Παραλίγο να έλεγα ότι δε συμφωνώ,ευτυχώς που έγραψες αυτή τη σαφέστατη επεξήγηση! ;Datreu73 είπε:Ούτε κι εγώ κατάλαβα ακριβώς το θέμα του νήματος. Αν έχει να κάνει πάντως για το ποια θεωρεί ο καθένας μας ωραία γκόμενα να καταθέσω ότι εμένα με αρέσουν αυτές με το μεγάλο στήθος.Εννοώ δηλαδή αυτές που έχουν μεγάλα βυζιά.
Δεν το κατάλαβα αυτό, μπορείς να επεκταθείς λίγο στο θέμα;atreu73 είπε:Εννοώ δηλαδή αυτές που έχουν μεγάλα βυζιά.
Φυσικά και είναι προσβολή, απλά ισχύει για όλους μας.Άρα δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιούμε σαν προσβολή...
εδώ είσαι φίλος!!! ;D Μια που μιλάμε και για Βόρειεςatreu73 είπε:Εννοώ δηλαδή αυτές που έχουν μεγάλα βυζιά.
Πως είναι προσβολή, αφού ισχύει για όλους μας?Φυσικά και είναι προσβολή, απλά ισχύει για όλους μας.
Το νόημα φαίνεται να είναι ποιός θα ταπώσει τον άλλο με την πιο εξυπνακίστικη ατάκα. Όπως περίπου κάναμε στο Γυμνάσιο.theoctapus είπε:Να κάνω μια (ή περισσότερες) ερώτηση; (ούπς, την έκανα ;D). Ποιό είναι το θέμα του νήματος; Αν υπάρχουν όμορφες γυναίκες που δεν είναι καριόλες (και τι πάει να πεί όμορφες; ), αν η Τζούλια ξέρει τι κάνει (αλήθεια, έχει κανείς σας first hand experience), αν κουστούμι και μπλούζ πάνε μαζί ή μήπως πόσες γκόμενες θα βγάλει ο γιός του marathon;
Δεν έχεις ακούσει το "είμαστε όλοι μαλάκες"; Εε, αυτό. Το να το ξέρω ότι είμαι μαλάκας και να μου λες ότι είμαι μαλάκας και να σου απαντώ "το ξέρω" δεν αλλάζει το γεγονός ότι το "μαλάκας" είναι προσβολή.marathon είπε:Πως είναι προσβολή, αφού ισχύει για όλους μας?
Ναι αλλά πρέπει να το παραδεχτείς, είχε πλάκα. Σειρά σου τώρα ;DΤο νόημα φαίνεται να είναι ποιός θα ταπώσει τον άλλο με την πιο εξυπνακίστικη ατάκα. Όπως περίπου κάναμε στο Γυμνάσιο.
Μάλλον έχεις δίκιο...απλά εάν το πώ πρώτος...έχω ένα προβάδισμα, σωστά? ;Dtheoctapus είπε:Δεν έχεις ακούσει το "είμαστε όλοι μαλάκες"; Εε, αυτό. Το να το ξέρω ότι είμαι μαλάκας και να μου λες ότι είμαι μαλάκας και να σου απαντώ "το ξέρω" δεν αλλάζει το γεγονός ότι το "μαλάκας" είναι προσβολή.
Ναί μωρέ, εκεί θα τα χαλάσουμε;marathon είπε:Μάλλον έχεις δίκιο...απλά εάν το πώ πρώτος...έχω ένα προβάδισμα, σωστά? ;D
Το νόημα του νήματος, έτσι όπως το καταλαβαίνω, είναι ότι, ενώ στο παρελθόν η βιομηχανία μόδας δεν έκανε "εκπτώσεις" ως προς τα προβαλλόμενα πρότυπα ομορφιάς, τώρα κάνει μια στροφή προς το ρεαλισμό (και τα επιπλέον κιλάtheoctapus είπε:Να κάνω μια (ή περισσότερες) ερώτηση; (ούπς, την έκανα ;D). Ποιό είναι το θέμα του νήματος;
mustafank είπε:Το νόημα του νήματος, έτσι όπως το καταλαβαίνω, είναι ότι, ενώ στο παρελθόν η βιομηχανία μόδας δεν έκανε "εκπτώσεις" ως προς τα προβαλλόμενα πρότυπα ομορφιάς, τώρα κάνει μια στροφή προς το ρεαλισμό την εύκολη λύση.
Εμ, μήπως ο "Bugsy" έμοιαζε νε τον Warren Beatty;mustafank είπε:Είχα δει κάποτε ένα ντοκυμαντέρ για τη μια μαφιόζικη οργάνωση της Ιταλίας (νομίζω λεγόταν "Καμόρα") και μαντέψτε τι:
οι χαρακτήρες δεν είχαν τίποτα κοινό με το στυλ των μαφιόζων του Κόπολα και του Σκορτσέζε.
ε, λοιπόν, προτιμώ τη μυθοπλασία του Χόλιγουντ από τους άξεστους κοιλαράδες της πραγματικότητας.
Άραγες, ο αληθινός φιλούσε το ίδιο με τον WB; (σκέφτονται τα εναπομείνανα θηλυκά μέλη του φόρουμ)LK είπε:Εμ, μήπως ο "Bugsy" έμοιαζε νε τον Warren Beatty;![]()
Και προκύπτει αυτό από την διαπίστωση ότι η Barbie έχει σωματικές αναλογίες ανατομικά απίθανες; Σε στυλ Kayan λαιμό, βικτωριανό κορσέ στη μέση και κινέζικο δέσιμο στα πόδια;mustafank είπε:Το νόημα του νήματος, έτσι όπως το καταλαβαίνω, είναι ότι, ενώ στο παρελθόν η βιομηχανία μόδας δεν έκανε "εκπτώσεις" ως προς τα προβαλλόμενα πρότυπα ομορφιάς, τώρα κάνει μια στροφή προς το ρεαλισμό (και τα επιπλέον κιλά).
Το ίδιο ανατομικά απίθανες (ή τουλάχιστον απλησίαστες, στο ευρύ κοινό) είναι και οι αναλογίες του Κούρου και λοιπών αρχαιοελληνικών αγαλμάτων.kardc είπε:Και προκύπτει αυτό από την διαπίστωση ότι η Barbie έχει σωματικές αναλογίες ανατομικά απίθανες;
Εδώ σ' έχω. 8)mustafank είπε:Και στο "Λιμάνι της αγωνίας", αντι για τον (θεό) Μάρλον Μπράντο, να παίζει γνήσιος Πειραιώτης λιμενεργάτης, με τη μαγκιά του και τον (ελληνικό) τσαμπουκά του.
γ@μωτο...fusiongtr είπε: