- Πόντοι
- 2,148
το bridge τα σπάει....
και νατανε μόνο αυτό!...
βρείτε μάνατζερ και σπρώξτε το.
μπράβο, εξαιρετικό._
και νατανε μόνο αυτό!...
μπράβο, εξαιρετικό._
Ευχαριστούμε πολύ S9F! Είχα αγοράσει παλιότερα ένα CD του 'freerock' και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου!Συγχαρητήρια, πολύ ωραίο τραγούδι. Η τραγουδίστρια είναι εξαιρετική. Μαζί με τα τραγούδια του "freerock" και ενός μέλους που δυστυχώς δεν θυμάμαι πως λέγεται (είχε τον Jaco Pastorius σαν avatar) είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει στο noiz.
Να είσαι καλά dimfil! Πονεμένη ιστορία το management αλλά πίστεψε με το ψάχνουμε! Χαίρομαι που σου άρεσε!το bridge τα σπάει....και νατανε μόνο αυτό!...
μπράβο, εξαιρετικό._
That's the spirit! ;D Thank you stamkosk! Και να σκεφτείς πως πιστεύαμε πως δεν μπορούσαμε να γράψουμε 'χαρούμενο' τραγούδι!Με το που τέλειωσε, το ξαναέβαλα και το ξανα-ευχαριστήθηκα.Από τα τραδούδια που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Σας εύχομαι το καλύτερο παιδιά.
Ευχαριστούμε πολύ RayDTutto!Έπαθα La la Land syndrome με το τραγούδι σας. Διάβασα το hype και μετά προσγειώθηκα.Οπότε δεν κάνω σχόλιο.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία παιδιά.
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα αυτό που έγραψες npap! Η playlist του καθενός είναι καθαρά 'προσωπική' αλλά και σημαντική υπόθεση! Ευχαριστούμε!εγώ δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο που έχω ακούσει στο noiz (υποκειμενικά λόγω είδους και προτεραιοτήτων του γούστου μου θα το αδικούσα ίσως), αλλά είναι από τα λίγα που το άκουσα δεύτερη και τρίτη φορά και κερδισε θέση στην προσωπική μου play list...
Έρχοναι panorios! Ήδη μιξάρουμε 2 ακόμα! Ευχαριστούμε για το σχόλιο!Μπράβο, πολύ καλό!
Χρειαζόμαστε περισσότερα ;D