ΜΠΙΡΟΠΟΣΙΑ: Η τέχνη του μπεκρουλιάζειν!

Όντως είχα βρει μια γιαπωνέζικη με ένα φίλο, σε βαρελάκι 5 λίτρων μεταλλικό, πιθανόν από κουρδισμένο αλουμίνιο (!!!), και μάλλον ήταν αυτή η asahi που λέει ο Νίκος! Πολύ καλή, ίσως ελαφριά, αλλά τραβιόταν πολύ ευχάριστα. Αν δεν κάνω λάθος ήταν εξ' ολοκλήρου φτιαγμένη από ρύζι.

Ωραίες και φτηνές μπυρες για καθημερινή χρήση έχει το Lidl, Perlenbacher για ξανθιές και strongbeer για κόκκινες (ψιλοβαριές, 8,8%) οι προτιμήσεις μου.

Και θυμηθείτε: μακριά από τα εμφιαλωμένα ΚΑΤΟΥΡΑ!

Γιαπωνέζικη; Γιαπωνέζικη είπατε; Ashasi γράψατε; Όντως αυτή σπέρνει. Την φέρνουν Ελλάδα κάτι Γιαπωνέζικα μαγαζιά διάσπαρτα στην Αθήνα

Για το lidl μια είναι Η μπύρα: Stadelbrau και τα μυαλά στα κάγκελα!

Ναι κάπως έτσι η γιαπωνέζα, πάντως πολύ καλή!

Για τις Stadelbrau δεν ξέρω, δεν τις φέρνουν στα lidl που ψωνίζω συνήθως! :oops

Αλλη μια ΚΟΡΥΦΑΙΑ μπυρα,σε τιμη ξεφτυλα ειναι η ΤΣΕΧΙΚΗ ZUBHR θα την βρειτε στα Α-Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ :wink:

Όντως είχα βρει μια γιαπωνέζικη με ένα φίλο, σε βαρελάκι 5 λίτρων μεταλλικό, πιθανόν από κουρδισμένο αλουμίνιο (!!!),
Αν το κουτακι ηταν ολιγο "διαστημικο" τοτε ηταν SAPORO (αλλη σουπερ γιαπωνεζικη μπυρα) :wink:

γενικα αν ειστε ψωνισμενοι με το θεμα εδω

www.beeradvocate.com

θα βρειτε πολυ πραμα...

Γενικα το σημαντικοτερο πραγμα για μια καλη μπυρα ειναι το καλο ΝΕΡΟ οποτε προτιματε μπυρες απο περιοχες με καλο νερο (απο ΕΛΛΑΔΑ π.χ. η αξιοπρεπεστερη μπυρα ειναι η ΒΕΡΓΙΝΑ μια και γινεται απο νερο που πηγαζει απο την οροσειρα της ΡΟΔΟΠΗΣ) :wink:
γιατι, εχεις δει χημικη αναλυση του νερου της Ροδοπης?

θα συμφωνησω μαζι σου για αμστελοχαινεκεν...

εγω προτιμω τις μοναστηριακες παντως.

Μπα από ότι θυμάμαι έγραφε κάτι σε ashasi, ahasi, ahashi

τέλος πάντων, κάτι τέτοιο. Το κουτί πάντως είχε και ενσωματωμένη κάνουλα! Χικ!

Ξεφύγαμε μου φαίνεται από το θέμααα...

Τελικά θα δηλώσετε συμμετοχή ή θα κάνετε ανάλυση στις μπίρες (με "Ι" πλέον όπως προείπα...);

Αντε να μαζευόμαστε οι έχοντες ανθεκτικά στομάχια!

Περιμένω...

Μέσα, αρκεί να μην ακούσω τπτ για manowar :P

Εγώ θα το φοράω το γουνάκι μου πάντως.

Μέσα' date=' αρκεί να μην ακούσω τπτ για manowar :P[/quote']
O.K! Θα παρακαλέσουμε τον μαγαζάτορα να μας βάλει να ακούσουμε την δισκογραφία του Boy George...

Ρε αφήστε τα κολλήματα, για μπίρες πάμε!

Ωραία μπύρα είχα πιεί στήν αγγλία . Έχουν pub πού προμηθεύονται από "μικρά" ζυθοποιεία τής γειτονίας. Είναι βαρελίσια με όλη τήν σημασία τής λέξης! Φαντάζομαι φυσικά Γερμανία και κάτω χώρες θά είναι ακόμη καλύτερη η φάση. Btw , ξέρετε κανένα μέρος που να έχει

Guinness Βαρέλλι???

