Μπυροποσία ή ουτοπία ;

Δεν υπάρχει συνήθως. Το αποφασίζουμε και κλείνουμε.Τώρα έχει πέσει στο τραπέζι Ζύθος στο Καλαμάκι...... Ακούμε και αντιπροτάσεις.......
Cult beach bar στην λουτσα.....αστικό λεωφορείο παει κανονικά απο Νομισματοκοπειο , και όπως είπα και πριν στηνω όλη την πλαση(τύμπανα pa back line) και κάνουμε και jam άμα λαχει.....το ψήνεται ?

audiokostas είπε:
Πάντως, εξαιρουμένης της μετριότατης μουσικής αναπαραγωγής το Le Roi δεν ήταν άσχημα ....
Καλό ήταν (αν και από ότι θυμάμαι είχες πυρετό) αλλά ρε παιδί μου είναι κλειστό μαγαζί... Θα πάμε να κλειστούμε καλοκαιρίατικα? Ξαναρχίσαμε και το κάπνισμα... Γιατί να μη βρούμε κάτι με ανοιχτό χώρο? Κι εγώ υποστηρίζω νότια (πολύ βορράς έχει πέσει τελευταία) αλλά δεν ξέρω και πολλά μαγαζιά... Αρκεί να έχει φθηνή μπύρα -.- Αλλιώς θα φέρω τη ρακί από το σπίτι να το ξέρετε...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος είμαι με έναν μπαταρισμένο δεξί ώμο από μια καραμπαμπάμ τενοντίτιδα- τα ζαρκαδάκια που χοροπηδούσαν μας τελειώσαν  ;)
Δηλ από ςαροτσέΝ θα ξαναγίνω Μα...sir?

wyndorf είπε:
Cult beach bar στην λουτσα.....αστικό λεωφορείο παει κανονικά απο Νομισματοκοπειο , και όπως είπα και πριν στηνω όλη την πλαση(τύμπανα pa back line) και κάνουμε και jam άμα λαχει.....το ψήνεται ?
Να σαι καλά αλλά εγώ λέω όχι.

Πρώτον γιατί είναι μακριά (όπως και να το δεις 30χλμ από το Σύνταγμα είναι αρκετά ειδικά για τους μη έχοντες όχημα και οι έχοντες πως θα πιούνε;  ;)) και jam σε μπυροποσία ΔΕΝ παίζει γιατί όλοι παρεξηγημένοι θα βγούμε..... ;D

Καλό ήταν (αν και από ότι θυμάμαι είχες πυρετό) αλλά ρε παιδί μου είναι κλειστό μαγαζί... Θα πάμε να κλειστούμε καλοκαιρίατικα? Ξαναρχίσαμε και το κάπνισμα... Γιατί να μη βρούμε κάτι με ανοιχτό χώρο?
Δεν ξέρω τι κάνει το καλοκαίρι.....

audiokostas είπε:
προτιμώ να γυρνάω με τη μπύρα και να μιλάω.
Και εγώ.

Πάντως, εξαιρουμένης της μετριότατης μουσικής αναπαραγωγής το Le Roi δεν ήταν άσχημα....
Ναι μωρέ, αλλά ο καιρός σηκώνει παραλία μεριά.

Αφού οι κ.κ. Τέρυ και Γιώργος εγγυώνται για το Ζύθο, εγώ ψήνομαι (και αν είναι μάπα, εκεί θα είναι για να τους βρίζουμε! ;D).

Το μαγαζί και το σκηνικό στη Λούτσα ακούγονται πρόμισινγκ αλλά όντως είναι στου διαόλου τον κώλο και δεν βλέπω να έρχονται πολλοί.

Μην ξεχνάτε τους ποδηλάτες της παρέας παιδιά... Καλαμάκι μπορούμε να έρθουμε (υπάρχει και το τραμ)... Λούτσα λίγο δύσκολο... Εκτός κι αν αποφασίσει ο Χρήστος να έρθει οπότε μπορεί να καβατζώσω αμάξι για την πάρτυ μας :P Αλλά και πάλι η λούτσα πέφτει λίγο μακριά νομίζω για την πλειοψηφία...

Haris είπε:
Και εγώ.
Ναι αλλά εσύ πρέπει να βρεις και κάποιον που να θέλει να σου μιλήσει......... :P

Οκ καταλαβαίνω πως είναι μακρυά για τους περισσότερους .....όπου και να το αποφασίσετε ειμαι μέσα πάντως...... ;D

audiokostas είπε:
Ναι αλλά εσύ πρέπει να βρεις και κάποιον που να θέλει να σου μιλήσει......... :P
Yameth, μπορεί να γίνει μια εξαίρεση και να κάνω προσωπική επίθεση με πολλά μπινελίκια σε μοντουλέιτορ;

Haris είπε:
Yameth, μπορεί να γίνει μια εξαίρεση και να κάνω προσωπική επίθεση με πολλά μπινελίκια σε μοντουλέιτορ;
Θα το λύσουμε αύριο επί σκηνής.....

