (κυριολεκτικα και μεταφορικα) !

Τελικά Αγ. Παρασκευή ή κουκάκι;

Ανώμαλοι, με αγχώνετε.

Smurflord είπε:
Στην άνω τούμπα είναι, ένα στενό πίσω απ'τα expert, δίπλα στο σχολείο (δεν θυμάμαι ποιό, εγώ είμαι στην άλλη άκρη). Αν θέλετε πάντως και μαζευτούμε μπορώ να το "κλείσω" το μαγαζί. Και σήμερα εκεί θα είμαι.   8)

Α, να προσθέσω. Μπυραρία είναι, Burian λέγεται, και το σημαντικότερο: Έχει ποτήρια του λίτρου και χαμηλές τιμές, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε.
Με τις ευλογίες μου! ;D ;DΔυστυχώς δεν θα μπορέσω λόγω απόστασης >:( >:(.Ημουν την προηγούμενη εβδομάδα και έλιωσα μαζί με τα κασέρια και τα λουκάνικα! :) :D ;D :o

kwstas79 είπε:

Ανώμαλοι, με αγχώνετε.
Εγώ ψηφίζω Αγία Παρασκευή για Oktoberfest. Στο Κουκάκι δεν ξέρω το Χριστό μου, άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να παρκάρει κανείς εκει περα απ'ότι μου'χουνε πει.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
kwstas79 είπε:

Ανώμαλοι, με αγχώνετε.
Η Αγ. Παρ. αντικειμενικα εχει πολλα πλεονεκτηματα. Απαριθμω:

1) Οκτομπερφεστ

2) Μπιρ Ακαντεμι

3) διπλα στο σπιτι μου

4) σαφως ευκολοτερο παρκαρισμα απο Κουκακι

5) περισσοτερο οξυγονο, δεντρα, το Κεντρο Πυρηνικων Ερευνων Δημοκριτος, την ΕΡΤ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back