.....ξέρετε κανένα μέρος που να έχει Guinness Βαρέλλι???
Εδω όταν λένε Guinness βαρέλι εννοούν μια πατέντα που δουλεύει ως εξής: Αδειάζουμε τη μπύρα από το κουτάκι στο ποτήρι, τοποθετούμε το ποτήρι σε μια συσκευή που με κάποιο κραδασμό (υποθέτω) σηκώνει όλον τον αφρό ώστε αυτός να γίνει παχύς και κρεμώδης και η Guinness μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα. Εμένα δε με χαλάει καθόλου πάντως και την προτιμώ από πολλές άλλες. Αυτά περι βαελίσιας Guinness.

Λοιπόν ,πίσω στο θέμα μας!! Ποτε θα πάμε;!;! :D :D :D :D :D

Εδω όταν λένε Guinness βαρέλι εννοούν μια πατέντα που δουλεύει ως εξής: Αδειάζουμε τη μπύρα από το κουτάκι στο ποτήρι, τοποθετούμε το ποτήρι σε μια συσκευή που με κάποιο κραδασμό (υποθέτω) σηκώνει όλον τον αφρό ώστε αυτός να γίνει παχύς και κρεμώδης και η Guinness μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Δε διαφωνώ στο οτι σίγουρα δεν είναι ποιοτική αφου τις τελευταίες φορές μου φάνηκε σα νερό με μπύρα,αλλα η διαδικασία που είπες δε νομίζω να είναι και η πιο συμφέρουσα για τα μαγαζιά.

Μέσα και'γω.

γενικα ειναι σπανιο να βρεις μαγαζια που "ξερουν" καποια πραγματα παραπανω για τις μπυρες.

να δουμε, θα κανονιστει τιποτα, η θα μεινει στην αρχικη συμμετοχη σαν το 5χ5????

Είναι 1 στην Καλλιθέα που έχει και απίστευτο φαί και όλες τις μπύρες-μπίρες που κυκλοφορούν στον κόσμο. Τιμές ψιλομέτριες' date=' αλλά αν πάρετε 2λιτρες κανάτες θα σας έρθει φθηνά.[/quote']
H Diver...Εχω πιει μεχρι και lucifer εκει μεσα!Καλο μαγαζακι και πολυυυυ

καλο service(ξανθο,μελαχροινο,οτι θελει ο απαιτητικος πελατης!!)

Σκηνικο μετα απο μπυρες,Chick Corea,στον Λυκαβηττο,ειμαι βραχακια ακριβως

απεναντι και επανω απο την εισοδο..Εχω πιει γυρω στα 5 λιτρα και αποφασιζω να την αμολησω πλατη στη σκηνη γιατι το wc ειναι στον κοπανο.Ελα μου ομως που ΟΛΑ τα ατομα που καθοντουσαν στα βραχακια με κοιτουσαν..Δυστυχως

το πηρα χαμπαρι μονο οταν ειχα ξεκινησει την ουρηση και ηταν πολυ αργα

για να σταματησω.. :lol: :lol: :lol:

Μπράβο παστελάκο. Αυτή είναι! Δεν είναι όντως πάρα πολύ καλό μαγαζί και με τιμές σχετικά ικανοποιητικές;

Μπράβο παστελάκο. Αυτή είναι! Δεν είναι όντως πάρα πολύ καλό μαγαζί και με τιμές σχετικά ικανοποιητικές;
Εχω να παω πανω απο 2 χρονια,αλλα ανεκαθεν ηταν τετοιο μαγαζι και σχετικα φθηνο..Και ενδυκνειται με τα μπουνια για noiz-ιακη συγκεντρωση.. :lol: :lol: :lol:

Ναι και με ροκ ύφος και μουσική. Είχα πάει πριν κανά τρίμηνο και ήταν όντως ακόμα πολύ καλή μπυ/ιραρία! Οπότε να βάλει υποψηφιότητα μιας και που παίζει μπύρες απ' όλο τον κόσμο;

Εγώ συνήθως πάω στον Ζύθο. Εχει τα πάντα από μπύρες και βαρελίσιες και μπουκάλι, ακόμα και τελείως κουλές μάρκες. Εχει καταστήματα στο μαρούσι, στο φάληρο και στου ψυρρή. Απο μουσική δεν θα το'λεγα ροκάδικο, παίζει γενικά χαλαρή ξένη μουσική σε λογικές εντάσεις για κουβέντα. Και το περιβάλλον κλασσική μπυραρία. Ξύλινα πέτρα κτλ.. Προτείνεται και αυτό... ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back