- Πόντοι
- 1,788
Ο πρωτος κιθαρίστας των journeyΟ... ξάδερφος του Neal (Schon); Ποιος είναι πάλι τούτος;![]()
Το φουλ όνομα είναι Neal Joseph Schon.
Ο πρωτος κιθαρίστας των journeyΟ... ξάδερφος του Neal (Schon); Ποιος είναι πάλι τούτος;![]()
Ε μα και εσύ... Neal, τι Joseph; Neal Schon τον ξέρουμε τον άνθρωπο.Ο πρωτος κιθαρίστας των journey
Το φουλ όνομα είναι Neal Joseph Schon.
Έμαθες και το middle name του .Ε μα και εσύ... Neal, τι Joseph; Neal Schon τον ξέρουμε τον άνθρωπο.
Αλλά έτσι είναι αφτά άμα είναι στραβός ο γέρων και προτιμά την '54αρα από την ΄57αρα...![]()
ΥΓ: Που είναι ο @Yameth με τα φωτογραφικά πειστήρια της χτεσινής νύχτας;
ΥΓ: Που είναι ο @Yameth με τα φωτογραφικά πειστήρια της χτεσινής νύχτας;
Correctedείπα να γράψω από κάτω "ας την αυτή είναι δική μου- και να ΄ναι καλά ο δήμαρχος"
Καλά ολόκληρη Αθήνα, ένα μαγαζί με vintage κιθάρες δεν έχει;Corrected![]()
Τι είναι αυτά τα καγκουρό;
Έχει... όχι ακριβώς μόνο vintage, αλλά συχνά εκεί κυκλοφορούν διάφορες.Καλά ολόκληρη Αθήνα, ένα μαγαζί με vintage κιθάρες δεν έχει;
Έχει site;Έχει... όχι ακριβώς μόνο vintage, αλλά συχνά εκεί κυκλοφορούν διάφορες.
Δεν έχει... Να έρθεις εδώ (για καμιά μπύρα) να σου πούμεΈχει site;
Δώσε link
Εχει μια Rory.Δεν έχει... Να έρθεις εδώ (για καμιά μπύρα) να σου πούμε
Vibrato.gr αλλά δεν ξέρω πόσο ενημερωμένο είναι. Εκεί (στον Κοράκη) τα όργανα πάνε και έρχονται. Ρώτα τον Νέστορα που είναι τακτικός να σου πει...
Κατάλαβα.Όπως είπα κ. συνήγορε, εκεί τα όργανα (μεταχειρισμένα) κάνουν παρέλαση. Και είναι τι θα πετύχεις. Θέλει επιμονή και υπομονή.
Δεν είναι να πας εκεί και... "γεια σας, θέλω μια ΄54/94. Όχι δεν θα τη φάω εδώ, πακέτο παρακαλώ".![]()
Και βέβαια έχουν περάσει όργανα και όργανα από εκεί. Αλλά βασικό είναι το timing![]()
Τσου... Σου λέω, εκεί τα όργανα πάνε και έρχονται. Από εκεί είχε πάρει ο ξάδερφος μου ένα P bass (΄70 ή ΄71) που δεν έχω ακούσει καλύτερο.Κατάλαβα.
Θα έπρεπε λοιπόν να είναι ενήμερο το site...που δεν είναι.
Με αυτόν τον ελέφαντα στο Αττικό πάντα παίζουν υστερικά/συνομωτικά γέλια κάθε φορά, απορώ πως δε σκοντάφτει...εεεε εννοούσα απορώ γιατί