Να χαρεί κι ο κόσμος.

shelter είπε:
Είσαι για πολύ φυλακή απο τώρα υποψήφιε. Ακούς εκει ΥΕΑ διαβιβάσεων... θα απολύεται ρε η σειρά σου και εσύ θα κλαίς. Κατα τα άλλα συμφωνώ με τον Neeq ;D
Θα απολαμβάνουν την ανεργία ενώ εγώ θα μαζέυω λεφτά για μηχανή.

Κατά τα άλλα και εγώ θα συμφωνώ με τον neeq... όταν απολυθώ :D

Έλα να ανεβαίνουν τα 6ρια...

bihlas87 είπε:
Έλα να ανεβαίνουν τα 6ρια...
Πειράζει που ναι ντέρμπι;

Λες να το παίζει στοίχημα ο Κώστας;

Δε μου λες μοδιστρούλα, από που ξαποστέλνεις την περιστέρα;

Για μένα το θέμα δεν είναι η απόσταση...αρκεί να είναι προσβάσιμο το μέρος με τα μέσα.Μέχρι 2 ώρες διαδρομή θα το αντέξω για να συναντήσω τις προσωπικότητες του noiz  ;D

Μετά βέβαια θα ξυπνήσω τον αδερφό μου να με μαζέψει με το μοτόρι του.

Νέα Σμύρνη αράζει το ταλαιπωρημένο μου κορμάκι.

Καλύτερα να μην λαδώσουμε τα χέρια μας...θα κολλάνε οι χορδές σε περίπτωση jam.  8)

Just beer!

2-3 κιθαρούλες άμα υπάρχουν δεν θα'ναι άσχημα...μπορώ να γρατζουνίσω και να γρυλίσω  και 'γω λίγο αν θέλετε (και αντέχετε)  ;)

Το 13 που νικάει με συμφέρει αλλά κρίμα που θα μείνουν κάποιοι έξω ενώ θέλουν...  ::)

audiokostas είπε:
Πειράζει που ναι ντέρμπι;

Λες να το παίζει στοίχημα ο Κώστας;

Δε μου λες μοδιστρούλα, από που ξαποστέλνεις την περιστέρα;
Τα προγνωστικά δε με συμφέρουν...

Αν όλα πάνε καλά από εδώ

https://maps.google.gr/maps?hl=el&ll=38.016714,23.659294&spn=0.008174,0.016512&t=h&z=17

και στη συνέχεια σε γραφειάκι εδώ

https://maps.google.gr/maps?hl=el&ll=41.130799,25.409886&spn=0.003907,0.008256&t=h&z=18

Nestoras είπε:
Δηλ από ςαροτσέΝ θα ξαναγίνω Μα...sir?
Άσε φίλος... ούτε ο Μα sir δεν μας σώζει τώρα. Αντιφλεγμονώδη, μπάνια, όχι μπάσο για τουλάχιστον 15 ημέρες- και κάνα κολάρο για τις ώρες στον υπολογιστή δεν θα ήταν κακή ιδέα διότι παίζει και ένα «θεματάκι» σε δύο σπόνδυλους- κατά τα άλλα όμως... μια χαρά  ;D ;D ;D

Για αυτό σου λέω, μια μπυροποσία θα μας σώσει  ;D 

πιστευω πως θα ηταν ομορφο να τζαμαρουμε. Δεν υπαρχει λογος παρεξηγησεων μεγαλα παιδια ειμαστε.

Yannis_Knopf είπε:
πιστευω πως θα ηταν ομορφο να τζαμαρουμε. Δεν υπαρχει λογος παρεξηγησεων μεγαλα παιδια ειμαστε.
χαχχαχχαχαχαχχχχχαααα μπουχαχχαχαχαχα, μη, όχι, σταμάτα, όχι άλλο, μπουχαχχαχαχαχα

Αλιμονο αν παρεξηγηθουμε επειδη πινονας την μπυρα μας, μας διασκεδασουν τα φιλαρακια μας. Η ιδεα να γινει μαζωξη εκτος αθηνας ναυαγει αμεσως;

Yannis_Knopf είπε:
Αλιμονο αν παρεξηγηθουμε επειδη πινονας την μπυρα μας, μας διασκεδασουν τα φιλαρακια μας. Η ιδεα να γινει μαζωξη εκτος αθηνας ναυαγει αμεσως;
Εννοείται!Και άμπαλος να είσαι (βλέπε Stoner) τα τσούζεις λίγο και αμέσως όλοι σε δικαιολογούν.  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back