Beatles-Fave song.

Πολύ και καλό πράγμα, αλλά Eleanor Rigby ξεκάθαρα από μένα. Χωρίς αυτό το κομμάτι καλλιτεχνικά για μένα θα ήταν μια σκάλα κάτω, απίστευτο κομμάτι.

Y.Γ. Για τους φαν του "I Want You (She's So Heavy)" μια πολύ ωραία (μαύρη και ροκ) εκτέλεση είναι από Eric Gales Band.

Για Stones θα ταν δυσκολο να βρω μονο ενα κομματι.Για Beatles ομως ευκολο:

Αυτο και το προηγουμενο θα τα παιζαν οι Beatles αν δεν ειχαν διαλυθει.

Papalampraina είπε:
Δεν σου έκατσε κι εσένα κάπως περίεργα; Πως, ότι κι αν ακούσεις ποτέ από Beatles, όσο καλό ή και καλύτερο να είναι, πάντα θα γυρνάς σε αυτό το τραγούδι;
Ακριβώς.  ;) :)

Y.Γ. Για τους φαν του "I Want You (She's So Heavy)" μια πολύ ωραία (μαύρη και ροκ) εκτέλεση είναι από Eric Gales Band.

hadgi είπε:
Ακριβώς.  ;) :)Ευχαριστώ,αν και για εναλλακτική προτιμώ τον Benson :)

Ναι, σούπερ (μαύρη, 70's, και Benson) και αυτή.

ένα μόνο? πραγματικά δεν γίνεται... !!!!

Αλλά επειδή πολλά απο τα αγαπημένα μου έχουν ήδη αναφερθεί θα βάλω κάποιο που δεν έχει παιχτεί ως τώρα

Τα πήρες σβάρνα όλα ρε December. Άσε και τίποτα για μας.  ;D

Το αγαπημένο μου είναι το and i love her(θα το βρείτε, αυτό όπως και τα υπόλοιπα τραγούδια των beatles, στα ποστ του December  ;D )

kostri είπε:
Τα πήρες σβάρνα όλα ρε December. Άσε και τίποτα για μας.  ;D

Το αγαπημένο μου είναι το and i love her(θα το βρείτε, αυτό όπως και τα υπόλοιπα τραγούδια των beatles, στα ποστ του December  ;D )
Σορυ, ρε @αμωτο ;D....εγινε tribute το thread αλλα ο ΟP, κατανοει (ελπιζω :)

με παρεσυρε το ρεμα..... με πηρε το ποταμι.....οι φιλοι μουπανε να δοκιμασω... ενας φιλος μου τοδωσε.... ο άλλος το ειχε στη τσεπη του.... μαζι τα φαγαμε...

Δεν ξερω ποια δικαιολογια να χρησιμοποιησω ...μαλλον θα πω την αληθεια: ακουγα  Beatles απο.... το μαιευτηριο που γεννηθηκα.

Ακομα 3, αφιερωμενα στους Νοιζαδες φορουμιστες που συνεχιζουν να θυμουνται η μολις γνωρισαν την μουσικη  των  Beatles

LOVELY RITA METER MAID

www.youtube.com/watch?v=l87Vvb7JcDU

HERE COMES THE SUN

I WANNA HOLD YOUR HAND

www.youtube.com/watch?v=MKHFUKZ-IXE&feature=related

santso 4 είπε:
  Υπαρχει στ΄αληθεια κοσμος που δεν τους γουσταρει καθολου?
υπάρχει, πως δεν υπάρχει !

υπάρχει και κόσμος που( θελει να) πιστεύει  οτι  το while my guitar gently weeps δεν είναι των beatles ή αλλιώς , οτι ο G. Harrison δεν ήταν μέλος τους   ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
santso 4 είπε:
   Υπαρχει στ΄αληθεια κοσμος που δεν τους γουσταρει καθολου? Περιεργο μου φαινεται....
Να πω την αλήθεια, με μια υπερβολή βέβαια, δε με τρελαίνουν. Καταλαβαίνω γιατί τρελαίνουν κόσμο και βλέπω/ακούω τη δουλειά που έχει γίνει. Αλλά δε μου έκανε ποτέ κλικ, με τον τρόπο που μου κάνουν/κάναν οι Queen ή οι Radiohead ή ακόμη και οι dEUS (που τους θυμήθηκα τώρα αυτόυς τους Βέλγους)...
Ελπίζω να μη φάω ντομάτες τώρα... απλά εξηγώ... Για κάποιο λόγο δε μου κάνανε κλικ (και ακόμη περισσότερο η μανία που περιτρυγιρίζει το όνομά τους. Φυσικά δε ζούσα όταν αυτοί ήταν... ζωντανοί, άρα μπορεί ποτέ να μη το καταλάβω, αλλά και πάλι).

Τέλος πάντων συγνώμη για την παρεμβολή και να πω ότι κι εμένα μου αρέσει το Eleanor Rigby! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! (το συγκερκιμένο).

Trending...

Νέα θέματα

Back