Εeeeeeeewwwwwww...Synyster Gates-Avenged Sevenfold(City Of Evil) :twisted: [/b]
Έχεις να ανεβάσεις κανένα youtube να μάθουμε εμείς γιατί είναι τόσο τεράστιος αυτός ο παίκτης? :wink:Synyster Gates-Avenged Sevenfold(City Of Evil) :twisted: [/b]
Ουτε που εχω καταλαβει τι θελει να πει το ΝΕΟ μας μελος (το οποιο ευτυχως φροντισε οπως απαιτουν οι κανονες ευγενιας να ΣΥΣΤΗΘΕΙ πριν ποσταρει' date='η εστω να ποσταρει κατι που να μπορουμε να καταλαβουμε :roll: )
το αρχικο ποστ ειχε μονο τον τιτλο και ενα :twisted: στο χωρο του ποστ 8O και για αυτο και το εσβυσα μια και δεν μπορεσα να καταλαβω περι τινος επροκειτο......ομως προλαβε και απαντησε ο flea & ξεκινησε το μπερδεμα...[/quote']
Ότι νάναι. :roll:
Μάλλον έχει δίκιο ο mij... πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα :roll: :lol: :lol:
Γιατι ειναι πολυ evil και εχει πολλα tattoo και φοραει στα χερια καρφια... :lol: :lol:Έχεις να ανεβάσεις κανένα youtube να μάθουμε εμείς γιατί είναι τόσο τεράστιος αυτός ο παίκτης? :wink:Synyster Gates-Avenged Sevenfold(City Of Evil) :twisted: [/b]
8OΓιατι ειναι πολυ evil και εχει πολλα tattoo και φοραει στα χερια καρφια... :lol: :lol:
8OΓιατι ειναι πολυ evil και εχει πολλα tattoo και φοραει στα χερια καρφια... :lol: :lol:
Ξαφνικά ένα ρίγος διαπέρασε τη ραχοκοκκαλιά μου... 8O
... αλλά εντάξει' date=' μετά είδα ότι μια συνάδελφος είχε ξεχάσει ανοιχτό το παράθυρο πίσω μου... :lol: :lol: :lol:
[/quote']
:lol: :lol:
Ε ρε επαναστατημένα καφράκια' date=' να σας δω σε 10 χρόνια, με γραβατούλα και σινιέ πουκάμισο... :lol: :lol: :lol:[/quote']
νταξ καλη ειναι επανασταση μωρε! απλα οταν θα ερθει η ωρα για "συμμορφωση" ερχεται αποτομα και μερικες φορες ... ποναει... :lol: :lol:
κι εγω που θελω metal ηχο τι να κανω?????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Ότι νάναι. :roll:
ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΧΟΡΔΕΣ :? :?κι εγω που θελω metal ηχο τι να κανω?????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Ότι νάναι. :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σε λιγο παντως θα γινουμε σαν τους γειτονες (βλπ. kit....gr) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: