Before Sunday - No Destination το πρώτο original release!

Συγχαρητήρια, πολύ ωραίο τραγούδι. Η τραγουδίστρια είναι εξαιρετική. Μαζί με τα τραγούδια του "freerock" και ενός μέλους που δυστυχώς δεν θυμάμαι πως λέγεται (είχε τον Jaco Pastorius σαν avatar) είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει στο noiz.

Μείνετε εκτός μίζερης ελληνικής πραγματικότητας και κυνηγήστε το όνειρό σας στην Αγγλία και στην Αμερική.

το bridge τα σπάει....

και νατανε μόνο αυτό!...

βρείτε μάνατζερ και σπρώξτε το.

μπράβο, εξαιρετικό._

Συγχαρητήρια, πολύ ωραίο τραγούδι. Η τραγουδίστρια είναι εξαιρετική. Μαζί με τα τραγούδια του "freerock" και ενός μέλους που δυστυχώς δεν θυμάμαι πως λέγεται (είχε τον Jaco Pastorius σαν avatar) είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει στο noiz.
Ευχαριστούμε πολύ S9F! Είχα αγοράσει παλιότερα ένα CD του 'freerock' και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου!

το bridge τα σπάει....και νατανε μόνο αυτό!...

βρείτε μάνατζερ και σπρώξτε το.

μπράβο, εξαιρετικό._
Να είσαι καλά dimfil! Πονεμένη ιστορία το management αλλά πίστεψε με το ψάχνουμε! Χαίρομαι που σου άρεσε!

Με το που τέλειωσε, το ξαναέβαλα και το ξανα-ευχαριστήθηκα.

Από τα τραδούδια που σου φτιάχνουν τη μέρα.

Σας εύχομαι το καλύτερο παιδιά.

Έπαθα La la Land syndrome με το τραγούδι σας. Διάβασα το hype και μετά προσγειώθηκα.

Οπότε δεν κάνω σχόλιο.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία παιδιά.

Με το που τέλειωσε, το ξαναέβαλα και το ξανα-ευχαριστήθηκα.Από τα τραδούδια που σου φτιάχνουν τη μέρα.

Σας εύχομαι το καλύτερο παιδιά.
That's the spirit!  ;D Thank you stamkosk! Και να σκεφτείς πως πιστεύαμε πως δεν μπορούσαμε να γράψουμε 'χαρούμενο' τραγούδι!

Έπαθα La la Land syndrome με το τραγούδι σας. Διάβασα το hype και μετά προσγειώθηκα.Οπότε δεν κάνω σχόλιο.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία παιδιά.
Ευχαριστούμε πολύ RayDTutto!  :D

Πολύ καλο παιδια, μπραβο.

Και επειδή είμαι εδώ για να χαλασω το ωραιο κλιμα,  ;D  θα πω ( γραψω) ότι μου ηρθε μια ομοιοτητα με αυτό το τραγουδι.Για το ρεφρεν λεω.

Συγχωρεστε με αν δεν την ακουτε εσεις αλλα εμενα αυτό μου ηρθε. :P

εγώ δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο που έχω ακούσει στο noiz (υποκειμενικά λόγω είδους και προτεραιοτήτων του γούστου μου θα το αδικούσα ίσως), αλλά είναι από τα λίγα που το άκουσα δεύτερη και τρίτη φορά και κερδισε θέση στην προσωπική μου play list...

κατα τα άλλα δεν μου έχουν αφήσει και τίποτα οι φίλοι μου που να μην το είπαν ήδη... μπράβο παιδιά και καλή επιτυχία...

Μπράβο, πολύ καλό!

Χρειαζόμαστε περισσότερα  ;D

εγώ δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο που έχω ακούσει στο noiz (υποκειμενικά λόγω είδους και προτεραιοτήτων του γούστου μου θα το αδικούσα ίσως), αλλά είναι από τα λίγα που το άκουσα δεύτερη και τρίτη φορά και κερδισε θέση στην προσωπική μου play list...
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα αυτό που έγραψες npap! Η playlist του καθενός είναι καθαρά 'προσωπική' αλλά και σημαντική υπόθεση! Ευχαριστούμε!

Μπράβο, πολύ καλό!
Χρειαζόμαστε περισσότερα  ;D
Έρχοναι panorios! Ήδη μιξάρουμε 2 ακόμα! Ευχαριστούμε για το σχόλιο!

Εντυπωση μου εκανε ότι απαντησατε σε ΟΛΟΥΣ οσους εγραψαν μια κριτικη για το τραγουδι σας, ΕΚΤΟΣ από εμενα. :-[

Κατι θελει να πει ο ποιητης. ;)

Καλη συνεχεια.

Φίλε Vartanis κανένας δολος!  Είχα σκοπό να απαντήσω και το ξέχασα!  Ευχαριστούμε για το σχόλιο και ναι έχεις δίκιο νομίζω για το τραγούδι του George Michael!  Η φωνητική μελωδία στην αρχή μοιάζει!

Ναι το παραδεχομαι! Αμαρτησα!  Το ένα 'βρωμικο' κανάλι το έγραψα με Gibson Les Paul 2015 traditional το άλλο είναι Tele American Standard όπως και τα καθαρά.

Παιδιά εξαιρετικό καλή επιτυχία να έχει το πόνημα σας

δεν ακούω αυτή τη μουσική στην καθημερινότητα μου , αλλά βρίσκω συχνά ωραία κομμάτια στο είδος που υπηρετείτε  . Και αυτό είναι από τα πολύ ωραία κομμάτια που έχω ακούσει . Συγχαρητήρια

Η κοπέλα γράφει εξαιρετικά στην κάμερα . Μου θύμισε έντονα την Hailey Williams ( φωνάρα - κοριτσάρα ) . για φωνή που λένε τα άλλα παιδιά , προσωπικά και λόγω "ανώριμων" αυτιών , όλες οι γυναικείες φωνές της pop ίδιες μου φαίνονται  ;D ;D ( π.χ. Jesie J , Ariana Grande και λοιπές under 30 y.o. )

το κλιπ σας τονίζει αρκετά την up-beat & feelgood αισθητική . Δεν έχω λόγια

ωραίο παίξιμο ως προς τα κιθαριστικά

10/10 και καλή σταδιοδρομία . Τα covers σας είχαν ανεβάσει ψηλά τον πήχη

Να είσαι καλά Rebel!  Ευχαριστούμε πολύ! Αρκετοι έχουν αναφέρει ομοιότητες με την Hayley Williams και μάλλον ισχύει καθώς είναι μια από τις επιρροές τις Στέλλας! Χαίρομαι που σου άρεσαν οι κιθάρες και γενικότερα το κόμματι! Οι επόμενες διασκευές μας ευελπιστουμε να ανεβάσουν λίγο ακόμα τον πήχη!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα