Σου εχω πει 1000 φορες οτι η συγκεκριμενη σελιδα αφορα σε INSTRUMENTAL κομματια....τα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ μαλλον σε εμποδιζουν να το καταλαβεις.Βάλε στίχο να σε δω με φωνές, ολόκληρο άσθμα με φωνητικά.
Επειδή λες πως είσαι τραγουδοποιός.
μηχανικος ηχου δεν ειμαι (θελει ΘΡΑΣΟΣ να δηλωνεις μηχανικος ηχου σε μια ιστοσελιδα με τον yameth, τον npap & τον nikodemo και αλλους εξαιρετικους μηχανικους ηχου ως μελη ),απλα γνωριζω αρκετα καλα την.... τεχνη της μιξης, παραγωγος ημουν,ειμαι και θα ειμαι...βεβαιως,βεβαιωςΜάλλον ηχογλείφτης-παραγωγός είσαι.
Εγω θα το ελεγα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ αλλα εσεις οι κομμουνιστοσυμμοριται του βουνου γνωριζω οτι δεν τα πατε καλα με αυτες τις εννοιες.... ;DΜανιέρα
νΤεν το νομιζω καρνΤια μου (δοξα το γιαραμπι στο ΒΑΡΕΛΙΝΟ ακουνε καργα SOUNDCLOUD SF & εχω κανει και 3 ωραιες παραγωγουλες τα τελευταια χρονια ;D)Στηγερμανία θα έπαιρνες 0μηδέν
Αυτο ειναι υψιστο κομπλιμαν δασκαλεSpyros Delta είπε:Σ εχει στοιχειωσει αυτος ο Marr. 8)
XAXAXAXAXAXA!!!Spyros Delta είπε:Σ εχει στοιχειωσει αυτος ο Marr. 8)
Εντάξει όμως τώρα τον έμαθες. Προχώρα στον Edge.Αυτο ειναι υψιστο κομπλιμαν δασκαλε![]()
Εσυ μεσω google κανεις μουσικη? ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Φίλοους, αν είχα το χρόνο σου, να κάθομαι πάνω από το γούγλι και να το παίζω γκουρού, θα είχα κάνει παπαρδέλες καλύτερες ;D ;D ;D
πολυ χρησιμο & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ασθμα ,σκοτωσε ΟΛΕΣ τις ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ στο σπιτι μου χωρις χρηση χημικωνε ;DΤα ψώφια ψάρια, πάνε με το ρέμο ρε καλλιτέχνη Grin Grin Grinhttps://soundcloud.com/samy-paraga/psofia-psaria10samy-paraga
φιλεν ντανκΗ δουλειά στα συνήθη υψηλά standards.Συνεχίζεις κανονικά...
κατσε να αγορασω καμμια 30αρια πεταλια ακομα και θα στον φτιαξω μαγκα και αυτον φιλως ;DΠροχώρα στον Edge.
Φίλοους, δεν έχουμε κατσαρίδες, δεν είχα βασικά ούτε και στο Παγκράτι. Αφτά και ένα οκτώ κουρέλι.Βασικά οι κατσαρίδες υπάρχουν μόνο στο Βαρελίνο τις απολαμβάνεις και τις χαίρεσαι .Superfunk είπε:πολυ χρησιμο & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ασθμα ,σκοτωσε ΟΛΕΣ τις ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ στο σπιτι μου χωρις χρηση χημικωνε ;D
ακριβως αυτο.RayDTutto είπε:Η δουλειά στα συνήθη υψηλά standards.
Συνεχίζεις κανονικά...
Συνηθως χρησιμοποιω πιο πριμα και πιο σΦιΧτα ταμπουρα αλλα σε αυτο το ασΘμα ηθελα κατι πιο ηπιο και παΧιοΤο ταμπούρο μόνο σαν να μην μου "κόλλησε" καλά μέχρι το 1:30, μετά μάλλον το άλλαξες.
δεν το προσεξα αυτα αλλα τωρα που το λες επειδη εχει αλλες "πλατες" ισως αλλαζει το συνολικο eqγιατί στα μέρη με την κιθάρα το κομμάτι είναι πιο πριμαριστό απ'ότι σε αυτά με τα πλήκτρα;
ναιΤο λευκό παχουλό όργανο-έπιπλο ακούμε στις κιθαριές;