Μπυροποσία β' γύρος - Σάββατο 3/5

Ο... ξάδερφος του Neal (Schon); Ποιος είναι πάλι τούτος; :unsure:
Ο πρωτος κιθαρίστας των journey
Το φουλ όνομα είναι Neal Joseph Schon.

Ο πρωτος κιθαρίστας των journey
Το φουλ όνομα είναι Neal Joseph Schon.
Ε μα και εσύ... Neal, τι Joseph; Neal Schon τον ξέρουμε τον άνθρωπο.
Αλλά έτσι είναι αφτά άμα είναι στραβός ο γέρων και προτιμά την '54αρα από την ΄57αρα... 😄

ΥΓ: Που είναι ο @Yameth με τα φωτογραφικά πειστήρια της χτεσινής νύχτας;

Ε μα και εσύ... Neal, τι Joseph; Neal Schon τον ξέρουμε τον άνθρωπο.
Αλλά έτσι είναι αφτά άμα είναι στραβός ο γέρων και προτιμά την '54αρα από την ΄57αρα... 😄

Έμαθες και το middle name του . 😜.
Είπα να γράψω από κάτω "ας την αυτή είναι δική μου".

Ακόμα εκεί θα είναι και θα συζητάνε για συνθ. 02.00 τον αφησα μαζί με τον Κώστα και τον Άποστολο, διότι με έπαιρνε ο ύπνος….

@gkourmoul1 .
Αφού είσαι εκεί, κάνε και ένα guitar safari...ευκαιρία είναι.

Άλλο σαφάρι κάνω…

IMG_1472.jpeg

IMG_1536.jpeg

IMG_1547.jpeg

Έχει site;
Δώσε link
Δεν έχει... Να έρθεις εδώ (για καμιά μπύρα) να σου πούμε 😄
Vibrato.gr αλλά δεν ξέρω πόσο ενημερωμένο είναι. Εκεί (στον Κοράκη) τα όργανα πάνε και έρχονται. Ρώτα τον Νέστορα που είναι τακτικός να σου πει...

Δεν έχει... Να έρθεις εδώ (για καμιά μπύρα) να σου πούμε 😄
Vibrato.gr αλλά δεν ξέρω πόσο ενημερωμένο είναι. Εκεί (στον Κοράκη) τα όργανα πάνε και έρχονται. Ρώτα τον Νέστορα που είναι τακτικός να σου πει...
Εχει μια Rory.

Όπως είπα κ. συνήγορε, εκεί τα όργανα (μεταχειρισμένα) κάνουν παρέλαση. Και είναι τι θα πετύχεις. Θέλει επιμονή και υπομονή.
Δεν είναι να πας εκεί και... "γεια σας, θέλω μια ΄54/94. Όχι δεν θα τη φάω εδώ, πακέτο παρακαλώ". 😄

Και βέβαια έχουν περάσει όργανα και όργανα από εκεί. Αλλά βασικό είναι το timing 😉

Όπως είπα κ. συνήγορε, εκεί τα όργανα (μεταχειρισμένα) κάνουν παρέλαση. Και είναι τι θα πετύχεις. Θέλει επιμονή και υπομονή.
Δεν είναι να πας εκεί και... "γεια σας, θέλω μια ΄54/94. Όχι δεν θα τη φάω εδώ, πακέτο παρακαλώ". 😄

Και βέβαια έχουν περάσει όργανα και όργανα από εκεί. Αλλά βασικό είναι το timing 😉
Κατάλαβα.
Θα έπρεπε λοιπόν να είναι ενήμερο το site...που δεν είναι.

Κατάλαβα.
Θα έπρεπε λοιπόν να είναι ενήμερο το site...που δεν είναι.
Τσου... Σου λέω, εκεί τα όργανα πάνε και έρχονται. Από εκεί είχε πάρει ο ξάδερφος μου ένα P bass (΄70 ή ΄71) που δεν έχω ακούσει καλύτερο.
Είχαμε πάει για καφέ στα Εξάρχεια, περάσαμε μια βόλτα από εκεί, το έβαλα από περιέργεια να το ακούσω και το αγόρασε!
Έτυχε...

Τίνει να γίνει στέκι το μαγαζί. Θα προτιμούσα κάτι στο πιο όρθιο για να μπορώ να μιλάω με όλους και όχι μονο με τους δίπλα αλλά εθυμοτυπικά εν Ελλάδι γύρω απο τραπέζι καθόμαστε.
Είν' ωραία τα παιδιά κι ο @gkourmoul1 ο καλόκαρδος γίγαντας που γνωρίσαμε κι απο κοντά.

20250503_222729s.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back