ΜΠΙΡΟΠΟΣΙΑ: Η τέχνη του μπεκρουλιάζειν!

Εγώ συνήθως πάω στον Ζύθο. Εχει τα πάντα από μπύρες και βαρελίσιες και μπουκάλι, ακόμα και τελείως κουλές μάρκες. Εχει καταστήματα στο μαρούσι, στο φάληρο και στου ψυρρή. Απο μουσική δεν θα το'λεγα ροκάδικο, παίζει γενικά χαλαρή ξένη μουσική σε λογικές εντάσεις για κουβέντα. Και το περιβάλλον κλασσική μπυραρία. Ξύλινα πέτρα κτλ.. Προτείνεται και αυτό... ;)

Μπλιάχ χαϊνεκεν, εμφιαλωμένο κάτουρο.

¶σχετο αλλά αύριο πάω να προμηθευτώ Γιαπωνέζικη μπύρα! Θα πάρω καμιά καμμένη, να δω αν έχουν τα γιαπωνεζάκια σχέση με το άθλημα. Ναι είναι άσχετο, αλλά εγώ σας προειδοποίησα

Αν βρεις asahi ή όπως αλλιώς την λένε σφύρα κλέφτικα, γουστάρω μέχρι αηδίας. Και να προσέξεις να είναι vintage reissue 70's με τα λεπτά τα τάστα.

Κοίτα θα πάω σε 1-2 μαγαζάκια, τελικά την παρασκευή, καθώς ετοιμάζομαι για το μεθαυριανό death-ss!

Μου φαίνεται ότι σε κάποιο την είχα πάρει αυτή

Ναι την Πέμπτη μαζί με τους γερόλυκους demon!

Τους είχα δει. Τώρα να δω που την ίδια ώρα παίζει και ένας φίλος πως θα τα βολέψω! Μάλλον θα χάσω την αρχή αλλά τες πα.... θα την παλέψω

Επαναφέρω το θέμα στην επικαιρότητα γιατί παρουσιάστηκε πρόσφατα ένα ανάλογο και υπάρχει και πιθανή μαζωξη για βρώμικα. Λετε να τα συνδυάσουμε?

gotbeer.jpg

Επαναφέρω το θέμα στην επικαιρότητα γιατί παρουσιάστηκε πρόσφατα ένα ανάλογο και υπάρχει και πιθανή μαζωξη για βρώμικα. Λετε να τα συνδυάσουμε?
Εγώ περιμένω από τότε.... :roll:

Μπλιάχ χαϊνεκεν' date=' εμφιαλωμένο κάτουρο.[/quote']
Λοιπόν εσύ ξέρεις να πίνεις. Αν κατέβω ποτέ στην Απονια να βγούμε για μπύρες, να φέρεις και την κοπελιά στη φωτογραφία να τζαμάρουμε.....

Nα κανονίσουμε Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς ταυτόχρονα.

Ξέρω ένα καλό μαγαζάκι αλλά δεν έχει και μεγάλη ποικιλία...Αμστελ μάυρη βαρελίσια(καλούτσικη),Carib,McFarland

Και προτίστως καλή μουσική.Επίσης 10μέτρα παρκάτ είναι το μαγαζί με τα hot dog σε μέγεθος μανικιού tele.

Πολλά χαιρετίσματα από τη χώρα της μπύρας και της σοκολάτας!!! 8)

Ναι, μην το αρνείστε, έχω εντρυφήσει και βάζει τα γυαλιά άνετα σε Γερμανία και Ελβετία αντίστοιχα... Οι μπύρες που θεωρούνται "εξωτικές" πχ. στην Ελλάδα - και κοστίζουν 8 και βάλε ευρώ σε μπυραρία, εδώ είναι "συνηθισμένες" και στοιχίζουν 2, άντε 2μισι! Μερικές μπύρες που έχω πιει φτάνουν στα όρια της... γευστικής φαντασίας, και σας το λέει κάποιος που παλιά είχε το χόμπι να μαζεύει μπουκάλια από διαφορετικές μπύρες που δοκίμαζε και που είχε φτάσει κάπου στις... καλά, αφήστε το νούμερο, πολλές εν πάσει περιπτώσει.

+ πολλα ..... στον bloody απο την χωρα της μπυρας

Αρε τυχερε !!!!!

Τι να κάνω βρε Ντικάλ... προσπαθώ κι εγώ να κοκορευτώ για κάτι για να παρηγορηθώ που δεν θα είμαι παρών στο νοϊζομπεκρουλιάζινγκ!

Το μόνο που μένει είναι να πει κάποιος τόπο και χρόνο...
Το ερχόμενο σ/κ ας πούμε είναι καλα? Σκεφτομουν για καπου κέντρο, την Craft στην Ακαδημίας ή το Beer Academy σου Ψυρρή ας πούμε, για να βολεύονται οι περισσότεροι μιας και δεν ξέρω προς τα που μενει ο καθένας. Αν βέβαια έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο όσον αφορά το μέρος ή τη μέρα, εννοείται δεκτή η κάθε πρόταση.

Trending...

Νέα θέματα

Back