Μπυροποσία β' γύρος - Σάββατο 3/5

Ξέρεις πολλές λεπτομέρειες (λόγω επαγγέλματος να υποθέσω; ) Αυτό που δεν μου αρέσει στις παλιές πολυκατοικίες του κέντρου είναι τα πολύ στενά μπαλκόνια... Κατά τα άλλα μου αρκεί να μην πέσει και με πλακώσει. Η άποψη μου για την ρυμοτομία της Αθήνας γενικά είναι ότι δεν θα έπρεπε να κολλάνε τα κτίρια και να έχουν ένα ζωτικό χώρο γύρω γύρω όπως κάποιες γειτονιές στα βόρια προάστια... Μου αρέσουν αυτές οι γειτονιές με τους κήπους γύρω γύρω αλλά φαντάζομαι ο χώρος αυτός είναι χρήμα... και για μια ολόκληρη πόλη μιλάμε για πολύ χρήμα. Δεν ξέρω αν συμφωνείς
Δύο τρόποι υπάρχουν για να χτιστουν τετραγωνικά. Η να δώσεις πλάτος με αποτέλεσμα αυτό που είπες να κολλάνε ο ένας στον άλλο ή να δώσεις ύψος και να γίνονται ουρανοξύστες.Στην Ελλάδα προτίμησαν το πρώτο.
Επίσης οι πιο ωραίες πολυκατοικίες φτιάχνονται τώρα.Απλες γραμμές με μεγάλα μπαλκόνια.

Last edited:
Καλημέρες!!

IMG_1373.jpeg

Ναι, με θαλαμηγό 200 μέτρων της ΑΝΕΚ…:D
Την τελευταία φορά που μπήκα σε καράβι , είχε double dragon ηλεκτρονικό μέσα :LOL:

Την τελευταία φορά που μπήκα σε καράβι , είχε double dragon ηλεκτρονικό μέσα :LOL:

Όταν είσαι νησιώτης, το πλοίο δεν μπορείς να το αποφύγεις σε κάποιες περιπτώσεις.
Από την άλλη, μπήκα σήμερα σε λεωφορείο, κάτι που έχω να κάνω 25-30 χρόνια…

Ε, έτσι είναι... Με τόσες κιθάρες στην κατοχή του, λογικό να έρθει με το γιοτ. Άσε που κυκλοφορούν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και για τον κ. συνήγορο ότι ετοιμάζεται και αυτός για "σχετική" αγορά...

Bombardier-scaled.jpg

Ε, έτσι είναι... Με τόσες κιθάρες στην κατοχή του, λογικό να έρθει με το γιοτ. Άσε που κυκλοφορούν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και για τον κ. συνήγορο ότι ετοιμάζεται και αυτός για "σχετική" αγορά...

Προβολή συνημμένου 50968
Επένδυσα σε S&P500....το είδα που το έλεγε ένας στο youtube,..και μου βγήκε.

Εγω παλι λεω να ακολουθησω αλλο παραδειγμα απο το youtube, και να ανεβασω τα καινουργια μου κομματια. Το ενα λεγεται smoke on the water, το αλλο paranoid, και εχω και μια μπαλαντα, απλα με το ονομα λιγο, δεν ξερω, stairway to hell καλο σας ακουγεται;

Όταν είσαι νησιώτης, το πλοίο δεν μπορείς να το αποφύγεις σε κάποιες περιπτώσεις.
Από την άλλη, μπήκα σήμερα σε λεωφορείο, κάτι που έχω να κάνω 25-30 χρόνια…

Εμείς εδώ στις παρυφές της Ευρώπης, είμαστε τόσο πολύ «νησιώτες» που βασικά μόνο με αεροπλάνο μπορούμε να αποδράσουμε. Πριν κάνα δυο χρόνια αποκαταστάθηκε η ναυτοπλοϊκη σύνδεση με την Ελλάδα με ένα καλοκαιρινό δρομολόγιο, εισιτήρια του οποίου εξαντλούνται μόλις κυκλοφορήσουν τον Μάη… Και βεβαίως έχουμε και άθλιες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων, διότι… αν δεν σου αρέσει, πάρε βάρκα και κάνε κουπί, ξέρω ´γω…

Την καλημέρα μου στον Πειραιά.

Όπως δείχνουν τα πράγματα θα έλθω.
Να έρθεις... να έρθεις... Να λύσουμε εκ του σύνεγγυς το μέγα ερώτημα των τελευταίων ημερών: '54 ή ΄57;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back