Είναι μια άποψη.Vasmar είπε:Προτείνω ως κριτήριο για την επιλογή της ημερομηνίας το " Πότε βολεύει καλύτερα τα νέα πρόσωπα"Τα ..παππούδια λίγο πολύ έχετε την ευκαιρία να βρίσκεστε συχνά ;D ;D Just sayin'..
Στα κολεγια θες να πεις. Α ρε, στις μερες μου ήταν αλλιως. Καταλαβαινες στρατο. Τωρα?bihlas87 είπε:Θα καλοπερνάτε και μερικοί θα πήζουν στα στρατόπεδα... ψηφίστε 6 καλοί μου άνθρωποι ;D
Είσαι για πολύ φυλακή απο τώρα υποψήφιε. Ακούς εκει ΥΕΑ διαβιβάσεων... θα απολύεται ρε η σειρά σου και εσύ θα κλαίς. Κατα τα άλλα συμφωνώ με τον Neeq ;Dbihlas87 είπε:Θα καλοπερνάτε και μερικοί θα πήζουν στα στρατόπεδα... ψηφίστε 6 καλοί μου άνθρωποι ;D
Αν λες αυτή στην Αμφιθέας, +999999999999999!Terry RoscoeBeck5 είπε:Και για να ανοίξει η κουβέντα- Ζύθος στο Καλαμάκι (σύνορα με Π.Φάληρο); Ωραία δροσερή αυλή, πολλές ετικέτες μπύρας, βουρστ/ μουρστ, λάχανα τουρσί, κότσια κλπ, μουσική διακριτική και ροκ...
Τι λέμε;
;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Αν λες αυτή στην Αμφιθέας, +999999999999999!
Και μετά Μπάτη παραλία (με μπύρες στη σακούλα), στην άμμο με κιθάρες για τρελλό Jam και όποιος γουστάρει κάνει και μπάνιο!![]()
αφου το λεει αυτος τοτε θα ειναι οντως +999999999999999! <----- και με θαυμαστικο στο τελος ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Αν λες αυτή στην Αμφιθέας, +999999999999999!
Ναι......τωρα σου θυμηθηκε εσενα........;D ;D ;D ;D
Ναι αυτή, αλλά lets stick to the plan. Που να τρέχουμε μετά γέροι άνθρωποι ;D ;D ;D
Φίλος είμαι με έναν μπαταρισμένο δεξί ώμο από μια καραμπαμπάμ τενοντίτιδα- τα ζαρκαδάκια που χοροπηδούσαν μας τελειώσανmessalion είπε:Ναι......τωρα σου θυμηθηκε εσενα........
οταν χοροπηδαγες με τον ρακιτζη δεν ειχες προβλημα ;D ;D ;D
να το ελεγε ο μαραθον να πω ενταξει αλλα απο εσενα δεν το περιμενα![]()
![]()
Όχι ρε μαμώτο! :'(Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος είμαι με έναν μπαταρισμένο δεξί ώμο από μια καραμπαμπάμ τενοντίτιδα- τα ζαρκαδάκια που χοροπηδούσαν μας τελειώσαν![]()
Γεράματα φίλος... τα λέω αλλά δεν με ακούτε ;D Και θες να μας πας στις παραλίες να σκεβρώσουμε από τις υγρασίες ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Όχι ρε μαμώτο! :'(
Έχεις ακουστικό μπάσο να παίξουμε κανένα Round midnight στο καθιστό (χωρίς πηδήματα)? ;D ;D
Γιατί, έχω εγώ ακουστική κιθάρα? ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Ευτυχώς που δεν έχω ακουστικό μπάσο;D
Κατά τις 10 μαζευόμαστε και από κει και πέρα όσο θέλει ο καθένας κάθεται. Δεν υπάρχει ωράριο.Yannis_Knopf είπε:να κανω μια ερωτηση? την προηγούμενη φορα το γεγονος τι ωρα εληξε; ερωτω διοτι θα με βολευε να γυρισω πρωι αμεσως στη λαμια.!