Απο πότε τα Δυτικά προάστεια είναι κοντά στην Αγ. Παρασκευή;WrTsXxx είπε:...κανέναν άλλο η Αγ.Παρασκευή. {ίσως μονο blue και toneless...}
Όχι το τηλέφωνο του Κώστα. Είναι ακριβό μιας και ξεκινάει απο 090...Πρωτείνω αυτή τη φορά, ας έχουμε όλοι ένα τηλέφωνο>>KWSTAS79<<
Έλα που δεν ξέρεις... ;Dkwstas79 είπε:Ποιά στάση (αχ) μετρό βολεύει;
Η βύνη, αλλά πρέπει να έχει κακό κάρμα, αν κρίνω από το τι επακολούθησε αμέσως μετά στο φόρουμ!toneless είπε:Στο Κουκάκι έχει μια καλή μπυραρία, όπου είχε γίνει και παλαιώτερα "μπυροποσία".
Δυστυχώς, δεν θυμάμαι όνομα. :![]()
Σωστά τα λες αλλά η αλήθεια είναι ότι είχαμε περάσει ωραία εκείνο το βράδυ στη Βύνη, έτσι δεν είναι;wasted είπε:Η βύνη, αλλά πρέπει να έχει κακό κάρμα, αν κρίνω από το τι επακολούθησε αμέσως μετά στο φόρουμ!![]()
;D
Αν και εμείς τώρα μάλλον μπορούμε να αποδειχθούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Οπότε παίζει σαν ιδέα! 8)
Η κόκκινή τους τα σπάει τρελλά, απλά πρέπει να την πιεις γρήγορα γιατί αν μείνει γίνεται ΑΙΣΧΟΣ ;D ;D >FatalK είπε:η craft καλύτερες μαγιονέζες έχει παρά μπύρες...!
εντάξει δεν είναι άσχημη αλλά υπάρχουν και καλύτερες...
κουκάκι που λέτε είναι ωραία...(τι μιλάω αφού ούτε και εγώ θα είμαι εκεί)...τέλοςπα....
Smurflord είπε:Να χωθώ κι εγώ σαν απρόσκλητος ενοχλητικός ξάδερφος και να προτείνω μια βραδιά μπυροποσίας στον Τσέχο για τους Θεσσαλονικείς? ;D
Αγ. Παρασκευη RULZ. Ειμαι σαφως μεσα (κυριολεκτικα και μεταφορικα) !WrTsXxx είπε:κ εγώ γουστάρω οκτομπερφεστ {γιατί είναι γειτονία μου...} αλλά φοβάμαι ότι δε θα βολέψει κανέναν άλλο η Αγ.Παρασκευή. {ίσως μονο blue και toneless...}
στο κουκάκι που πε ο toneless πιστεύω είναι εξίσου προσβάσιμο σημείο, αλλά δεν έχω ιδέα τι μαγαζιά έχει εκεί...
Με τις ευλογίες μου! ;D ;DΔυστυχώς δεν θα μπορέσω λόγω απόστασης >Smurflord είπε:Στην άνω τούμπα είναι, ένα στενό πίσω απ'τα expert, δίπλα στο σχολείο (δεν θυμάμαι ποιό, εγώ είμαι στην άλλη άκρη). Αν θέλετε πάντως και μαζευτούμε μπορώ να το "κλείσω" το μαγαζί. Και σήμερα εκεί θα είμαι. 8)
Α, να προσθέσω. Μπυραρία είναι, Burian λέγεται, και το σημαντικότερο: Έχει ποτήρια του λίτρου και χαμηλές τιμές, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε.
Εγώ ψηφίζω Αγία Παρασκευή για Oktoberfest. Στο Κουκάκι δεν ξέρω το Χριστό μου, άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να παρκάρει κανείς εκει περα απ'ότι μου'χουνε πει.kwstas79 είπε:Τελικά Αγ. Παρασκευή ή κουκάκι;
Ανώμαλοι, με αγχώνετε.
Η Αγ. Παρ. αντικειμενικα εχει πολλα πλεονεκτηματα. Απαριθμω:kwstas79 είπε:Τελικά Αγ. Παρασκευή ή κουκάκι;
Ανώμαλοι, με αγχώνετε.