BEST GUITAR PLAYER 2006

Synyster Gates-Avenged Sevenfold(City Of Evil) :twisted: [/b]
Εeeeeeeewwwwwww...

Σαν να συγκρινεις τον Βαμβακουλα με τον Pele...Ελεοοοοοοοοοος.

Frusciante for President!!!!

Σοβαρά τώρα δεν κάνω πλάκα ποιος άνοιξε το ποστ?

Δεν θυμάμε το Nick αλλά κάποιος έκανε το πρώτο ποστ με ένα evilface, και μόλις απάντησα χάθηκε...

update

Oκ το μυστήριο λύθηκε, ο jaymz το δημιούργησε και μετά πήγε λογικά να κάνει edit αλλά πρόλαβα εγώ να κάνω πόστ και βγήκε το δικό μου από πάνω...

Έχεις να ανεβάσεις κανένα youtube να μάθουμε εμείς γιατί είναι τόσο τεράστιος αυτός ο παίκτης? :wink:

Ουτε που εχω καταλαβει τι θελει να πει το ΝΕΟ μας μελος (το οποιο ευτυχως φροντισε οπως απαιτουν οι κανονες ευγενιας να ΣΥΣΤΗΘΕΙ πριν ποσταρει,η εστω να ποσταρει κατι που να μπορουμε να καταλαβουμε :roll: )

το αρχικο ποστ ειχε μονο τον τιτλο και ενα :twisted: στο χωρο του ποστ 8O και για αυτο και το εσβυσα μια και δεν μπορεσα να καταλαβω περι τινος επροκειτο......ομως προλαβε και απαντησε ο flea & ξεκινησε το μπερδεμα...

Ουτε που εχω καταλαβει τι θελει να πει το ΝΕΟ μας μελος (το οποιο ευτυχως φροντισε οπως απαιτουν οι κανονες ευγενιας να ΣΥΣΤΗΘΕΙ πριν ποσταρει' date='η εστω να ποσταρει κατι που να μπορουμε να καταλαβουμε :roll: )
το αρχικο ποστ ειχε μονο τον τιτλο και ενα :twisted: στο χωρο του ποστ 8O και για αυτο και το εσβυσα μια και δεν μπορεσα να καταλαβω περι τινος επροκειτο......ομως προλαβε και απαντησε ο flea & ξεκινησε το μπερδεμα...[/quote']

Ότι νάναι. :roll:

Μάλλον έχει δίκιο ο mij... πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα :roll: :lol: :lol:

Έχεις να ανεβάσεις κανένα youtube να μάθουμε εμείς γιατί είναι τόσο τεράστιος αυτός ο παίκτης? :wink:
Γιατι ειναι πολυ evil και εχει πολλα tattoo και φοραει στα χερια καρφια... :lol: :lol:

Anyway και η δικη μου ψηφος θα παει στον frusciante.

Γιατι ειναι πολυ evil και εχει πολλα tattoo και φοραει στα χερια καρφια... :lol: :lol:
8O

Ξαφνικά ένα ρίγος διαπέρασε τη ραχοκοκκαλιά μου... 8O

... αλλά εντάξει, μετά είδα ότι μια συνάδελφος είχε ξεχάσει ανοιχτό το παράθυρο πίσω μου... :lol: :lol: :lol:

Ε ρε επαναστατημένα καφράκια, να σας δω σε 10 χρόνια, με γραβατούλα και σινιέ πουκάμισο... :lol: :lol: :lol:

8O

Ξαφνικά ένα ρίγος διαπέρασε τη ραχοκοκκαλιά μου... 8O

... αλλά εντάξει' date=' μετά είδα ότι μια συνάδελφος είχε ξεχάσει ανοιχτό το παράθυρο πίσω μου... :lol: :lol: :lol:

[/quote']

:lol: :lol:

Ε ρε επαναστατημένα καφράκια' date=' να σας δω σε 10 χρόνια, με γραβατούλα και σινιέ πουκάμισο... :lol: :lol: :lol:[/quote']
νταξ καλη ειναι επανασταση μωρε! απλα οταν θα ερθει η ωρα για "συμμορφωση" ερχεται αποτομα και μερικες φορες ... ποναει... :lol: :lol:

κι εγω που θελω metal ηχο τι να κανω?????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σε λιγο παντως θα γινουμε σαν τους γειτονες (βλπ. kit....gr) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κι εγω που θελω metal ηχο τι να κανω?????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σε λιγο παντως θα γινουμε σαν τους γειτονες (βλπ. kit....gr) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΧΟΡΔΕΣ :? :?

am just killing.

best guitarist of 2006?! ποιός άλλος? μην τρελαθούμε...Guthrie Govan!!! τέλος 8) superfunk...ξέρω οτι θα συμφωνήσεις μαζί μου ε?¨ :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back