W
Waterfall-K
Guest
Να και ντραμερ ο Σφακιανακης!
Αφου τα ζηταει ο οργανισμος σας λοιπον, παρτε και το παρακατω, το οποιο βλεπω κι εγω για πρωτη φορα. Ωχ Θεε μου τι αλλο θα ανακαλυψω σημερα....

Kαι να βγαινεις εξω οπως λες αλλα και να πας σε μια συναυλια.Οπως τις προαλες που ακουγα κατι πιτσιρικαδες απο Σαλονικη που μπορει να μην ηταν το μουσικο μου στυλ αλλα τα πιτσιρικια τα σπασανε και περασα και κια χαρα .Ολα τα αλλα ειναι φιλολογια και για να λεγαμε στα φορουμ.mauromouris είπε:Ο κόσμος φάνηκε να γουστάρει και ο ίδιος επίσης, ο οποίος το είπε πολύ καλά και δεν το περίμενα. Οπότε αφού ο κόσμος πέρασε καλά no harm done. Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα όταν βγαίνεις έξω, να περνάς καλά![]()
Με προλαβες με τον ΛΕΠΑ.Παντως αμα ακουσεις το σκυλι σε οτι γλωσσα και να γαυγιζει ειναι σκυλι.ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!RayDTutto είπε:Έκαστος εφ' ω ετάχθη.
Είναι γελοιότητα ο "μικρή μου μέλισσα", "αιγαίου τα μπλουζ" και "άι μις γιου" να τραγουδάει Iron Maiden (ακόμα και DiAnno που τον λέει και ο κάθε πάνκης) και να το βάζει μόνος του στο κανάλι του youtube του. Και μάλιστα σε καραόκε και με τους σκυλοκάφρους με το ποδήλατο από πίσω.
Όσο από αυθεντικότητα, έλλειψη κομπλεξισμού και "αφού γουστάρει ας το κάνει", θεωρώ ότι αν ισχύουν ένα για τον Big Alice ισχύουν χίλια για τους παρακάτω:
Θα αστειεύεσαι φυσικάgeorge956 είπε:ετσι ξεκινησε (το κακο !)
Εγω ηξερα οτι ηταν απλα ενας ακομα DJ. Για ντραμερ πρωτη φορα ακουω.george956 είπε:Για οσους δεν το ξερουν ο Σφακιανακης ηταν επαγγελματιας ντραμιστας και μαλιστα καλος.
Το ίδιο και ο Κασιδιάρης, και ω τι έκπληξη έχουν την ίδια απόψη σε πολλά θέματα!!!pericles είπε:Eπισης ο Νοτης Σφακιανακης ηταν&ειναι Θαυμαστης των SOCRATES DRUNK THE CONIUM.
Αρεσει δεν αρεσει εχει προσωπικοτητα και αποψη πανω σε πολλα θεματα
Γι αυτό υπάρχει η δημοκρατία, για να εκφράζει ΕΛΕΥΘΕΡΑ ο καθένας την αποψη του ασχετα αν μας αρέσει ή όχι!!!!RayDTutto είπε:Το ίδιο και ο Κασιδιάρης, και ω τι έκπληξη έχουν την ίδια απόψη σε πολλά θέματα!!!
Φασιστικες και ρατσιστικες αποψεις είναι εν γενει αντιδημοκρατικες.Satanas είπε:Γι αυτό υπάρχει η δημοκρατία, για να εκφράζει ΕΛΕΥΘΕΡΑ ο καθένας την αποψη του ασχετα αν μας αρέσει ή όχι!!!!![]()