Να καταλάβω δηλ...τι ψάχνουμε? Εάν η Τζούλια είναι χειρότερη ηθοποιός από τη Σάσα?Tamtam είπε:Σας πείθει δηλαδή π.χ. περισσότερο από τη Σάσα Γκρέι;
Ανέστη είναι ζόρικα τα πράγματα εκεί, μην πας μόνος.marathon είπε:θα πάω και εγώ εκεί...για να τον προστατεύσω!!!! Τώρα έχω και εκεί σπίτι....χωρίς να πλερώνω ΕΝΦΙΑ ;D ;D
Ξεκίνα από το Φαληράκι για προθέρμανση...για να βγάλουμε το χειμώνα ;Dfusiongtr είπε:Να 'ρθω για βοήθεια?
της ίδιας δουλειάς -περίπου- είμαστε απλά εγώ είμαι (σίγουρα) πιο παλιόςTamtam είπε:όπως φαίνεται ξέρει πιο πολλά απ' ό,τι εγώ για τη δουλειά μου![]()
Tamtam είπε:δούλευα, έβλεπα για χρόνια τα κορίτσια από τα πρακτορεία (Δανέζες , Σουηδέζες κ.λπ. και κάποιες -λίγες - ελληνίδες) άβαφες με σορτσάκια και σανδαλάκια
Ανέστη, εκτός από την Ουψάλα, να σε βοηθάω και στην δουλειά που και που?της ίδιας δουλειάς -περίπου- είμαστε απλά εγώ είμαι (σίγουρα) πιο παλιός![]()
Πάνε οι καλές εποχές αγόρι μου.... :'( :'( Τώρα τη βγάζουμε με Μποναμάσα!!!!fusiongtr είπε:Ανέστη, εκτός από την Ουψάλα, να σε βοηθάω και στην δουλειά που και που?
Εγώ πάντως...τις πληροφορίες τις πήρα πριν πάω..Nestoras είπε:Αν θέλετε πληροφορίες για Σουηδέζες και γενικά βόρειες, εδώ. Στείλτε τα εμβάσματά σας και θ' απαντήσω στον καθένα προσωπικά.
ή εάν όλα αυτά που σωστά παραθέτεις, μας κάνουν σουρουκλεμέδες ελληνάκουςtheoctapus είπε:Να κάνω μια (ή περισσότερες) ερώτηση; (ούπς, την έκανα ;D). Ποιό είναι το θέμα του νήματος; Αν υπάρχουν όμορφες γυναίκες που δεν είναι καριόλες (και τι πάει να πεί όμορφες; ), αν η Τζούλια ξέρει τι κάνει (αλήθεια, έχει κανείς σας first hand experience), αν κουστούμι και μπλούζ πάνε μαζί ή μήπως πόσες γκόμενες θα βγάλει ο γιός του marathon;
Άπαξ και γεννήθηκες και μεγάλωσες στο Ελλάντα είσαι σουρουκλεμές* ελληνάκος (more or less) είτε σου αρέσει είτε όχι. Δεν χρειάζεται άλλο κριτήριο.marathon είπε:ή εάν όλα αυτά που σωστά παραθέτεις, μας κάνουν σουρουκλεμέδες ελληνάκους![]()
Άρα δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιούμε σαν προσβολή...διαβάζουμε, δεν διαβάζουμε τη Vogue....σωστά?theoctapus είπε:Άπαξ και γεννήθηκες και μεγάλωσες στο Ελλάντα είσαι σουρουκλεμές* ελληνάκος (more or less) είτε σου αρέσει είτε όχι.